Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nkmedve

    őstag

    válasz Curtain #8340 üzenetére

    A többcellás megoldásoknak is megvannak a hátrányaik és veszélyeik, a múltbéli gondok miatt ezeket szerintem a Samsung nem meri bevállalni, hacsak a telefon dizájnja ezt nem követeli meg kötelező módon (pl. a Fold-ok esetén).

    Amúgy legtöbb user-nek szerintem mindegy, hogy egy S22/23-szintű, viszonylag apró akkus telefon 25 vagy 65W-al töltődik, teljes töltésre számolva időben nincs olyan nagy különbség. Persze az Ultra, a nagyobb akkujával már tudna profitálni a nagyobb töltőből, és ott adott is a 45W, ami szerintem már elég (lehetne persze 65W, de ez már nem olyan nagy különbség). Ilyen szempontból szerintem a Samsung viszonylag jól egyensúlyoz, míg a többiek nagyon elmentek a számhábórú irányába mindenféle biztonsági és praktikus szempontot figyelmen kívül hagyva (szerintem senki nem akar egy 120W-os töltőt cipelni a telefonhoz, már a 65W-osak sem éppen aprók).

    Én amúgy 15W-al töltöm az S22-t, így is elég hamar töltődik, közben nem is melegszik. Megjegyzem, hogy van olyan PD-s töltőm is amivel megy a 25W (Baseus 65W, amit laptoppal is használok), de nagyon ritka az a helyzet amikor a 15W túl lassú lenne, szerintem az egy jó kompromisszum még mindig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák