- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
Na most kezd elegem lenni a samungból is meg a telemaxból is... kedden a samsungtól azt a tájékoztatást kaptam h vissza lett küldve a teló a telemaxhoz. arról volt szó ugye kedden h mára visszakaponm a telót...
a telemaxos hölgyike ma reggel reagált az egy héttel ezelőtti levelemre, és a harmadik üzenetváltásnál közölte h márpedig nincs náluk most a telefonom...
Hívom a samsung szervízt utána ahol leadtam a telót ugye, azt mondta a srác ma, "kicsit problémás eset" bocsánat bla bla, hétfő vagy kedden mehetek érte ez már biztos.
agyfaszt kapok komolyan.... 12 nap eltelt.... telefon sehol... viccc kategória....[ Szerkesztve ]
-
-
patow
senior tag
válasz MrBazsi #45452 üzenetére
A telemax egy tróger cég ,nekem anno egy Galaxy S Advance-et egymás után 5 alkalommal javítottak kamu mindig azt írták hogy bevizsgálták tesztprogrammal a telefont és náluk nem tapasztalták a jelzett hibát, közbe meg a munkalapra hol ezt meg hol azt ráírták hogy cseréltek, A végén hosszas huzakodás után a samsung úgy adott csere utalványt hogy, nekem kellett küldenem egy videót a samsungnak a hibáról. Három hónapból a telefon két hónapot a telemaxnál volt 5 alkalommal
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
azért a pólusba vittem a hivatalos ssamsung szervízbe, mert minden eddigi samu telóm ott szervizeltettem, és sose volt gond, ők mindig megcsinálták 1 nap vagy 2 óra alatt. s7 kijelző csere szintén beégés miatt, 2 alkalommal is meg volt 1-1 nap, tesztelve, nem 12 napig ültek rajta mint a nyomorék telemax akik még azt is letagadják h most elvileg náluk van a teló.
a másik ok h nem váci út, mert azt a tájékoztatást kaptam h s8 s9 note kijelzőcsere csakis telemaxban történik ergó tökmindegy hova vittem volna.
nem a samsungra vagyok igazán mérges hanem a telemaxra. már mikor megtudtam h odamegy a teló sejtettem h szopóroller lessz.. hát az....[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz MrBazsi #45455 üzenetére
"(...) a másik ok h nem váci út, mert azt a tájékoztatást kaptam h s8 s9 note kijelzőcsere csakis telemaxban történik ergó tökmindegy hova vittem volna."
Ilyenről én nem tudok, szerintem innen is volt már olyan fórumtárs, aki cseréltetett ott S8 kijelzőt, de ha tévednék, majd a többiek kijavítanak.
-
oil120
senior tag
Tudnátok segíteni?
Kicsit off, ezért bocsi, mivel ez egy A3-as, de az a topik áll és hátha itt valaki tud valamit.
Asszony telefonon ki törölt egy fényképet, de az egész fényképező mappa eltűnt.
Készítettem egy új képet, akkor újra létrehozta.
Mivel lehetne visszahozni a képeket?
Rendszeresen szoktuk menteni, az utolsó 1- 1,5 hó képei kellenének, számára fontosak.
A Recuva nem látja a telefont, letöltöttem a playról néhány gagyi recoveryt de azokkal sem jutottam semmire.
Nem szeretném rootolni.
Köszi! -
renee7
tag
válasz sebgutkopf #45444 üzenetére
Szar a Smart Switch. Nekem is átvitte az alkalmazásokat, de az alkalmazások adatait nem. Újratelepített mindent ami nem volt létkérdés, de mindent kezdhettem beállítani ismét. Kb:70 db alkalmazásnál ez elég kényelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz Mr.Silkó #45456 üzenetére
én is a megszokott "rutin" szerint mentem be jelezni h lenne egy s8 beégett kijelzőm, lerendelitek akkor az alkatrészt ahogy szoktuk, és akkor hozom a telót? mindig igy ment. nem kellett otthagyni, hanem küldtek egy smst h megérkezett az alkatrész és egy nap alatt megvollt a javítás.
a srác közölte h május 28 óta mióta nincs termékregisztráció azóta megváltoztak a dolgok. a hajlított kilezős prémium telók, s7 edge, s8 s8+ s9 s9+ note8 is csak a telemaxnál lehet kijelzőcsere. aztmondják h ez május 28.óta van így. kétszer kérdeztem rá nem értettem félre.
midegy mostmár megvárom a keddet ha akkorra se küldi vissza a telemax akkor az asztalra csapok. állítólag nagyon sok szervízes embert ki rúgtak a telemaxtól mostanában...[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
-
MCMLXXXII
tag
válasz renee7 #45462 üzenetére
szia próbáld a helium bakup ot még a leg gagyibb játék mentéseket is vissza rakja ha viszed másik telóra
rajzoltam anno 1 2 áramkört a EveryCircuit app al és csak helium al tudtam átvinni őket semmi mással
2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
ssgt1981
senior tag
Szerintetek érdemes S8+-ról Note 9-re váltani vagy inkább várjam meg az S10-et?
-
sgeza
veterán
válasz MCMLXXXII #45468 üzenetére
Így van, a Helium backup nem rossz, de sajnos az sem tud mindent menteni. Eleve csak a felhasználói alkalmazások adatait menti, azok közül is csak azokét, amelyeknél engedélyezve van az adb backup lehetőség. A Helium ugyanis azt a sima backup funkciót használja, ami egyébként parancssorosan elérhető adb-n keresztül.
-
dkovizoli
addikt
válasz ssgt1981 #45469 üzenetére
Én biztos várok s10-ig. Egy baj lesz vele, hogy alighanem horror áron nyit majd az is. Nekem annyit nem ér a note, hogy közel két kilót rádobjak egy s8+ra. Tavaly májusban ez sem volt olcsó épp. Ha nem lesz valami nagy újítás az s10-ben, akkor még egy darabig marad ez.
-
Mauro812
tag
Ha a teloba nincs FM rádió miért adja be a Google Play ezeket a programokat?
-
marquuard
veterán
S7/S8-nál megoldás a Samsung Cloud, az tárolja törlés után is egy darabig a képeket, viszont csak a belső tárhelyre készítetteket menti felhőbe.
PSN ID: marquuard
-
ToBeY
nagyúr
Messenger beállításokat merre találom,mert ettől az átfedés izéből már elegem van?!
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Jobb felső sarokban bökj a profilképedre, és tulajdonképpen az a menü. Ott tudod a chat fejeket is kikapcsolni. Még jó, hogy ilyen egyértelmű.
(#45484) dkovizoli: Sajnos ez ilyen is marad, valamelyik leleményes fejlesztő úgy gondolta, hogy külön fedvényként kezeli a fullscreen alkalmazásokat és a rajtuk megjelenő felugrókat. Eddig nemes egyszerűséggel csak felugrott, és szabadon mozgatható/eltávolítható volt. Erre egy legkevésbé sem egyértelmű menürendszert csináltak neki.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Cirmos
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék filmet letölteni egy népszerű oldalról, van is kliensem amivel működik de sajnis csak 250kb/s-el.
Úgyhallottam hogy a telekom szabályozza valamilyen módon, van erre kis kapu? Az otthoni nettel simán megy 4mb/s,de itt a telón 4g,korlátlan nettel nem akar....[ Szerkesztve ]
-
Dani46
tag
Hali s8 beégett kijelző,gondolom le kell venni az első hátsó üveget is,akkor a régit rakják majd vissza gariba?vagy új üveg kerül mindenhova?ill megtudják úgy csinálni hogy a ip68 megmarad?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Dani46 #45493 üzenetére
Panel cserénél az üveget is cserélik, esetleg egy-két komponenst még (keret, aksi), ha úgy látják szükségesnek és van még garanciád. Hivatalos helyen szervizeltetve a készüléket természetesen marad az IP védettség is (tesztelik).
Ha budapesti vagy, akkor a Váci úti szerviz javasolt.
[ Szerkesztve ]
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Akik rootolták a telójukat azoknak működik a samsung pass? Be lehet lépni ujjlenyomattal különböző webhelyekre? -
törölt tag
A samsung cloudra menteném a fotókat a nyaralás alatt... de nem tudom mennyire megbízható. Wifin engedném csak a szinkront. Használja valaki? Csak a saját tárohelyről működik. A kérdés ha törlöm a tárhelyi példányt akkor pc -ről hogy tudok hozzáférni a cloud tartalmához. Win 10 store nem engedi telepíteni a samsung gallery appot...
-
sgeza
veterán
válasz tuki2200 #45497 üzenetére
Annyiban nem ugyanolyan, hogy az iCloudot el tudod érni böngészőből, a Samsungét viszont emlékeim szerint nem. Tehát ez utóbbi szerintem csak samsung telefonnal nyerhető vissza, ergo készülék cserénél gond van. Javítsatok ki, ha nem így van!
Én a kolléga helyében a biztonság kedvéért még feldobnám a Google fotókat, az áttekinthetőbb.
Bár az én személyes véleményem, hogy ezek a típusú mentések nagyon gagyik, nulla beállíthatósággal. Pont nem úgy mentenek, ahogy nekem kellene, így én más megoldást alkalmazok.[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz #16695808 #45496 üzenetére
Nem tudom mennyi hozzáértésed van, illetve az otthoni infrastruktúra mennyire engedi, de én pl. régóta (többek között) privát ftp-t használok. Utána már csak kell egy app, pl ez, és nem függsz senkitől
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest