Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djDanee

    csendes tag

    Sziasztok!
    Megjelenése óta vágyom a XZ1C -re (az XZ2C megjelenése óta meg még inkább :D ) De a jelenlegi telómmal semmi gondom még (Z1C), ezért nem vettem újat.
    Hát eddig bírtam. :D Rengeteg magyarázatot találtam magamnak arra, miért kell ez nekem, még ha józan ésszel nem is logikus annyira. És a fórum kiolvasása csak olaj volt a tűzre! :D - kösz -
    A Z1C-m lassan 4 éves, bár tökéletes állapotban van, 2 éves korában cserélték újra. Viszont a gombba rakott ujjlenyomat olvasó és a régi Sony design utolsó darabja miatt nem mertem kihagyni az XZ1C-t. Főleg hogy a "zöldmanós" boltban 117K-ért meg tudtam rendelni, ráadásul a silvert. Ennél jobb áron - jobb telóm nem lesz a mai világban szerintem. Főleg, hogy sajnos némileg Sony mániában is szenvedek.
    Kérdésem:
    - van olyan üvegfólia ami teljesen befedi az elejét és jó? Úgy értem nem jön fel a széle, nem megy be a por alá, nem lesz levegős a közepe stb. Vagy inkább nem teljes covert kellene rakni rá? A Z1C-n mennyivel egyszerűbb volt, elejét hátulját üvegeztem és max évente lecseréltem. De még annál is többet bír általában nálam. Belebujtatós-kivevős tokot használok. Korábban a kedves topik-gazda linkelt egy "fóliát" amit ajánl, de a link már nem él.
    Előre is köszönöm!
    A teló még nem jött meg egyébként, csüt-péntek kapom meg.

    -IBM-

Új hozzászólás Aktív témák