- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Egérpad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Es az NP900X3C es NP900X3D kozt mi a kulonbseg?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Squirrel
őstag
most hallgattam rajta nightwish koncertet, laptophoz képest nagyon szépen szól. Viszont a wifi-s hálózattal gondjaim annak, csak nem tudom miért nem jó. sima netezésnél megy, kb. 100 megás letöltés után viszonte ledob a picsába.
-
Squirrel
őstag
Na, megvan a kicsike! Gyönyörű, habár a teljesen fekete képnél alulról látszik bevilágítás. Ez normális? A windowsos kis karakterek nem zavarnak, el tudom olvasni őket, bár kicsit tartottam tőle. Színkalibrációt kell végezni? Másik dolog, hogy feltettem töltőre, kiírja, hogy csatlakoztatva, 80% nem töltődik. Na ez mi????
A gép tényleg halk, és a zenei hangja az egészen jó, bár mélyek nem erőteljesek, de összességében elég szép hangot produkál ez a kis gép.
-
PPatrik
aktív tag
Én mindig mielőtt töltőre dugom, lemerítem csutkára, és csak akkor húzom le, ha teljesen feltöltődött.
De igazából én félnék a helyedben a windows nagyításától. Nekem most nincs beállítva nagyítás, de egyszer kipróbáltam, és elég érdekesen nézett ki. Nem tudom mi nem stimmelt, de olyan érdekes volt. Ez viszont fhd-nál elkerülhetetlen. -
PPatrik
aktív tag
Engem egy számítógépes boltban dolgozó ismerős nagyon át akart terelne asus ux32-re, de nem hagytam magam. Annyit mondott még, hogy ezt ha odaverem valamihez az tuti, hogy lemegy róla a külső kékes fekete színe. Én ezzel nem igazén törődök, mert kedden fog megérkezni hozzá egy gyári samsung tok, abban lesz tartva, az nem hiszem, hogy károsítaná, egyébként meg vigyázok rá.
Egyébként tényleg nagyon szeretem, nagyon jó gép, reggel 7-8 fele lehúzom a töltőről és este 8-kor bedugom. A köztes idő kb felében használom a gépet és estére marad 10-20% töltés benne. De mivel csak egy hete van meg, mélyebb tapasztalatot nem tudok mondani.
A melegedésre annyit, hogy játék alatt asztalon a helye, és nagyon forró tud lenni. Cserébe nincs hangja. Játékot némítva 10 cm-re a aljától lehet hallani, hogy megy a venti. -
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Koszonom az infokat! Valoszinu veszek bele egy 256-os SSD-t, itt angliaban a 256-os Crucial-t lattam mar 170 font korul, valamivel olcsobb mint otthon. Erdekes modon maga a gep nem olcsobb itt kinn, pedig az Apple-k sokkal jobb arban vann meg itt is, mint otthon, ezek szerint a tobbi ceg nem pakol annyi sapot a gepeikre mint az Apple. Na, mindegy. Szemezgettem meg az Asus UX31A Zenbook-kal is (bar picit dragabbert, de abban 256-os SSD van), az is hasonlo arban van, de tesztek alapjan nekem ugy tunik a series 9 kicsit tovabb birja akkuval es annyira nem melegszik. Remelem jo lesz.
-
PPatrik
aktív tag
Szia.
Nekem a Dirt 3 megy rajta 1600x900-ban lowon és szerintem szépen néz ki, pedig én már láttam fhd-ban kimaxolva is menni.
Nekem egy hete van meg a gép, nagyon szeretem, a kezdeteknél készenlétből ébredésnél kékhalállal kihalt, de pár samsungos dolog törlése után megy szépen.[ Szerkesztve ]
-
BroCreSt
aktív tag
A Full HD-nak nem sok értelmét látom, max. még kisebbek a betük, mint a HD+-on.
Az SSD-ről annyit, hogy a 128GB-ból, 62.2 a szabad, az meg édeskevés.
Vettem bele egy 256-osat, így már más a helyzet!
A sebességről pedig, hogy egyáltalán nem lassú.
Különbséget a programok telepítésénél láttam.[ Szerkesztve ]
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Squirrel
őstag
En most keszulok megrendelni az ip*nnal 361e. Sajnalom, hogy csak 4 gb ram van benne, de kell egy kicsi, konnyu gep, relative sokat repkedek. Vajon a fullHD-s kijelzo mennyit ront az akksi idejebol? Megeri benne cserelni az SSD-t? Ebbe is gondolom mSATA megy bele, ezt hogy lehetne cserelni garanciavesztes nelkul? Kulfoldi forumon elegge fikaztak az eredeti SSD sebesseget (a kapacitasarol nem is beszelve), bar nekem SSD-s laptopom sose volt, igy nem tudom, hogy lehet-e erezni mindennapokban kulonbseget koztuk. Masik kerdesem, hogy ha neha jatszanek, ez a HD4000-es mire eleg? Counter Strike fut rajta? Vagy valami ujabb jatek low-on?
-
retro03
tag
-
PPatrik
aktív tag
Örülök nekik. Múlt héten vettem egyet. De nekem untig jó az 1600x900.
-
-
BroCreSt
aktív tag
Ezért kár volt frissíteni..
Inkább oldották volna meg a memória bővítés lehetőségét is.Egyébként nekem az előző verzió van, az 1600x900-as felbontás, de tökéletes!
[ Szerkesztve ]
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Amazon Fire TV stick/box
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Delta Force (2024)
- Milyen program, ami...?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1080 Ti OC 11GB GDDR5X 352bit (ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING)
- GIGABYTE GA-H81M-D2V + i5-4590T + 2x4GB DDR3 1333Mhz + I/O shield + SATA kábel + gyári hűtő
- Lenovo Wireless VoIP Headset (Teams)
- Egyben vagy külön bazár, raktár kisöprés less be!
- Asus Chromebox 3 Mini PC /I7-8550U/16 GB DDR4 Ram/SSD