- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- iPad topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli975
tag
Sziasztok! Egy hete van meg a telefon, eddig majdnem elégedett vagyok vele. A problémám a melegedés és a színek. Ha bármilyen alkalmazást futtatok a telefon felső része majdnem forró pár perc után. A másik a színek, a gyári színek még jók, de a különféle alkalmazások már nagyon haloványak. Főleg a forrósodás ami nem tetszik, mert már a Vibertől is odaég a kezem. Ezekre van valami megoldás? Pedig amúgy pöpec a telefon, gyors, fut rajta minden játék, legyen bármilyen 3D-s csoda. Én a tabletom miatt váltottam, ilyen téren eddig hozza a amit vártam. Ekkora a kijelző már alkalmas játszani is. Szerintem. Szóval ha valaki tud, adhatna pár tanácsot a fentiek kiküszöbölésére. Előre is köszi.
-
Zoli975
tag
Sziasztok! Már kérdeztem egyszer, de megkérdeném újra. Az normális, hogy bármilyen progit futtatok - nem csak játék, - a telefon felső része forró. Még éppen elviselhető, de kellemetlen. Igaz hamar visszahűl, de nem rossz ez a telefonnak? Előre is köszi a válaszokat.
-
Zoli975
tag
Sziasztok! A melegedésre és az akksi időre lenne valami megoldás? A melegedés ami jobban zavar, mert pár perc játék után rásül a kezem a telóra.
-
Zoli975
tag
Sziasztok! A MIUI-t akartam felrakni, de sajnos nem sikerült. Most ott tart a teló, ha elindul, jön a Sony logo
majd a háttérvilágítás marad és nem történik semmi. Először bootloopba futottam, és mikor újra telepítettem, akkor történt ez Lesz még működő telefonom? Ha igen, hogy tudom megcsinálni? Köszi, ha valaki tud segíteni! -
Zoli975
tag
Sziasztok! Mióta feltettem az új gyári romot (5.1.1) lassabban tölt fel a telefonom. Létezik, hogy ezért? Ha igen, van rá megoldás? Köszi a válaszokat!
-
Zoli975
tag
Sziasztok! Olyan kábelt keresek amivel tudom tölteni a telóm és közben pendrive-ot is rá tudom tenni. Filmnézés céljából. Kerestem neten, de nem találtam. Ha nem jó helyre írtam bocs, de nem találtam ilyesmi topikot. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest