-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
borist
tag
válasz ntomi0730 #2223 üzenetére
érzésre ugyanaz mint a GG, én megpróbáltam a lekerekített szélén megkarcolni kihajtott gémkapocs végével, nyomot sem hagyott, ezért nem is vettem rá fóliát. az én véleményem az, hogy nem karcolódik, és szerintem üveg, tehát ha leejtjük valszeg törik
hívhatjuk gorilla glass pmpo-nak[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz ntomi0730 #2506 üzenetére
eltűnik a feloldóképernyő hullámzása, páran panaszkodtak, hogy jobban merül az akksi (én nem vettem észre)....nem sok előnye van a frissítésnak az biztos....max annyi, hogy telenoros fw-t függetlenre cseréled, de a 4.1.1->4.1.2-nek nem sok értelme van szvsz......
de ezt már sokszor leírtuk....keresőbe keresgélj és megtalálod az összes változást....Xiaomi 13 eu dev...
-
kengyel
nagyúr
válasz ntomi0730 #3066 üzenetére
Ezt a cikket tényleg érdemes elolvasni, érdekes dolog. Azért köszi hogy ezt megosztottad.
kengyel
-
nagyúr
válasz ntomi0730 #3066 üzenetére
Nem gondoltam, hogy kétségbe vontad a tudásom, azt gondoltam, hogy totál másról beszélsz, mint amiről szó volt. Kb 15 éve van telefonom, azóta követem én is a fejlődést, és olvasok utána rendszeresen (kengyel: köszi szépen a cikket, ezt talán még nem olvastam, megint tanultam valamit). Remélem Te nem az a fajta boltos vagy, aki úgy adja oda az új telefont, hogy "töltse kikapcsolva 16 órát. Tudom, igen, hogy lítium, de higgye el, kell az neki".
Ne haragudj rám, ma van valami a levegőben, ma mindenki oltogat mindenkit.
Akkor tegyük még hozzá a témához, hogy van egyszer egy védő áramkör az akksiban, a telefon töltő áramköre a második, és ez nem engedi az akku mélykisülését akkor sem, ha 0%-ot mutat a telefon.[ Szerkesztve ]
-
TechData
tag
válasz ntomi0730 #3480 üzenetére
Sikerült....erről nem is tudtam,hogy ilyet is lehet, 2 hete használom a telefont ,de még mindig tud meglepetéseket okozni.Eltüntettem azokat az alkalmazásokat,amik zavarták a szemem.
De gondolom igy is fut a háttérben....ha lesz egy kis idöm megpróbálom rootolni a telefont és aztán törlöm öket.De igy is zavartalanul müködik a készülék és most már a használatlan ikonok sem kellemetlenkednek.
Köszönöm a segitséget és a tanácsokat nektek.LG G Flex 2 (Titan Silver)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.