-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz HawerKing #38825 üzenetére
Én pár napja vettem egy S9+ használtan. Hasonló jelenség van nálam is, csak nekem 20 valahány %. de nekem kocsi wifi töltő is töltötte. Én viszont azt vettem észre hogy mikor merül olyan mintha nem számolna rendesen. Volt például ma éjjel kb. 15 percet világítottam a led fénnyel és 1% sem merült. Remélem csak softveres gond.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Az mondod hogy, ha a teló eléri 20% körüli értéket, és kikapcsol, akkor az aksinak valószínű gatya? Nekem S9+ van kb 2 hete használtan vettem 1 év garanciával, és nálam van ez a jelenség. De 20% -ig meg kibír nálam 2 napot az aksi, kb. 2 - 3 óra kijelző idővel, gyenge térerőnél.
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
Helló!
A problémám még mindég fennál. 20% alatt elkezd kegyetletlen gyorsan merülni a teló. Viszont addig nagyon jól bírja. Amit még észre vettem, hogy bekapcsolt képernyővel lassab a merülés mint kikapcsoltval.
Csináltam is print screant. 9% leblokkolt vártam kb. 15 másodpercet és 1% volt már csak. Látszik az órán is.
Egyébként meg 100 - 20% ig a 3. képen látható üzemidőt produkálta. A kikapcsolt óránkénti % csalóka mert abban már benne van a 20% alatti gyormerülés is. -
Garsza
veterán
válasz samu74 #39044 üzenetére
Nem tudom volt e aksi cserélve. Használtam vettem, egy online boltból.
Igen nekem is az a benyomásom hogy valamit szoftveresen számol valamit rosszul. De volt közben egy 1GB frissítés is és nem oldotta meg. Lehet megpróbálok majd, egy FR -t, hátha. AccuBattery 98% ír az aksira.
Roumingban lehet hogy gyorsabban merül de azért nem 8% pár sec alatt.És ezt az értékeket folyamatos Bluetooth, Wifi, mobil adat, és ingadozó térerő mellett produkálja.
(#39045) TaaT
Az akksi kondícióját. Hogy mennyit kapacitást tud még a gyári értékhez képest.[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz csorbajeno #39055 üzenetére
Akkor kézi hállózat választás megoldhatja az ebből fakadó gyors merülést.
-
Garsza
veterán
válasz Darth11 #39063 üzenetére
Nem arra gondolok, hogy a rouming miatt merül gyorsan 20% alatt, meg más sem.
Inkább olyasmi lehet hogy szoftveresen rosszul társítja hozzá az akku kapacitást a kiírt % -hoz.
Most ha rossz az aksi mért bír ki 2 napot 5ó kijelző idő mellett, folyamatos Bluetooth, wifi, mobilnet, gyenge térerő.
10 éve nem volt olyan telóm aminek ennyit bírt volna az aksia.
De ha nem lesz rá megoldás, akkor így marad amíg nem csökken drasztikusan az akku idő. Úgy sem szeretem ha 30% alatt van az aksi. Olyankor már rakni szoktam töltőre. -
Garsza
veterán
Helló!
Mit lehet tudni arról hogy lesz e Android 11 és One UI 3 az S9 ekre? -
Garsza
veterán
válasz csorbajeno #40591 üzenetére
Hát ezt sajnálattal hallom. Pedig mai napig egy nagyon jó telónak számít. Mindenre elég amire egy átlag usernek szúgsége van.
És custom romok lehet hogy lesznek? Nem hivatalos forrásból? -
Garsza
veterán
Helló! Mostanában folyamatosan dobálja a teló hogy be e kapcsolom az offline keresét. Hogy tudom ezt meggátolni. Nem akarom bekapcsolni az offline keresést.
-
Garsza
veterán
Helló! Van már mókolt 11 android OUI3 rom S9+ -ra? Vagy ilyesmit ne is várjak?
-
Garsza
veterán
Helló! Tud nekem ajánlani valaki valami webshopot ahonnan hátlapot és aksit tudnék rendelni S9+ -ra jó áron.
Jó volna nagyobb kapacitású aksi és eredeti üveg hátlap nem bóvli műanyag. Ha kínából rendelném gondolom azt megvámoltatják.[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Annyit nekem nem ér, hogy márkaszervizben kifizessek 20 000 esetleg többet egy aksi és hátlapcseréért annyit nekem nem ér. 100% hogy én is meg tudom csinálni. Negy ilyet csináltam már. Csak az volna fontos ne gagyi műanyag legyen a hátlap. Tesómnak annó rendeltünk de az az lett.
-
Garsza
veterán
Az még jobb. Annyiért már az egész telót megveszem szinte.
10 000 - 15 000 HuF amit hajlandó vagyok rákölteni.
Szervizre nem tudtok rábeszélni, úgyhogy azt hanyagoljuk.
Valami wbshopot ajánjatok ahol lehet kapni ezt a két alkatrészt.Vízhatlansára meg lehet hozzá kapni méretpontos ragasztócsíkot. Csak egy kis kézügyesség kell az egészhez. Szervizben is csak embrek csinálják.
Csak azt nem tudom ez üveg e? Meg jó lett volna magyarországon. Nekem senki ne mondja hogy egy ilyet nem tud rárakni bárki.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz csorbajeno #42153 üzenetére
"Az S9 javítása, jó minőségű alkatrészekkel újonnan már nem megérős üzlet."
Pont ezért mondtam, hogy ajálnjatok valami webshopot ahol meg tudom venni az Akkut meg a hátlapot.
Nem kell nekem feltétlenül gyári. Csak ne gagyi műanyag legyen a hátlap.
Nem akarok én felelőségre vonni itt senkit.[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz Gizmo94 #42156 üzenetére
Köszönöm.
A sima S9+ -ba és a Dual sim -ben ugyan olyan az aksi?Ez kamu lehet?
Vagy vastagabb hátlap kell hozzá?[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
válasz csorbajeno #42164 üzenetére
A ismerősöm hátlapjánál tudtuk előre hogy nem lesz üveg. Arról nem írtam, hogy üveget vártunk.
Én abban kértem segítséget hogy vebshopot ajánjatok ahol vehetek. -
Garsza
veterán
válasz vihartigris #42215 üzenetére
Szoktam itt ott, de csak ismerősöknek rokonoknak. Kijelző csere.
-
Garsza
veterán
válasz csorbajeno #42786 üzenetére
Igen. Meg wipe cash -t is csináltam.
-
Garsza
veterán
válasz csorbajeno #42790 üzenetére
Most fejből nem tudom. Valami googles.
Azt hiszem find my device.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest