- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- SoundBlaster X-Fi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ez az Ultra sem tudja eldönteni, hogy Apple Watch Ultra vagy Galaxy Watch legyen. Szerintem bűn ronda, de konek a pap, kinek a papné.
-
Gábor001
tag
A Sima GW7-ből kiszedték a virtuális lünettát? Én a fizikai pártján állok, de a virtuális még mindig jobb volt, mint a semmi.
Cukormérésről van valami hír? Engadget-en írtak valamennyit róla az Ultra kapcsán.
-
HThomas
senior tag
Ez az ultra nagyon bénán néz ki... mindig érdeklődve nézegetem a Samsung óráit, hátha egyszer majd visszaváltanék Garminról, de egyelőre nem fenyeget a veszély...
-
polo493
tag
jobb lett volna egy watch 6 pro kaptunk egy nagyon nehéz és drága apple koppintást
-
Lajmund
őstag
Igy a képeken tényleg buta batár az ultra. Az apple féle kivánatos de ez hát izé Megfogom nézni élöben de nem érzek most késztetést hogy megvegyem. Kimondottan szebb a gw6c 47mm. A bicos funkcio csábto de megnézném hogy ugyanugy szarul méri e közben a pulzust mint a 6 ami ahogy elkezd izzadni a kezem egyböl eldobja pont akkor amikor a legjobban érdekelne..
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
joey04
titán
Nem nagyon jött össze ez a nap a samunak ahogy olvasom a véleményeket
-
undercover
őstag
Nincsen fekete színben a sima Watch 7? hmm
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Predatorr
őstag
Erősen gyanítom, hogy a 40 és a 44mm-es változat tokja is eltérő. Talán még kicsit lejjebb megy az 5 Pro ára, csak mire vennék, megszabadulok a Samsung bugphone-omtól is.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
nagyúr
Természetesen saját, szubjektív vélemény: Ajjaj... én még úgy voltam vele, hogy az Apple Watch Ultra sem lett éppen "szemet gyönyörködtető példány" (de persze megvettem, mert a sima után akartam egy strapásabb/jobb üzemidejű/üvegfólia kompatibilis sík kijelzős stb. órát), erre jött a Samu féle ultra. Na, mostmár szinte gyönyörűnek tartom az AWU-mat.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Hát mit mondjak, nagy a fejetlenség a cégnél. Van forgatható lünetta, majd nincs, majd van és sokan örülnek neki, majd megint nincs. Tipikus Samsung minőség és gondolkodás. "Ja amúgy használtátok és szerettétek? Nem baj, le van szarva."
Mint a One UI-ban a háromvonalas gesztusvezérlés, amit kivettek.
-
sittes79
addikt
ceges discount meg ex ora beszamitassal nalunk itt 400 eur az ultra + ingyen szijjal, nem tudom cserlejem e a classic 6ost
[ Szerkesztve ]
-
polo493
tag
3 hónap múlva meg jönnek a leárazok,kuponok akciók szokás szerint könyörögnek hogy vegye valaki meg 1 év az féláron sem lesznek ezek a mostani bejelentések!
megveszel egy 750e telót azt másfél év talán 300e körül el tudod adni[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Kabaré kb az összes termék, amit ma bemutattak. Kár volt az úgynevezett fejlesztésükre pénzt áldozni. Bár lehet, hogy nem is költöttek rá semmit, gyakorlatilag nulla fejlődés a tavalyiakhoz képest, órákat meg újfent tönkreverték a lünetta elhagyásával. Szánalom.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
SX Wave
aktív tag
- Milyen az Apple Watch Ultra formája?
- Szerintem szögletes.
- Aha.. akkor a miénk is valami ilyesmi lesz.
- És a kijelzőtt szögletesre cseréljük?
- Dehogy... jóvanezígy.5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
rattan
tag
Na megnéztem 279e az Ultra.
Ha beszámíttatom az LTE watch 4 44mm-est, 617 ft-ot adnak is érte...
Sokkal inkább egy Watch 5 pro, ha meg sportolni kell ennyiért már Garmion Fenix/Epix is akad. -
Janaboy
veterán
Akkura kíváncsi leszek a sima 44es és az Ultra esetén is.
Janaboy
-
zzola
titán
Picit elgurultak az árak a Samsungnál. Óra 280e-ért. xD
-
Parallaxis
addikt
Kíváncsi volnék, hogy az Ultra ennyi pénzzért képes-e már külső eszközökhöz (pl. pedálszenzor) kapcsolódni...
-
Lajmund
őstag
válasz Parallaxis #21 üzenetére
Jó kèrdés de szerintem felejtős. Engem meg az érdekelne hogy milyen a pulzus mérő. Ugyan olyan kaka mint a többiben?
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
SX Wave
aktív tag
A szenzor készlet a 7 szériában újítva lett, úgyhogy a tesztek után okosabbak leszünk.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
válasz ForRedGlory #1 üzenetére
Elsőre nekem is furcsa volt, de szerintem nagyon jól néz ki a narancssárga szíjjal, ami a kedvenc színem (nem, nincs köze a politikához).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
laci1892
őstag
Az örvendetes hogy az ultra, multisport óra meg elég jó a tudásban hozott repertoár is.... De majd' 300.000 pénzért lehet hogy, inkább coros, suunto de lehet leginkább Garmin multisport órát vennék már. Persze ez még mindig egy okosóra inkább, a véleményem meg nagyon szubjektív tudom de.... Sportra szerintem inkább Sport órát. Egy fenix 7x solar solar azért túl azon hogy kedvezőbb áron van, tudásban - ami a sportot illeti - szerintem azért megbízhatóbb. Ráadásul jóval többet ad a háttér alkalmazás a felhasználójának. Ráadásul üzemidőben - már csak a solar miatt is - erősebb.
Fancynek viszont, fancy. De lehet Rosszul látom a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
bala4
csendes tag
Na most kezd szarakodni a Watch 5-öm, úgyhogy rá kell szánnom magam egy 7-esre. Ha valaki ki tud segíteni bármilyen kuponnal, privát üzenetben szívesen fogadom, és igyekszem valamit felajánlani cserébe!
[ Szerkesztve ]
-
zdanee
őstag
Stagnáció. Vagy nagyon kényelmesek és azt gondolják nincs dolguk, vagy nem tudják innen hova tovább. Régen nem volt kötelező minden évben új modellt kiadni. Csak azért, hogy nagyobb legyen a szám ma sem kellene.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Csocsesz75
őstag
Képfrissítés maradt 30 Hz ?
-
Fiktivlife
tag
Ha valaki előrendelne telót akkor én vevő lennék mellé egy 44-es watch-ra és egy Buds Pro-ra, Bp-en. Teló + Buds Pro + Watch szettben vásárlásánál -15% a SES-nél !
-
BusinessGuy
őstag
Nincs véletlenül valakinek samsungékhoz kuponkódja ami felhasználható? Nem regisztráltam a Samsung rendezvényre igy lemaradtam és eléggé szemezek az órákkal....
Köszi ha akad. -
Fiktivlife
tag
válasz BusinessGuy #31 üzenetére
ELOREG8 a kód mindenkinek. Ebből rögtön kiderül hogy kapsz 8000 Ft kedvezményt...
-
BusinessGuy
őstag
válasz Fiktivlife #32 üzenetére
Köszi
-
klooo
tag
Tegnap megrendeltem a Watch 7-et. Nagyon várom már. Még nem volt Galaxy órám, csak aktivitás mérőm, abból több fajta. Most tönkre ment a Huawei Fit-em, így adta magát, hogy az S23 ultra mellé beszerzek egyet. Van aki rendelt és meg is jött neki? Mik az első tapasztalatok?
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
Tybike81
őstag
Amúgy nevetséges, hogy az előrendelőket ismét szopatják. Lassan egy hete rendeltem meg az Ultrát, és 07.19ig elvileg meg se kapom, mert az a várható szállítási idő...
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Rendelésnél nekem is azt írták várható szállításnak, aztán 2 napra rá megváltozott a dátum. Először arra gondoltam, hogy azért, mert rendeltem aznap egy telefont is (S24U), és akkor már egyben kiküldik, de aztán más is írta tegnap, hogy megjött neki az óra, meg még Fold telefon is.
Viszont a rendelt telefont meg 1 munkanappal később hozták ki (péntek helyett tegnap), ahhoz képest, amit előre írtak (hátha ez vigasztal, de tudom nem ).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szilasz007
aktív tag
Jaj de jó. Most jött a levél, hogy készlethiány miatt júli 27.-e után adják fel talán az ultrát. Samsung.hu, Szürke model. Bejelentés napján leadva. Csak kicsit gondolom azt, hogy anyád
Ja és +1. Akkor Mi a faxom a "szállításra előkészítve" státusz. Mit készítettek elő? A levegőt?
[ Szerkesztve ]
-
válasz szilasz007 #42 üzenetére
Nem edzek. Max gyalogolni szoktam többet az átlagnál.
-
e.vid
senior tag
válasz szilasz007 #41 üzenetére
+1
Adtak egy CRP kupont...'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
Evo50
tag
Sziasztok!
Watch 7 44mm LTE, első tapasztalatok:
+ Bringázáskor (teló nélkül) az útvonal pontos lett.
+ Pulzusmérés jobb mint a W4-en volt.
- Kedvenc számlapom nem telepíthető rá.[ Szerkesztve ]
-
-
szilasz007
aktív tag
Végre kinn az első értékelhető teszt a sok unboxing, meg marketinget ismételgető szemét videó mellett: https://www.pcmag.com/reviews/samsung-galaxy-watch-7
Azért ez se tudományos, de az, hogy azt írja pontos az óra, és reszponzívabban követi le, mint az alma, ami eddig kb a top volt, bizalomra ad okot.
Remélem még pár hasonlót olvasni fogok és valóságba is hozza majd az óra, amire már várok évek óta.
... és akkor már csak azt a majmot kellene jobb belátásra meggyőzni, ki szerint a forgatható lünetta csak a classic modellé. Pedig a tökéletességet súrolná, ha a bika aksi, jó szenzor és a lünetta találkozna...
Hopp! Már videón is van pár grafikon....
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz szilasz007 #47 üzenetére
Én már beneveztem egy 44mm-es, BT-s hetesre. A 6 classic hétvégén megy az apróra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch 10, JetBlack, 42mm, Gps, Istyle 2026.10 garancia, karcmentes 100% + biztosítás
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku, karcmentes,garanciális
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) Silver, 44mm, Gps, új állapotú, akku 99%, garanciális
- Apple Watch 8, Midnight, + Startlight 45mm, Gps+Cellular ( eSim ) karcmentes
- Apple Watch 3 38mm Space Gray (95%)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest