Aktív témák
-
Varszegig
veterán
na kérem, kipróbáltam az appsos speed dial widgetet: ugyanaz a szar, amiről már itt korábban írtunk, csak valaki lefordította oroszra, és kirakta sajátként. Azért a pofátlanságnak is van határa, ez olyan, mintha én kiraknám a legördülő gyorsindítós widgetet sajátként, pedig csak átrendeztem, és a naptárt hozzáadtam, míg a szellemi termék 99,9%-a meg másé. Az már csak a hab a tortán, hogy egy működésképtelen szart rakott ki lopottként
A memo widget végre nem felejti el, ha kikapcsolod a telefont, ha a kis pipára kattintasz a jobb felsőben! (Elég érdekes megoldás, lehet ebbe belenézek, nem lehetne-e automatikusan úgy menteni, minek még egy katt???)
Más: JH3-ban szerintem előnyére változott a net kezelés: eddig (JF4) ha kisétáltam a wifiből, akkor addig nem szinkronizálta a leveleimet, amíg ki nem kapcsoltanm a wifit, vagy nem okéztam le, hogy mehet a 3g-re. Ez elég értelmetlen, lévén a csomagkapcsolt net külön is kikapcsolható. Ráadásul ha visszatértem a wifibe, akkor amíg nem csináltam egy ki/be kapcsot a wifin, addig a 3g-t folytatta.
Most JH3 ez így megy: itthon vagyok, teló a wifin. Elmentem itthonról, szépen dolgozik tovább, de már 3g-ről. Hazajöttem, ismét a wifire állt rá, és onnan megy a push. Szerintem most tökéletes, bravó Samsung
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz user137 #13327 üzenetére
hol van olyan beállítás, hogy ne töröljön a szerverről, ha a telefonról törtlöd exchangenél? Az exch olyan mint az imap, minden művelet a szerveren jelentkezik, nem a telefonon. A törlés is. Nem?
Én nem találtam ilyen beállítást, de logikailag nem is látom értelmét.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
$4.50-ért van Monopoly for Bada
-
Varszegig
veterán
rengeteg értelmes dolgot találtam 5 perc alatt
opi064:mi a retkes fenének akarja mindenki eltüntetni az E betűt? Az csak azt mutatja, hogy az Edge elérhető. Gondolom kikapcsoltad a 3G-t, ezért most az Edge elérhető. Ha viszont nem akarsz mobilnetre menni még véletlenül sem, akkor a csomagkapcs. haszn. menüpontot kapcsold ki oszt jónapot. Az E betű ottmarad, előre szólok (Különben ezt még nem írtam le sokszor, max 15x, de mások is kb. ennyiszer
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
kifutottam az 5 percből: valaki keresett netes rádióvevőt, jelentem a versenykandidátok között találtam
-
-
Varszegig
veterán
válasz s4hu|SyD^ #13841 üzenetére
szerinted a symbianre pl. a hasznos programok ingyenesek voltak? nehogy azt mondd, hogy a nokiaprogramok.hu-ról le lehetett tölteni ingyen, mert az egy más tészta. De egy profimail, roadsync, spb programok stb. soha nem volt ingyenes ott sem. Tehát azt azért ne várjuk el, hogy ingyen lesz minden navi, ingyen lesz profimail stb.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
az nem kérdés, de a kolléga ezeket ingyen szeretné. what a difference És akkor emlékszem mennyi volt ai i8910hd-m, és még lehetett venni a programokat. Szóval nem sírom össze magam, ha egy 90e-s telefonnál is fizetni kell értük.
Pollen: (bocs, nem hagyhatom ki ezt a viccet: papírom van róla, hogy allergiás vagyok rád ) Minek a googlemaps, annál még a route66 is messze jobb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Varszegig
veterán
válasz fhunor #13928 üzenetére
hétvégére lekapcsol a push, ha másképp nem állítod be
különben, hogy mennyire használható az ősidők óra fejlesztett symbiun az exch sync: i8910-en megvettem hozzá a roadsyncet. ment frankón, de ha egyszer is újraindítottam a telefont, majd qwerty-re kapcsoltam, azonnal restartolt. Leveleztünk 1 hónapig a roadsync-esekkel, minden tiszteletem az övék, megoldották, adtak ki bugfixet, jó lett. Aztán jött a következő: lecserélődött a certificate a serveren. A roadsync megkérdezte, elfogadom-e, mondom igen. Na onnantól soha többet nem volt hajlandó szinkronizálni. Újraraktam, meg minden, de ennyi. Ez a "stabil" üzleti symbi, igaz?
Wave-en? Havonta cserélődik a cert., simán megkérdi, elfogadom, and go on. No problem.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz erdoke #13945 üzenetére
Céges push email (nem Gmail, nem Hotmail), naptár és feladatok (+ Out of office kezelés) teljes szinkronizálása problémamentesen? A többiektől nem ezt hallom...
igen, céges, push, naptár, és mail,. feladatokat nem használok. problémamentes. A "többiek" konkréten user137, akinek egyedi problémája van. Ezen az alapon meg kijelenthetjük az én esetemből, hogy a symbian is szar exchange szinten. Erre próbáltam utalni.
-
Varszegig
veterán
válasz erdoke #14030 üzenetére
ha t-s a szoftvered, az a te bajod, már ne is haragudj. reklamálj a t-nél. A teljesség igénye nélkül a megjelenés óta kiadott magyar fw-k: JEE, XJ1, XJ4, JH3. Európában volt JF8 is, azaz amit írtál, hogy nem volt egy bit frissítés se, az ordas nagy ferdítés (finoman fogalmaztam).
leslieke: ez az apps bug a JH3-ban már javítva van.
Karma: én soha nem tákoltam registry-t. mégis 2x frissítettem már KIES-szel. Hogy is van akkor ez?
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
volt egy kis takarítás az appsban, 6-tal kevesebb a szumma, mégis vannak új dolgok. Lehet pár vuvu-t kireszeltek?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest