Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • piny

    tag

    válasz vadászcsiga #1824 üzenetére

    Na ez elég ingoványos talaj. Év úgy vettem észre (még WinMo-s időkből, Android-os gondjaim még nem voltak) hogy nagyon függ a szolgáltatónál lévő embertől akinek leadod, illetve a szervizes emberkétől is. Volt hogy ugyanazt a telefont, ugyanazzal a gonddal (kimondottan HW-es), egyik nap simán visszadobták, míg pár nap múlva simán bevették garanciális javításra. Mindkét fél álláspontja érthető. Ha te FW-t frissítesz (főleg ha főzöttet), gyártó által megadott paramétereket írsz felül, ami akár a HW károsodását is okozhatja. Szóval, igazából a régi nóta van, egyrészt legyén 'hülyegyerek' a szervizben, ne okoskodj, másrészt lyukat kell beszélni a hasukba :D
    A Spica elött egy Dia-m volt, jó pár ROM kipróbáltam rajta (volt saját is 4-5 darab, elég kemény turbozásokkal), Spicánál még csak 2-3 verziót próbáltam, de nekem még soha nem volt olyan problémám amit a custom ROM-ok okoztak volna (ha igen, akkor azt én is ki tudtam javítani).
    changelog-ot keresek, valahol láttam. Ökölszabályként szerintem itt is érvényes, nem érdemes állandóan frissíteni, de ha már 2-3 verzióval jobbat tudsz szerezni mint ami a készülékeden van, érdemes nekiugrani.

    Minden általam leírt dolog, csak és kizárólag, az én véleményemet tükrözi. Vagy nem, de azt majd én eldöntöm ;)

Új hozzászólás Aktív témák