Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • umfrider

    senior tag

    válasz forgonati #8691 üzenetére

    Akkor ebben nem értünk egyet. Én azért vásároltam ezt a készüléket, mert vízálló is! Ettől független szerintem megfelelő dizájnra és hardveresen, a kamerával mondjuk nem vagyok 100%-ban kibékülve.

    Szerintem pedig egy uszodában, a medencében tudom leginkább kihasználni a víz alatti funkciót ( életvitelemből adódóan biztosan ), mert gyakran használjuk úszástechnikai edzéseknél felvételre, majd elemzésre. Jobbnak hiszem, mint egy GoPro-t, vagy egyéb felvevő eszközt. Ha a Sony létrehoz egy vízálló készüléket, akkor annak korrektebb ajtós megoldást, egyéb technológiát kellett volna adni. Minden egyel alkalommal, mikor merítette ( utóbbinál is ) megnyomkodtam a nyitható fedeleket. Valami hiba azonban mégis történt.

    A sós tengerbe viszont nem vagyok benne biztos, hogy bele merném meríteni; utána is alapos áztatásra lenne szükség, hogy biztosan kikerüljenek a kritikus helyekről a sókristályok.
    Kedden viszem digitalba, majd lesz, ami lesz.

    'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'

Új hozzászólás Aktív témák