-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szpisti
addikt
Semmi nem fog meg ebben 7-es szériában sem, amivel többet tudna (számomra), így még mindig marad a 4-es. Akksit fogok benne cserélni, és használom tovább...
-
pgonzy
tag
Az a kérdés, hogy az 5 pro tevékenység közbeni útvonal követés lehetőségét megörökélte-e? Reménykedtem benne, hogy az a középső gomb egy forgatható korona lesz, sajnos nem így lett. Egyelőre a sima 7 44mm jobban tetszik. Meglatjuk a szenzorok jobbak lesznek-e, valamint a gps pontosság, meg a vérnyomás mérés is jó lenne, ha végre tényleg használható lenne. Max akkor váltanék, ha ezek terén javulás lesz.
-
gippazoid
senior tag
Hogy is van ez?
Egy telefonhoz lehet több órát csatlakoztatni?
Egy órát lehet több telefonhoz?
Watch4 Classic mellé gondolnék Watch7 feketét ha majd kapható lesz.Gippazoid Novelties Inc.
-
Jabby
őstag
Aki vált W7-re, mennyiért válna meg jó állapotú W4 Classicjától?
-
gippazoid
senior tag
Engem egy rózsaszín W4 40mm LTE érdekelne a gyereknek.
Gippazoid Novelties Inc.
-
racerx
őstag
Én is gondolkodom rajta hogy eladnám ( analógra váltanék vissza 😀) , de kérdéses hogy megérné e eladni, pedig van hozzá több szíj, spigen brutál tok, spigen védőüveg stb. Mondjuk tényleg ilyen 30 korül mennek csak. Így is úgy is bukó.
-
handrash
őstag
Ma szereztem be az órát. Probálnám az EKG-t de közli, hogy frissíteni kell az órán a programot. Elindítom a frissítést, de csak teker, csak teker. Android 12 van a telefonon. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Vitaqo
senior tag
Kicsit off, de mennyire lehet lehozni kuponnal egy 7-est 44mm-ben? Nézte .ár valalki? Vicc, hogy 4000Ft-ot ér a 2 éves 46mn-es négyes
-
A Galaxy Watch FE tényleg ugyanez csak kisebben?
A Samsung új, kedvezőbb árú ajánlata valójában az gyártó első Watch OS alapú órájának újrakiadása, csak míg a Galaxy Watch4 44 milliméteres kivitelben is választható volt, az FE csak 40 milliméteres méretet kínál fekete, ezüst és rose gold színekben.
https://mobilarena.hu/hir/bemutatkozott_a_galaxy_watch_fe.html
Azért ez egy 3 éves motyó.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
handrash
őstag
Új vagyok, lenne kérdésem esim ügyben:
Azt látom, hogy az adat kapcsolatot lehet tiltani, de magát a GSM kapcsolatot is? Gondolom ha hálón lóg az tovább szívja a nem túl izmos akku kapacitást, vagy nem?Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Arcanine
tag
válasz handrash #14825 üzenetére
Órán Beállítások -> Kapcsolatok -> Mobil hálózatnál lehet vele játszani. Nekem van esimem, de fixen kikapcsoltam. Előtte automatikus beállításon volt, vagyis csak akkor csatlakozott fel hálózatra, ha lecsatlakozott a telefonról, de nálam ilyenkor úgy merült, mint a titanic, alig néhány órás üzemidőket produkálva.
-
Szpisti
addikt
válasz Arcanine #14827 üzenetére
Nekem sosincs az órám bt távon kívül napközben, csak itthon, de akkor wifire vált. De volt már úgy hogy kb egy órát ment 4G-n, kb 10%-ot merült ez idő alatt, bár az is igaz, hogy abszolút nem használtam, értesítések se jöttek rá. Szóval nagyban függ a térerőtől is ilyenkor az üzemideje.
-
handrash
őstag
Köszi urak az infót!
-
Vitaqo
senior tag
válasz viewdetails #14829 üzenetére
Mit számoltak be ennyibe?
-
handrash
őstag
Az órát 100%-ra töltés után a töltőről levéve a hátlap érezhetően meleg, nem langyos. Ez normális?
Megmérni nem tudom, de kb. Olyan mint a víz amiben kezet mosunk.[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
válasz viewdetails #14829 üzenetére
Rendeltem egy 44mm-es ezüst hetest, remélem bejön. Nálam 118 lett a vége, igaz raktam hozzá egy sötétszürke szíjat is. A négyes széria idén kapja az utolsó frissítést, meg már tavaly is el akartam engedni a sztorit. Jó óra, de azért néha érezni, hogy az első próbája volt a Samunak Wear OS-ben.
-
Vitaqo
senior tag
válasz viewdetails #14839 üzenetére
2db kupont használtam el, bocs 127 lett.
-
Tybike81
őstag
Sose volt még LTE órám. Be lehet úgy állítani, és hogyan, hogy csak menjen az LTE része ha nincs telefon közelben?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Vitaqo
senior tag
válasz viewdetails #14842 üzenetére
Neked megérkezett az óra? Mik a benyomások a 4-hez képest?
[ Szerkesztve ]
-
subset
senior tag
Az nem fog titeket "zavarni" hogy "vezeték nélküli energiamegosztás"-al nem lehet tölteni ?
Nálam ez must have, ezért nem is lelkesedtem be a 7-es szériára.Használj Te is szabad szoftvert !
-
Szpisti
addikt
válasz Impair1980 #14647 üzenetére
Rendeltem én is innen aksit, gondoltam ma mi is cserélem, de nem tudtam kicsavarni a 4db csavart. Van itthon régebbről ilyen "telefonszerelő" kis csomag, amiben van 3 ágú csillag is, de azzal sem tudtam mégcsak meglazítani se a csavarokat. Honnan volt neked ilyen, honnan tudok vásárolni egy normálisat?
-
viewdetails
addikt
válasz Vitaqo #14844 üzenetére
Boltban vettem, kedd óta megvan. Alapvetően minden jóság jellemzi ami az újdonságokat, fluid, bővült az érzékelők köre a 4-hez képest, szép a kijelző. Ezek többségét a 4 is meg fogja kapni a OneUI6 révén, ami viszont feltűnő nekem, a csuklóra ébresztés csont nélkül megy, ezzel a 4 küzdött nálam. Akksi ugyanazokkal a beállításokkal 4-es (46mm) közel 2 nap, 7-essel (44mm), kedd este 100-ról töltve most van 40%-on.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest