- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
válasz #13110016 #6047 üzenetére
Nekem eddig komolyabb problémám nem volt az 5.0.2-vel, többen írtak hibákat, szerencsére nekem ezek kimaradtak. Az viszont valóban igaz, hogy gyorsabban merült. Most valóban simábban fut, így első érzetre. Majd arra leszek kíváncsi, akksi fogyás hogy alakul.
Motorola Edge 30 Fusion
-
kigyi_23
addikt
Na persze, hogy dupla lett...
Az viszont érdekes, hogy amíg telefonról nem mentem rá az Xperia Care-re addig nem jelezte a frissítést. Persze biztosan nem azért jelzi most, mert ott látta csak tisztán egy furcsa véletlen.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
-
kigyi_23
addikt
válasz kigyi_23 #6053 üzenetére
Na frissítés online, hát 43%-on volt az aksi (igen tudom ilyen töltöttségi szinttel nem frissítünk) 21% maradt.
A telefon olyan forró amilyen még sohasem voltElsőre lényeges különbség a tárhely/internet használat sebesség. Ugyanis a program frissítések lényegesebben gyorsabban mennek fel mint eddig ez érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
[lAyCsI]
addikt
Sziasztok
Szerintetek EZ a töltő kompatibilis Z1-el?
köszi!-= No way back from Here =-
-
tompejani25
csendes tag
Senki nem tapasztalta akkor azt h az 5.0.2 vel a kamera lassubb es mosodik ?? 4.4.4 el nagyon szepen ment rosz fenyviszonyok kozott
-
wdx
őstag
válasz tompejani25 #6057 üzenetére
Ezekszerint nem. Bár én is észrevettem, hogy egy hangyányival rosszabb.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Kokapu
tag
válasz johnwillow #6027 üzenetére
Johnwillow, köszönöm, hogy leírtad az akku problémát, ugyanis nálam is jelentkezik ez a lemerülés. Én azt hittem, hogy a lollipophoz van köze, ugyanis azóta kezdte el. Nem gyakran, de kb. heti egyszer előfordul, legutóbb ma, és nagyon zavaró. Remélem, velem is hasonlóan járnak el a Vodánál (én azt sem bánom, ha csak akkut cserélnek, én nagyon szeretem ezt a telefont.)
Xiaomi Mi Note 10 light, Sony Xperia Tablet Z, Kindle Paperwhite 2
-
[lAyCsI]
addikt
Urak, valahogyan vissza lehet tenni a gyári KK-et hogy megmaradjon a gari? (Vodás)
Böngészés közben folyamatosan megőrül a telefon, a billentyűzet össze-vissza írogatja a karaktereket, és az alsó menüsor sem reagál...-= No way back from Here =-
-
kigyi_23
addikt
válasz [lAyCsI] #6060 üzenetére
Voda is engedélyezte a 5.0.2-r szóval no para nekem is Voda-s és pénteken jött a frissítés.
Amúgy a másik szoftver csak akkor probléma, ha bizonyíthatóan amiatt következett be a hiba (tehát szoftverhiba okozta és nem valamely hardver elem meghibásodása).
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
Én még adok egy esélyt a 270-esnek. Azután megy vissza a 4.4.4. Az sokkal stabilabb volt.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
tkonya
aktív tag
Én nem szeretnék senkit félrevezetni, de amióta feltettem az 5.0.2-t, meg rá a 270-et, az akksin kivül még egy problémám volt. Az gyorsabban "fogy el". Kamerát leginkább nappal használom, nem nagyon vettem észre változást, videót is csináltam, az is bőven vállalható volt. Gyári billentyűzetet nem használok évek óta, régebbi telefonjaimon sem, anysoft nagyon bejött. Összeomlás nem volt, a fentebb említett másik probléma, a főképernyő visszatöltése van hogy lassabban történik egy alkalmazásból kilépve. Nekem eddig tetszik, ezekkel meg együtt tudok élni.
Motorola Edge 30 Fusion
-
[lAyCsI]
addikt
válasz [lAyCsI] #6064 üzenetére
Swiftkey-el uúgy előjött...
Most felraktam egy Firefox-ot a gyári Chrome helyett hátha az lenne a ludas
ellenben van egy sanda gyanúm ami nem szeretném ha beigazolódna, mégpedig
hogy hibás az érintőpanel és ezért gárgyul meg a billentyűzet meg az aló menüsor is-= No way back from Here =-
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
KK -
urbanjozsi
senior tag
válasz urbanjozsi #6069 üzenetére
Na mégegyszer!
Sziasztok!
5.0.2.-es csodálatos lollipopban hogy oldottátok meg a némítás gombot? -
tkonya
aktív tag
válasz urbanjozsi #6070 üzenetére
Szia,
Mind zárt, mind feloldott képernyőnél, a hangerő gomb le, megnyomod egyszer, fentről legördülő menüben pedig választod a "néma" lehetőséget.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
urbanjozsi
senior tag
Köszi!
Ezt meg is találtuk, csak egy bibi van ezzel.
Ha ezzel a módszerrel állítom be a néma majd utána a csengés üzemmódot, a következő történik.
A hang emelkedőre van állítva. Tehát halkan kezd és erősödik. Ha az említett módon állítom vissza néma mód után a hang üzzemmódot, akkor a telefon hangereje megváltozik úgy, hogy az lesz az alapértelmezett erősség, amivel az előző híváskor eljut az emelkedett hangerő.........
Ergó megváltoztatja az alapbeállításokat.....
Nem tudom érthető-e?
De már elegem van belőle.......... -
tkonya
aktív tag
válasz urbanjozsi #6072 üzenetére
Nálam, a némát kiválasztva, majd a fentebb írt módszerrel visszaállítva hangra, úgyanoda vissza áll, ahol akkor volt mikor némítottam. Igaz nekem a hangerő majdnem maxon van, (egy gombnyomás és maxon lenne). Kipróbáltam, erősödővel és anélkül is némából visszaváltva ugyanaz a hangerő. Jól értettem a problémád??
Nálam talán azért nincs változás, mert max közelébe van a hangerő?? Másra nem tudok gondolni.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz urbanjozsi #6074 üzenetére
Kipróbáltam a következőt:
Hang közepes erősségen, erösödő csengőhang bekapcsolva. Hívást indít, jópár csörgés kezdett hangosodni. Átállítottam némára. Hívás. Ezek után vissza hang-ra. Jópár csörgés után elérte a beállított erösséget. Mindkét esetben elég halkról indult a csengőhang, majd erősödött.Motorola Edge 30 Fusion
-
feketepeti
aktív tag
Nem tudom felrakjam e az 5.02 t, a Nexus 7 en iszonyat fostalicska volt, laggolt fagyott.
Az 5.1 lett igazán jó.
-
josik
aktív tag
Üdv.
Nekem ma szólt a teló (telenoros), hogy elérhető a 14.5.A.0.270! A kérdésem az lenne, hogy ez 5.0.2, vagy az 5.1? Valamint a root.. Van már "egyklikkes" megoldás?Te is fiam Bluetooth...
-
Razzor two
tag
Sziasztok!
Most akarok telefont cserélni,(xperia sp) Gondolkodom a következő telcsiken
Xperia Z1
Xperia Z ultra
Xperia m4 aqua
Szerintetek, érdemes várni egy közép-felső kategóriás mobilra(m4) vagy az elődök lövik őket??
Érdemes-é már ilyen "öreg" telcsit venni? -
feketepeti
aktív tag
válasz Razzor two #6078 üzenetére
Ez a Z1 még a mai mezőnyben is egy pöpec cucc.
Z2 Z3 elég minimálsan különbözik, kollegáknak van.
Ha újszerű v uj, akkor mindenképp. Nekem az eddigi legjobb telefonom a Z1, hihetetlen mit kibírt már, pedig én nem kimélem.
Az enyémben már az akksi meghalt, de az elsők között vettem. Ha használtban veszed, az akksi állapota a lényeg.
-
Razzor two
tag
válasz feketepeti #6079 üzenetére
Köszi!
Új készüléket vennék, kb. egy ár kategóriába vannak! -
Kispotter
tag
Sziasztok! Tegnap sikeresen beázott Másodszor a telóm Igalon a termálvízben. Valszeg az sd kártyánál mivel nagyon könnyen csukódik. Ami a poépoén, hogy tökéletesen működik a telefon mint az első beázásnál csak a kameránál párás. Éjjelre rakjam rízsbe, vagy csak haggyam nyitott ajtókkal vagy ventilátor elé rakjam??
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Ablakos
őstag
Nem tudtam várni a frissítésre, ezért magamtól feltettem a 270-es firmet. Semmi, gond vele, de az meglepett, hogy flashtoollal tettem fel és minden wifi hálózat jelszavakkal működik. Nem kért még jelszót sem. A google tárolja, vagy a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
topyjo
aktív tag
-
tkonya
aktív tag
válasz Ablakos #6086 üzenetére
Szia,
Amennyiben be van állítva, akkor menti a személyes adataid, és a wifi jelszavakat, a google fiókodba. Beállítások-biztonsági mentés és visszaállítás, ezen belül lehet beállítani hogy engedélyezed-e a mentést, alatta pedig a hozzá tartozó fiókot tudod beállítani. Mindezek alatt tudod bekapcsolni, hogy a már mentett adatokból történjen a visszaállítás.Motorola Edge 30 Fusion
-
szepsuti
aktív tag
Csak, hogy ilyen is legyen.
Elégedett beszámoló a lollipopról:
Én is megvártam a hivatalos lollit telenorra. A hétvégén tettem fel, tiszta telepítéssel. Fagyás, újraindulás eddig nem volt.
Pozitívum:
- Az üzemidő jobb lett, azonos körülmények mellett
- 60 fps videó fullhd-ban
- Tetszik az új lockscreen, az értesítésekkel
- Nekem nem feltűnő a kamera lassulás
- Gyors és stabil a rendszer
- Egyszerre be lehet zárni az összes alkalmazástSzámomra az egyetlen negatívum a nagyobb ikonok alkalmazása, de ezzel együtt lehet élni.
-
[lAyCsI]
addikt
Trágya Voda még mindíg nem engedélyezte a 270-es FW-t...
ez a flashtool amivel fel lehet rakni csak rootolt készülékekn megy?-= No way back from Here =-
-
Repsol600
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
[lAyCsI]
addikt
Csekkolom...
-= No way back from Here =-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés