- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz fatal` #22430 üzenetére
Ez nem jó hír. Kivettem az akkut, vártam pár órát, vissza. Kiírta, hogy lemerült. Rádugtam töltőre de már nem 40-ről kezdte tölteni, hanem 3-ról. Lemerítettem, de ezúttal már normálisan 10-nél akart kikapcsolni, és onnan is kezdte tölteni. Szerintem csak az új build miatt hülyült meg, mivel előtte sosem csinált ilyet. Btw elég sokszor kötöm gépre, miközben USB-ről töltődik. Ez a sok "pici" töltés viszont nem tesz jót az akkunak, ez tény. Van rá mód, hogy kikapcsoljam az USB-ről töltést?
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
-
fatal`
titán
válasz Narancs #22451 üzenetére
Szoftvertől nem tud meghülyülni, elektronika végzi a töltést, lemerülést és a rendszer csak kiolvassa.
"Ez a sok "pici" töltés viszont nem tesz jót az akkunak, ez tény."
Ez nem tény, hanem hülyeség. Ezek nem Nikkel aksik"Van rá mód, hogy kikapcsoljam az USB-ről töltést?"
Nincs, mert teljesen értelmetlen lenne. -
Narancs
őstag
válasz fatal` #22452 üzenetére
,,Az újratölthető lítiumion-akkumulátorok élettartama véges, a folyamat kémiai jellegéből adódóan: egy töltésciklust jelent, mikor az akkumulátor lemerül, tehát 100%-osan elhasználják a kapacitását. De ha félig lemerül az akkumulátor, s újratöltés után másnap ismét így tesz, akkor ez is egy töltésciklust jelent. Minden alkalommal, mikor elhasznál egy töltésciklust, kissé csökken az akkumulátor kapacitása. A notebookhoz készített Li-ion-akkumulátoroknak általában 300 teljes töltésciklus után már kevesebb mint 80%-os a kapacitásuk."
Mind1, majd igyekszem wifi-vel másolni mindent.
[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
-
-
Narancs
őstag
válasz Narancs #22453 üzenetére
Sorry, sikerült értelmeznem a saját hsz-em, mely nem támasztja alá, amit mondani akartam. Ha 100% egy töltésciklus, és csak az számít, hogy hány (teljes) töltésciklus volt összesen, akkor tényleg nem számít, hogy hányszor lett megszakítva a töltés. Viszont az én személyes tapasztalatom meg azt mutatja, hogy ez az első telefonom, amit napi 3x-4x töltök, és ez az első telefonom, amiben az akku nem bírta ki az egy évet sem. Persze lehet, hogy nincs összefüggés.
Beauty is pain
-
fatal`
titán
válasz Narancs #22453 üzenetére
Ez eleve fail. 100%-osan nem tudod elhasználni a kapacitását, mert ha teljesen lemerül rögtön kuka. Azonban az elektronika ezt nem engedi, marad benne valamennyi. Ha behányod a fiókba akkor fog teljesen lemerülni és kuka.
Ha valóban a töltések számától függne az élettartam, akkor a programfejlesztések és romcserék miatt miatt már rég halott lenne az aksim. Főleg hülyeség ez, hogy 100%-ra töltve. Semmit nem befolyásol az elektronikán az, hogy 100%-ra töltöd, vagy 90-nél lehúzod.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
érdeklődnék hogy a Sony melyik Xperia Mini változatnál javította a melegedős problémát?
11W30 van nekem.
-
blade4
aktív tag
Lenne egy Xperia mini készülékem.
Szeretném nyitni a bootloadert, hogyan tudnám ezt megtenni?
Illetve egyáltalán megoldható? -
törölt tag
Ha én beadom egy telefonosnak az Xperia Minit akkor mennyit kapnék érte?
18-20KP között?
-
tag
Olyat lehet csinálni hogy a gyári ics n megváltoztatom valahogy az értésitési sávot?Vagy esetleg a tárcsázoban amikor beszélek azt a felületet mert állandóan kihangosit ha hozzáértő a fülem?Ezt a tömött nem szeretném lecserélni ha nem muszáj
[ Szerkesztve ]
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
blade4
aktív tag
Esetleg valaki tudna linkelni egy olyan romot amit zárt bootloaderre lehet telepíteni?
Valami olyasmi kellene ami minimális alkalmazások vannak, és esetleg lehet húzni a procit is.
-
-
blade4
aktív tag
És nem ismeri fel se a flashtool, se a sony update service, semmi.
-
blade4
aktív tag
Nincs lemerülve, bekapcsol csak a sony logonál megáll és nem megy tovább 20 perc után se.
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
totesz09
csendes tag
Sziasztok! Régóta megvan már a telefon. Olyan problémám van, hogy ha csatlakoztatok a telefonra bármilyen fejhallgatót, vagy fülhallgatót és teszem azt zenét hallgatok, akkor elkezd recsegni a hang. Viszont, ha nincs rádugva semmi akkor hibátlanul szól a zene. Tudtok esetleg segíteni, hogy miért lehet ez? Illetve tapasztalt-e már valaki hasonlót? Már korábban is feltettem ezt a kérdést csak nem reagált rá senki gondoltam teszek még egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
lpepe
tag
Sziasztok!
Lehet hogy volt már kérdés, akkor elnézést:
nyitott BL-es mini-re keresek akkukímélő, gyors, stabil romot, lehetőleg JB-t!ki mit ajánl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest