Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imike_80

    aktív tag

    Üdv Urak!

    Nem pont S4-es kérdés, de szívből remélem, hogy nem hajtotok el!

    Az volna a célom, hogy az S4 képét kirakjam számítógép monitorra - majd onnan TV-re, teljes képernyőn, ha lehetséges. Mindhárom eszköz (monitor, TV, meg ugye az S4 is) FullHD-s felbontáson üzemel. Egy közös hálózaton vannak az eszközök, a számítógép LAN-kábelen, a telefon pedig WiFi-n keresztül csatlakozik a 1043-as TP-Link routerhez. A rendszerbeállítások legelső, Kapcsolatok menüpontjában alul van néhány megoldás, feltételezem itt a Közeli eszközök, illetve talán a Screen mirroring lenne az, amit használni tudnék erre a célra.? Másolgatni nem akarom a fájlokat a telefonról, a cél csupán annyi, hogy a fotelből át tudjam lapozni a képeket és TV-n megnézni.
    A számgépem ki van vetítve a TV-re HDMI-n keresztül, szóval ez a része megoldva. Viszont a TV közvetlenül ilyen funkciót nem tud, ilyen szempontból buta. Tehát csak USB van rajta, hálózat nincsen.
    Milyen programot szedjek le a PC-re, amivel ez így frankón kivitelezhető lenne? Illetve melyik funkciót használjam a telefonon?
    Köszönöm!
    U.i.: várom már a Lollit én is, nekem max másfél óra a kijelző idő és általában 14-16 órát bír az akksi. Igaz, mobilnet is megy, meg otthon WiFi. Energiatakarékosság nálam nem változtatott érdemben. Viszont én is észrevettem, hogy a külső töltős T-s akksi idővel egy picivel jobb hatásfokkal működik. Még egy kérdés: Ha jön a Loli, akkor független készülékre jön először, ugye? Mert páran írtátok, hogy a Vodafone szokott lenni az első - de gondolom a szolgáltatók közt, nem pedig úgy globál.

Új hozzászólás Aktív témák