Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz wanted5 #3915 üzenetére

    A negatívumok kitárgyalása off. Értem.

    Azért fontos felhívnunk nekünk TULAJOKNAK a figyelmet a szuper dolgok mellett a hibákra, hogy más ne csalódjon! Sokan vannak akik pont mint én, vagy a másik csalódott hozzászóló azért vettünk ilyen telefont, mert azt gondoltuk, hogy mindent egybe egy szuper telefonhoz juthatunk hozzá.

    Erre nekem 2 nap után a semmitől tönkrement a kamera gomb, az övének meg nem tudom mi a baja, de neki sincs telefonja, mert a szervizben pihen és igen, mind a ketten úgy fest csalódtunk abban amit a Sony a honlapján ígért. Az ott látható képeknek köze nincs a Z1C fotós képességeihez. Ez valótlanság, a vásárló megtévesztése, ha jogi pályán lennék pert fontolgatnék... nem viccelek.

    Nem mentség a Sony számára az, hogy "nézz meg bármelyik androidos telefont", hiszen ők is, ahogy a Samsung a saját szájuk íze szerint csűrik-csavarják/hegesztik a szoftvert.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák