- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Ezt így csináltam, de a rolót lehúzva ott virít. És ha a rolón ennek az Értesítés beállítások-ra bökök, akkor nem tudom mit kellene kikapcsolni, hogy az értesítési sávból is törölhető legyen. Az értesítés törlés opció nem aktív.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
marquuard
veterán
Készítettem a legfrissebb Adhell forrásból egy apk-t, érdemes kipróbálni Pie-on azoknak, akiknek vagy leállt azonnal (leginkább S8+ érintett), vagy nem fogadta el a kulcsokat. Megváltozott a kulcs-kompatibilitás is, KPE dev key helyett már ELM licenszkulcs kell.
- Sötét téma kapcsolható
- KNOX SDK 3.3 (Pie-kompatibilis API)Az aktiválás menete változatlan, viszont ezen a linken kérjetek ELM kulcsot. A linket alapesetben nem lehet közvetlenül elérni a weboldalról.
Letöltés: MEGA link
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
törölt tag
Hi,
Csak szólni jöttem,hogy gyalúltam a pie-t s8 plus on ès eszeveszett gyors lett -
Probert75
addikt
Érdekes ki kellett kapcsolnom! Majd az értesítéseit először tiltani, ezután vissza bekapcs és nem jelent meg a rolón, de bekapcsolva van.
Hihetetlen vagy! 1000 hála![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
eladogeppc
veterán
Köszi mindenkinek. S8 lett belőle, az S8plus sajnos péklatpát nekem. Nem érem el normálisan az ujjlenyomat érzékelőjét a plusznak.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Predatorr
őstag
válasz bigdady #51770 üzenetére
Hát nem véletlenül mondtam, hogy valami bányászat folyik ott, egy rakás adblocker miner program. Én inkább tűzfalból letiltok mindent, adblokk meg a böngészőben.
#51813: Nem úgy volt, hogy a samfirm nem szedi le a régebbieket, mindig csak a legújabbat?
MrBazsi: RAM hiba? Béna OC?
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
marquuard
veterán
App letiltás is teljesen átalakult, erre még nem alkalmas az Adhell, de elkezdték implementálni az alapjait, sanszos hogy lesz hamarosan az is.
PSN ID: marquuard
-
Predatorr
őstag
Srácok, exem szintén gsmhome-ból rendelt, ő is emíres telót kapott, és ma simán lejött neki a pie frissítés. Vagy azt hiszi, nem tudom, szőke. De valamit kapott. Nem tudom, mert 15 p-e képtelen megnézni, mi van a szoftver verziónál és a verver.-nél. Ja, ezért is ex.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
MrBazsi
senior tag
Köszi srácok, megoldódott a dolog, a legfrissebb odin kellett hozzá, és visszament szó nélkül az utolsó oreo. komolyan mondom h megváltás a pie után újra a jól megszokot rendszer. számomra sok sok furcsaság volt a pitében.
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Ha visszateszem odinnal az oreot akkor megmaradnak a beállításaim ahogy frissítésnél?Járj nyitott szemmel.
-
sgeza
veterán
Nem linkelt véletlenül mostanában valaki itt egy független 8-as verziót? Nem találom sajnos. Most a korábban ajánlott TEB samfirmmel is nagyon lassan jön.
-
marquuard
veterán
-
sgeza
veterán
Ez nem mozgatta meg senki fantáziáját? Nekem azért volt érdekes, mert én használom a kikapcsolt (mindegy, hogy AOD van-e vagy nincs) képernyőről a home gomb erős megnyomásával történő, zárképernyőt átugró feloldást. Viszont a legutóbbi képernyő cserém előtti két alkalommal a javítás után olyan iszonyat érzékeny volt a home gomb, hogy a leggyengépp véletlen érintésre is aktivizálta magát az ötfokozatú érzékenységi skála beállításától függetlenül. Mintha nem lett volna egyáltalán vagy nem megfelelően lett volna kalibrálva. Most viszont rendesen működik. A legutóbb megnyitott alkalmazások között vettem észre a korábbi hozzászólásomban látható képet. Ez szerintem nem egy külön alkalmazás, hanem egy rejtett menü a tárcsázóból, de nem tudom, hogy hozható elő. Ez érdekelne, ha valaki esetleg tudná, vagy van szervizes ismerőse, és tőle meg tudná kérdezni.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Van új Good Lock. A sammobile oldalán található.
-
gcleric
csendes tag
Pie alatt van működő megoldás a gyári samsung mail, üzenetek és gmail appokon az olvasatlan levelek számának kijelzésére? Oreo alatt működött, itt nem találok rá megoldást.
-
Csabee80
csendes újonc
Hatalmas köszönet a sok segítségért dkovizolinak!
-
lionshamlet
senior tag
Telenornal valakinek jott mar a pie, OTA?
S8+Illetve, pie-on elerheto az értesítési savból a hangerőszabályzó?
-
-
ToBeY
nagyúr
Mikor megnyomom a vissza gombot néha ilyen fura recsegő hangot ad,mintha vibrával nem lenne 100-as minden.Eddig ilyet oreo alatt nem tapasztaltam.
-
$atirka
senior tag
Akárhogy témázgatok, hívás közben akinek nincs profilképe, ott olyankor egy borzalom narancsos kép jelenik meg. Pite frissítés óta!
Hawer Huaweién is ugyanez van pite óta. Megváltoztathatatlan?
Ezek ennyire fix színek?[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Reinkz
senior tag
Valahogy eltüntettem a hosszúkás ( a magas, mint a regi AOD ) időjárás widgetet, és szerettem volna visszarakni, de nem tudom, nincs ilyen a widgetek között?, létezik ilyen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest