- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz tehervonat #54800 üzenetére
Nincs jelentősége hogy melyiket rakod rá, amelyik szimpatikus. Rakd a független Nordikot, az jó
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Fall-N
veterán
Múltkor szó volt a világos sávról az állapot sáv helyén. Eddig nem irtam, de közelebbről nézve látszik, hogy ez biza beégés. Látszanak világos háttérnél halványan a fix kis térerő, WI-FI stb. ikonok. Beregiztem a mysamsung oldalán, majd kicseréltetem prémium assistance-szal.
Csak jó lenne ha a T kiadná már végre a Lollit, hogy legközelebb ne égjen be a statusbar. Ott legalább színes nem konstans fekete a sáv.
[ Szerkesztve ]
-
-
trobi28
addikt
válasz tehervonat #54802 üzenetére
Én azért rátolnék először egy 4 fájlos romot. Az legyalul mindent, utána mehet az LP.
migabi24: Én arra gondolok hogy nem támogatja esetleg a fejegysége a 4.0 Bluetooth funkciót. Elvileg a készülékek kompatibilisek visszafele, de okozhat esetleg ez is akadást. Nem tudom. De az is jogos hogy akkor 4.4- el miért nem akadt neki. Én nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
mateo91
tag
Udv olyan kerdesem lenne hogy rendelte egy ilyen ultra giga vedo tokot amit ossze kell csavarozni fem keret stb a problemam az h a gps jelet konkretan nem veszi meg nem neztem hogy ha kiszedem jo e mert nem vagyok otthon egy darabig es az imbusz nincs nalam de elkepzelheto hogy a tok lefogja a gps vevot?
-
Petyyyyy
addikt
Nem minden hívásnál cseng ki, felveszik nem halljuk egymást. Apa kezdődik!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Zolee91
csendes tag
sziasztok
gyors kérdésem lenne..
barátnőmnek S4-e van és tegnap este frissített....akárki hívja ki se csörög, de ő tud hívni
valakinek valami tipp hogy meg tudjuk oldani legalább ezt?
(ezenkívül egy bugos sz** az 5.0.1.) -
trobi28
addikt
válasz tehervonat #54814 üzenetére
Milyen készüléked van?
9500, 9505 -höz mondjuk Innen
Van részletes leírás is.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
juhasla
újonc
Sziasztok!
Van nekem egy i9515-öm és amikor megvettem a vodától akkor egyből ment rá az XEH-s rom. Viszont tegnap írtam a Samsungnak, hogy mi van a Lollipop frissítésekkel és mondták, hogy a VDH-s már kint van. Letöltöttem sammobile-ról a VDH-s romot felraktam FR, majd megint fel lett tolva és a CSC-m Swisscom-os lett. Ezután letöltöttem egy másikhelyről ami szintén Swisscom. Aztán még vagy 4 féle VDH-s romot de mind Swisscom. Aztán visszaraktam az XEH-t és most itt tartok.Kérdésem az lenne, hogy ha egyszer VDH akkor miért SWC??
Másik pedig, hogy root nélkül nem lehet országkódot átírni?
Valakinek esetleg nem lenne egy valóban VDH-s rom? -
lkristóf
senior tag
válasz lkristóf #54723 üzenetére
Tegnap vettem a fáradtságot és végrehajtottam az alábbi kombinációt FR -> frissít -> FR. Eddig nagyon tetszik, pörgős a rendszer (főképernyőn csak úgy szaladnak a lapok ). Tetszik, hogy mintha kicsivel nagyobbak lennének az ikonok a lapokon, most már tudok rendesen írni sd kártyára ES File Explorer -el.
-
awakening87
aktív tag
válasz juhasla #54819 üzenetére
Ez nagyon érdekes. Melyiket szedted le pontosan? Küldd el a linkjét, leszedem, belenézek.
A recovery-be való belépésnél milyen csc-t alkalmaz? CSC csere után be kell menni a recovery-be, hogy alkalmazza a beállítást.
A Phone Info alkalmazás meg a *#1234* kód a tárcsázóban mit mutatnak?A /system/csc könyvtárat nézd meg, az enyém (i9505, itthon vettem, gyárilag független) például csak az ATO-t tartalmazza (független osztrák), alkönyvtárak sincsenek benne (a CSC changer alkalmazás semmit sem mutat), ha a rom multi-csc-s, akkor az adott termékkódban megfelelő könyvtárban ugyanolyan fájlok vannak, mint a /system/csc-ben magában, például customer.xml.
Elvileg ez a csc váltás kb. annyiból áll, hogy a /system/csc/kód/ -ból mindent bemásolnak a /system/csc/ -be, plusz még a telefonban is átírják.
És ezzel a csc-s dologgal csínján kell bánni, mert a customer.xml -ben vannak sim lock bejegyzések (igaz az én esetemben az osztrák szolgáltatókra), amelyek emlékeim szerint SIM nélküli(?) factory resetnél zárhatják a telefont adott szolgáltató(k)ra a függetlenből, de ebben nem vagyok biztos, utána fogok nézni (legalábbis a Gio-nál így volt).Egy-két hasznos link:
[GUIDE] How to change your CSC code
[link]Solution for changing CSC on international Galaxy S4 (GT-i9505)
[link]How to Change CSC in Samsung Galaxy Devices
[link]ez is érdekes még:
How to Enable Hidden CSC Features on Samsung Galaxy Devices with Root Access
[link][ Szerkesztve ]
SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1
-
Gedeon31
addikt
válasz awakening87 #54821 üzenetére
A kód egész pontosan *#1234#
-
awakening87
aktív tag
válasz Gedeon31 #54822 üzenetére
ááá, bocsánat, valóban! Valaki szerkessze át
ATO-ra még mindig nincs Lollipop, melyik magyar KitKat romot érdemes feltenni, amely nem zárja le a telefont, rootolható és amelyről Mobile Odin-nal (hogy a root megmaradjon) könnyű a váltás Lollipop-ra? Mindezt a knox ütése nélkül.
SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1
-
juhasla
újonc
válasz awakening87 #54821 üzenetére
Ezeket szedtem le:
http://www.sammobile.com/firmwares/download/33278/I9515XXU1ANG1_I9515VFG1ANG1_VDH/
http://www.sammobile.com/firmwares/download/36353/I9515XXU1ANI2_I9515VFG1ANI1_VDH/
http://www.sammobile.com/firmwares/download/40857/I9515XXU1ANK2_I9515VFG1ANK2_VDH/
http://samsung-updates.com/details/38959/Galaxy_S4_Value_Edition/GT-I9515/VDH/I9515XXU1ANK2.htmlFR-t hol a Recovery-ben hol pedig a beállításokban csináltam.
Megnézegetem a linkeket de teljesen úgy tűnik mintha rosszul lenne a romban az országkód.
Phone Info-ban az első telepítésnél XEH/SWC lett aztán full SWC.
-
törölt tag
Tud valaki olyan appról amivel Win7 IE könyvjelzők szinkronizálhatók droid chrommal??
[ Szerkesztve ]
-
biker10
tag
Sziasztok!
Visszaolvastam jópár oldalt de mivel nincsenek egybehangzó vélemények ezért felteszem azt a kérdést, ami sokszor szerepelt már:
Kinek mi a tapasztalata a Lollipoppal?
Gyári T-Mobile-os
GT-I9505
4.4.2 Kit Kat
I9505XXUGNG8Kb pár napja szólt, hogy van frissítés.
Sose volt belenyúlás, rootolás, minden eredeti.Minden infó jól jön, ne tartsátok magatokban!
Köszi!
Samsung Galaxy S9+ ; Samsung Galaxy S4 White Frost Android 5.0.1 Lollipop
-
Petyyyyy
addikt
válasz biker10 #54827 üzenetére
Ha meg vagy vele elégedve és nincs kedved minden appot újra telepíteni, akkor egyelőre jobb, ha kivársz szerintem. Talán az 5.1. A lolli ugyan csinos, kényelmes, de még nem tökéletes. A KitKat-tel sokkal jobban bírja teló és vannak olyan funkciók amik L alatt egyszerűen eltűnnek (pl. böngészőben kézmozdulatos lapozás).
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
awakening87
aktív tag
válasz juhasla #54825 üzenetére
Szia!
Megnéztem ezzel a segédprogrammal ezt a romot: I9515XXU1ANG1_I9515VFG1ANG1_VDH.zip; és így van, ahogy mondod, "rosszul" van a romban a kód.
A /cache lemezképében a recovery/sec_csc.zip/system/csc/sales_code.dat fájlban SWC szerepel.
De ha ezután átteszed a kiválasztottra, meg kellene változnia a csc-nek a recovery-be történő belépéskor.
A CSC changer alkalmazást is próbáltad már?[ Szerkesztve ]
-
zaurac
tag
9515 Lolliról próbált már vki. downgrade-et? Ugrasztja a knoxot, vagy van rá esély h. nem?
-
biker10
tag
válasz Petyyyyy #54828 üzenetére
Az a baj, hogy nem látom, hogy hányas lollit akar rátolni...
Bár a T-mobile-ból kiindulva a 4.4.2 is jött, s azóta ők ugye nem küldtek semmilyen frissítést, csak jön a lolli.
Valamiért az elmúlt egy hónapban nagyon rakoncátlankodik az akksim.
Teljesen feltöltöm, 2 óra múlva meg kb 20 %-al kevesebb, úgy hogy hozzá sem nyúlok, és nem indítok semmit a háttérbe...Samsung Galaxy S9+ ; Samsung Galaxy S4 White Frost Android 5.0.1 Lollipop
-
Gabesz77
senior tag
Urak, az mitől lehet, hogy 5.0.1 Lolli alatt egyik napról a másikra megszűnik az elmulasztott események ledes jelzése? Se olvasatlan e-mail, se nem fogadott hívás esetén nem villog.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy mitől lehet, hogy van is vifi, meg nincs is?
Halvány zölden világít néha, s csak az ujraindítás segít.[ Szerkesztve ]
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
salgocomp
senior tag
Hali. Szeretném visszarakni az I9500-ömre a KK-t, mert az L nem nyerte el a tetszésemet. Valaki tudna nekem linkelni egy 4.4.2-es romot, ami nem Sammobile-ról van ? Onnan sajnos 2 óra lenne mire lejönne. Tehát I9500-hoz való 4.4.2-re lenne szükségem.
-
Doggy dog
senior tag
válasz salgocomp #54846 üzenetére
Reméljük nem lesz gond.Sajnos tudok olyat akinek akku hiba miatt nem sikerült a romot feltenni.Nem lett tégla szerencsére,pár nap után hogy lett új akkuja hibátlanul lement odin.De addig nem volt telefonja,mert hibával elszállt előtte neki.Pontosabban flash közben kikapcsolt,újraindult.
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
chubby2o6
senior tag
válasz Doggy dog #54847 üzenetére
Igen, ha flash közben rosszkor száll el az akku, történhetnek érdekes dolgok.
(#54846) salgocomp: Szerintem is várj az odinozással addig, míg lesz másik akksid. Nem véletlenül szokták leírni minden romolós tutorialban, hogy akksi legyen feltöltve min. 80%-ra. Ha rosszkor kapcsol ki flash közben, simán téglázhatod is.
-
juhasla
újonc
válasz awakening87 #54829 üzenetére
Nem próbáltam a CSC Changer-t. Nincs rootolva telóm. A Knox is nullás még és szeretném is ha így maradna. Írtam a Sammobile-s adminnak aztán majd meglátjuk. Ha nem akkor marad XEH azt úgysem nézi a szervizes.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest