-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
leem
csendes tag
Sziasztok! Felraktam a UK BE Lolipopot, nem rossz, viszont ablakvaltas es lapozgatas kozben meg-meg doccen. Nem nagyon de eszre lehet venni, elotte CM volt fent, az nem csinalt ilyet. Ha elotte felraknam a repartosat aztan ezt az megoldana a docogest? Vagy ennyi benne van alapbol, mert akkor nem kinlodok ? Elore is koszi a segitseget!(amugy fuggetlen 9505 a telo)
-
leem
csendes tag
Nekem ez a tanacs segitett: http://m.mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s4_negyedik_bovitett_kiadas/hsz_52030-52030.html Amit meg megtehetsz, hogy telepites ekott es utan is csinalsz FR-t. Egyebkent a Samsung sosem volt tul jo a rebdszer optimalizalasban, talan egyszer megerjuk, hogy kiadnak egy gordulekeny oprendszert Amugy nekem bejon a L, jobb mint a KK. (bocs a link miatt, telorol csak igy sikerult)
[ Szerkesztve ]
-
leem
csendes tag
válasz feketeit #52064 üzenetére
Jobb, bar azzal nekem sosem volt bajom, kb 4 ora kijelzoido meg szokott lenni, de altalaban nem birok ki vele egy napot igy sem, de tudom tolteni napkozben, aztan elobb utobb csak piacra kerul olyan akku ami rendesen birja..., bar az gyanus, hogy mar nem ehhez a telohoz
[ Szerkesztve ]
-
leem
csendes tag
En csak azt nem ertem, hogy ha a htc-nek meg a sony-nak sikerul olyan firmwaret csinalni ami nem laggol akkor a samsungnak miert nem...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest