-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
válasz viewdetails #14850 üzenetére
Én is nagyjából ezt tapasztaltam. Ami érdekes, hogy az ultra analóg számlapját nem lehet feltenni. De nagy ugrás sebességben a 4hez képest.
-
handrash
őstag
válasz Impair1980 #14851 üzenetére
Vízállóságról lemondtál, vagy mit tettél érte?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
gippazoid
senior tag
A 7-esből nem forgalmazzák a feketét?
Gippazoid Novelties Inc.
-
Szpisti
addikt
válasz Impair1980 #14851 üzenetére
Ez a "szilikon tömítés" kb. darabokban jött le a hátlappal együtt, volt ahol ragasztószerűvé vált, ha ez tömítés volt egyáltalán. Még jó, hogy volt itthon T7000-es ragasztóm, azzal raktam össze végül. Inkább nem viszem víz alá most már.
Hány nap kell, hogy beálljon az új aksi? Mert eddig két nap telt el és semmivel sem jobb annál mint amilyen volt. Pedig egy hónap múlva lesz 3 éves az órám. Kell neki egy gyári visszaállítás? -
-
pasztoha
tag
Tengerben úsztam az órával a karomon. Az időt mérte, de a megtett távolságot nem, pedig a gps be volt kapcsolva. Nem búvárkodtam, hanem mell - és gyorsúszás volt. 40 mm lte verzió. Ennyire gyenge az óra vagy van még valami más beállítás is, amit be kell kapcsolni?
-
Evo50
tag
válasz viewdetails #14887 üzenetére
[link]
Nézz be ide. -
szalai112
senior tag
Sziasztok
A watch 4 órám 44mm LTE, alig bírt ki 8 órát, gyári Hard reset és megint normal üzem idő.
Már akku cserén gondolkoztam.[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
Valaki használ egyszerre 2 órát? Nálam a hetest meg a négyest ha egyidejűleg összehozom a wearel, akkor az összes óraszámlap megőrül. Végül letörli az összeset, és csak 1 marad.
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok! 1 hete volt egy Fr az órámon, azóta a fiókban pihent. Akkor be lett állítva, ma felvettem,és merül mint a Titanic. Lehet betanul? Nálatok hogy bírja?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest