- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
Sziasztok!
Az új szoftverfrissítés után valami "megváltozott".
Kia reklámablakocskák ugranak fel bármit csinálok a tableten.Nagyon idegesítő, hogy játék, filmezés és böngészés során is feltűnnek. Hogyan lehetne megszüntetni?
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
[ Szerkesztve ]
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
Szia!
De (sajnos) fent van...törlésével meg is szűnne a probléma?
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
Ezer köszönet érte! Úgy nézz ki nálam is megszűnt.
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Mostanában vettem észre, hogy ha csöndes helyiségben netezek a tableten, a képernyő kezelés, pl tartalom görgetése közben alig hallhatóan sistergés, zúgás hallatszik a tabletből. Bár nagyon halk, de mondjuk este, egy néma szobában idegesítő tud lenni.
Eddig nem tudtam behatárolni, hogy honnan is jön, hangszóróból, vagy magából a kijelzőből. Leginkább világosabb, fehérebb oldalaknál tapasztalom, kb 1-2 hónapja vettem észre. Ráadásul nem is hallom mindig, nem mindig tudom produkálni. Meg nem jöttem rá, mitől jön elő, vagy mitől szűnik meg.Most pl, ha majdnem ráteszem a fülem a kijelzőre és közben simogatom, akkor hallható halkan, de van mikor lazán hallható normál kezelési távolságból is.
Ja, nincs rajta fólia.
Szerintetek mi lehet ez? Valakinek volt e már ilyen gondja? A tablet még garanciális, szóval nem tudom, hogy ezért forduljak e szervizhez.
[ Szerkesztve ]
-
mivan80
aktív tag
válasz mivan80 #1413 üzenetére
Pl ma megnyitottam ezt az oldalt egy Facebook megosztásból.
Így a Facebookon belül megnyitva, és a tartalom olvasáshoz görgetek, kifejezetten zajos.
Simán az olvasáshoz tartva, mondjuk 30 cm-ről hallani egy fura cincogást. kicsit olyan, mint amikor a Dj a kezével a lemezt húzogatja...De érdekes módon a linket kimásolva és Chromeban megnyitva szinte nincs is zaj, csak akkor hallok valamit, ha a fülem közel tartom a tablethez, és így görgetek.
-
isti215
tag
Sziasztok!
Fog a tabletre jönni android 6.0?Ha igen lehet tudni hogy mikor?
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
B.F.G.
senior tag
Üdv mindenkinek
Már elkezdtem átrágni magam a topicon (kb még csak a 100 hsz-nél járok), de azt szereném kérdezni, hogy lehet-e még kapni a Sony Xperia Z2 Tabletet?Ha lehet akkor hol érdemes beszerezni?
Van belőle 3G-és verzió is?
Voltak vele garis problémák?
Köszönöm a segítséget előre is.
Melyik a legfrissebb gyári android a készüléken amit hivatalosan megkapott? Root-ot nem tervezek ha beszerzem.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Annak, akit érdekel :
Lett egy Asus Zenfone 2 telefonom, és így egy QuickCharge 2.0 töltőm.
Ennek az lett a következménye, hogy rájöttem, hogy a Z2 tablet is tudja a QuickCharge 2.0-t. Irdatlan gyorsan töltődik. Kb. 10-15 USD körül van egy ilyen töltő. -
gusthy
veterán
válasz istvan170 #1421 üzenetére
Nem. Sokan aggódnak emiatt. Az aksit a melegedés bántja. Tény, hogy ettől jobban melegszik, de sokkal rövidebb ideig.
Lehet, hogy 1-2%-kal hamarabb megy tönkre, de ennél nagyobb az aksik élettartamának szórása.
A gyorstöltés úgy működik, hogy a töltőáram nagyjából változatlanul hagyása mellett nem 5 volton, hanem 9, 12 vagy 18 volton tölt.
Az én QC töltőm 9V/2.4A-re, vagy 12V/1.5A-re képes.[ Szerkesztve ]
-
B.F.G.
senior tag
-
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Valószínűleg félig off lesz, de a Z4 topik nem nagyon pörög!
A Z2-eshez használ valaki bluetooth egeret? Ha igen, a tablet minek ismeri fel és mennyire használható?
A választ előre is köszönöm!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
istvan170
aktív tag
válasz Dolphine #1431 üzenetére
Bt egérnek. Teljesen jó. Kurzor Sebesség is állítható. Androidban régóta támogatott. Teamviewer miatt kellett nekem, de mindent csinál a tableten. Ha nyomva tartod értesítési sávot is lehúzza, oldalak között is vált. Talán a jobb gomb nem jó semmire, de ez nem biztos. Billentyűzeten is használható, gyakorlatilag olyan, mintha az ujjad lenne, csak sokkal precízebb. Jó szem kell hozzá, mert meszebb kerül a tablet, ha mondjuk állványra rakod és úgy szeretnél egerezni.
-
Dolphine
addikt
válasz istvan170 #1432 üzenetére
Először is köszönöm a választ!
Lenne pár kérdésem:
1. A tableted minek ismerte fel az egeret? - Nálam a párosítás után, kérte, hogy állítsam be a fizikai billentyűzet kiosztását?
2. Milyen egered van?
3. A görgő működik a főképrnyőn és az alkalmazásoknál?Előre is köszönöm a válaszodat!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Digojr
csendes tag
Ma reggel végre megérkezett 5.1.1. OTA formában.
Telekomos 521 es re.info@miuiszerviz.hu
-
Szabonoemike
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék, van-e valakinek olyan problémája rajtam kívül, hogy amikor a tablet nem wifit, hanem mobiladatforgalmat használ akkor nem működik a viber és a facebook, nem tud kapcsolódni egyik sem. Mihelyt wifit használ megérkezik minden üzenet. Már újrainditottam, újra telepítettem az appokat de sehogy se jó. Esetleg van valami ötletetek, hogy mit nézzek meg rajt? Köszönöm!
-
gusthy
veterán
válasz Szabonoemike #1445 üzenetére
Fura. Nekem teljesen jó. Nem lehet, hogy a mobil díjcsomagod tiltja ezeket?
-
gusthy
veterán
válasz Szabonoemike #1447 üzenetére
Hurrá
-
Gekkito
tag
Sziasztok
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a Sony xperia z2 tablet nem kapcsolja be a wifit, se a bluetooth-t. Bekapcsolom őket, nem történik semmi, kilépek a beállításokból, újra belépek, és megint azt jelzi hogy kivan kapcsolva.
A tablet nem az enyém, édesapámé, csak engem kért meg hogy nézzem meg mi lehet a baj, csak hát én iPad-en kívül eddig semmi mást nem fogtam a kezembe, az android is nagyon idegen számomra, de nem hiszem hogy a toló kapcsoló jobbra-ballra húzásán kívül (wifi ki-be) mást is kéne csinálnom. Már indítottam újra a volume+on/off gomb nyomva tartásával, resetelve is volt már, de sajnos nem hárult el a probléma. A tablet maximum fél éves, még a gyári fólia is rajta van, nem sokat volt használva.
Esetleg tud valaki segíteni? Fordult már elő valakivel? Belső antenna szart volna be? bBuetooth és Wifi-nél egyaránt ez a probléma.
Köszi.
PSN: z340n3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest