-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus1026
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, már sokan kérdezték, de ha nem haragszotok meg, én is megkérdezném, hogy tudtok-e valamit arról, hogy Sola-ra jön-e valami frissítés a közeljövőben, vagy egyáltalán valamikor és, hogy nagyjából mit javít?
-
nexus1026
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap nézegettem a telefont, és a Súgó-ban találtam olyat, hogy "Javaslatok a telefon normál karbantartásához", azon belül "A kapacitás növelése érdekében naponta indítsa újra a telefont". Ti mit gondoltok erről? Érdemes megcsinálni, vagy toljunk az egészre?
Ui: A frissítéssel kapcsolatban gondolom még semmi infó. Lehet nem is lesz a végén semmi belőle.
-
nexus1026
csendes tag
Hali!
Nem tudom, hogy már tudjátok-e, de van egy jó hír:
"Unofficial Android v4.1.2 Jelly Bean for Xperia™ sola coming soon.
After Xperia™ P Gets Jelly Bean Update From Sony,Developers can port it to Xperia™ sola.
So wait patiently,but can't confirm it can run smoothly on Xperia™ sola. " -
nexus1026
csendes tag
Tiszta nyomorult ez a Sony. Bár imádom/tisztelem/beszülöm, mert Japán (=minőség), de frissítés szempontjából nagyon tróger. Nekem igazából nem is kell Jelly Bean, de legalább az ICS-he adjanak már ki egy frisítést! Mert 1-2 dologtól eltekintve nekem nagyon tetszik a szoftver. Mondjuk valaki úgyis csinál JB-t vagy valamit rá.
-
nexus1026
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy hatalmas problémám. Tegnap rá akartam tenni a telefonra pár dolgot, de közben "befagyott", ezért újraindítottam a telefont. Aztán később vettem észre, hogy az összes kép és videó törlődött a telefonból.
Nem lehet valahogy visszaállítani, vagy ilyenkor mit lehet tenni? Légy szíves segítsetek, mert nagyon fontos lenne. Köszönöm előre is! -
nexus1026
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek, mert ahogy nézegettem, egy páran értetek hozzá. Szóval, nekem is Sola-m van, de már annyira lassú, hogy elhatároztam, felrakok egy "Unofficial" frissítést. Nézegettem egy 4.4.2-es KitKat-et (CM11), és a hozzászólások nagyon pozitívak.
Itt van róla a link: http://true-android.blogspot.hu/2014/02/update-xperia-sola-to-android-442_10.html
Kérdésem, hogy mivel teljesen analfabéta vagyok ebben a témában valaki leírná nekem, hogy pontosan hogyan is kell felrakni ezeket? Gyári telefonom van, tehát nincs root-olva, meg semmi, de azt sem tudom, hogy ezek mit jelentenek és hogy, hogyan kell ezeket megcsinálni. Esetleg, ha van jobb tipp azt is szívesen várom.
Köszönöm előre is!
-
nexus1026
csendes tag
Értem, akkor inkább hagyom az egészet, elrontani sem akarom. Köszönöm a segítséget.
Ui: Attól, hogy Telenoros miért nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
nexus1026
csendes tag
Én imádom a Sony-t, meg a Japánokat, a Magyarok mellett csak azokat ismerem el, hogy tudnak valamit, de telefonba nem az igaziak.
-
nexus1026
csendes tag
Akkor semmiféle képpen nem lehet rárakni egy custom rom-ot sem, vagy akármit?
-
nexus1026
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert úgy látom itt vannak hozzá értő személyek. Szóval, adott egy Sola telefon (Telenoros), amire rá akarom rakni az KitKat-et. Tudnátok ebben pontos leírást adni, hogy melyik ROM-ot érdemes leszedni, melyik a legfrissebb/legstabilabb? Illetve a Bootloader nyitását is meg kellene oldani, csak azt sem tudom, mi ez, illetve jár-e valamilyen veszéllyel (annyit tudok, hogy a garancia elvész, de az már úgy sincs rajta).
-
nexus1026
csendes tag
-
nexus1026
csendes tag
Értem, köszi. Akkor marad az eladás, csak sajna nem veszi meg senki. Rettenet már ez a telefon, az, hogy 2-3 alkalmazásból belassu még csak-csak legyelem, de hogy telefonálni nem tudok vele, az már vérlázító. Van, hogy kell neki 5-6 másodperc míg fel bírom venni, meg olyan is volt, hogy elvileg felvette, a hívó pedig beszélt is bele jó sok másodpercig és még mindig nem bírtam a csúszkát eltolni. Szóval rettenet. Igazából szerintem csak a ram miatt ilyen trágya, maga a készülék jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest