Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kakumix

senior tag

válasz syl5 #1336 üzenetére

Nagyobb hibáról nem igazán tudok csak sok apróról :)
    Az Android nem képes a felsorolt formátumok megjelenítésére, de van több ingyenes program amik igen (szerkeszteni csak fizetőssel lehet, pl. DocumentsToGo ez jan. 26-ig csak 9.99$).
    A piros betéteket pedig "imádom", így harmincon túl is. :)
    Rengeteg program van rá, van köztük több hasznos is. Ezért is kell a 2.0-ás frissítés, hogy az újabb programok telepítésének ne legyen gátja a régi OS. Ujjal történő kezelése szerintem jó, bár a fizikai billentyűzet nekem hiányzik, mert így sokszor nyomok mellé.
    Kameránál be lehet állítani a témát és ennyi, amit állíthatsz :) - 2.0-ban már többet lehet. Illetve van effektező alkalmazás a kamerához, ha valakinek kell.
    Egyébként Skynet258 fórumtárs blogjában olvashatsz pár programról és a 2.0-ás frissítésről is bővebben.

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

• adomok

tag

Akkor szépen sorban:

-Piros betét nekem is nagyon bejön, pedig 30 fölött járok jócskán
    - office cuccokat ingyenes progival gyorsan szépen jeleníti meg. A nagyobb kijelzőn ezeket jobban is lehet kezelni. Ez igaz minden olyan dologra amit olvasni kell :)
    - A fiókomban jelenleg van többek között egy E51 és egy 5730 is, illetve korábban is szinte mindig nokia S40, S60 telókat használtam. Az 5730 qwerty billentyűje remek, de meglepően hamar megszoktam a spica virtuális billjét, pedig korábban hidegrázást kaptam minden tapis telefontól.
    - androidot imádom. Nem találkoztam még olyan telefonos platformmal amire ilyen egyszerűen lehet alkalmazásokat telepíteni. Rengeteg (több ezer!) az ingyenes progi, szerintem mindenre van megoldás. A menüje egyszerűen használható, látványos, gyors és kézzel is könnyen kezelhető. Természetesen semmi nem tökéletes, de messze sokkal jobban használható mint eddig bármi amihez volt szerencsém. (A munkámból adódóan 10 éve szinte az összes megjelent készüléket volt alkalmam kipróbálni.)
    - A telefon kényelmes és teljes körű használatához ugyanakkor elengedhetetlennek tartom a net használatot. Tehát érdemes ezt is figyelembe venni a döntéskor. Ha nincs mód állandó wifi kapcsolatot használni akkor nem árt már most kiválasztani egy mobil net szolgáltatást.
    - Várjuk a 2.0 frissítést, remélem nem ez lesz az utolsó
    - Jelenleg ár/érték arányban ez a teló verhetetlen (szerintem)

Hirtelen ennyi, gondolom a többiek is írnak majd.

• vadászcsiga

félisten

Az e52-t semmiképpen nem ajánlom, az enyém 3 hét keserves használat után 2 hónapig a szervízben volt, mire megelégeltem és kértem egy másik telefont. Ezt.
    Nagyon sokan panaszodnak az e52re. Ha mégis nokia akkor E71 vagy e66.

Új hozzászólás Aktív témák