Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz trialboj #6322 üzenetére

    Én is ideírok, hogy ne csak az legyen akinek gondja van az S22-vel:

    Amit én látok a topikot olvasva:
    - A telefon melegszik mint a franc, navinál, wireless töltésnél, gondolom 4k filmezésnél és játéknál is.

    Semmivel sem melegszik jobban, mint pl a Oneplus 7T Pro Snapdragon 855+-al. Simán lehet vele gond nélkül nyáron is navigálni, játszani stb, nem kapcsol le túlmelegedés miatt, mint a Sony-k, vagy iPhone (ilyet is láttam már a cégben...)

    - Az ujjlenyomat olvasóra senki sem panaszkodik de többen jelezték hogy csak bizonyos fóliákkal működik rendesen, az üvegfólia többnyire hatástalanítja.

    Az üvegfólia probléma csak részben igaz. Az ultraszónikus olvasó valóban érzékenyebb az üvegfólia milyenségére. Az hogy többnyire hatástalan, az egyszerűen hazugság. Én üvegfóliával vettem, és minden további nélkül működött rajta.

    - A 22 nagyon merül, a 22+ talán elfogadható

    22 és minden teló nagyon merül, ha keményen használatban van. Ha nincs használatban, akkor a készenléti fogyasztásával nincsen baj. Nekem pl 0,7% óránként, pedig 2 sim, állandó szinkron, bluetooth csatlakozva van...A probléma az, hogy kis telefon, ki akksi van benne. Lehetne benne nagyobb akksi, de a Note affér után a Samsung óvatosan bánik a mérettel, és a töltés sebességével.

    - A proximity sensor továbbra is hülye, nem minding tudja hogy hol van, sokszor nem ébred fel a képernyő ha beszélgetés után vagy közben elveszed a füledtől.

    Ezt nem tudom hol olvastad sorozatosan, de az életben nem volt gondom ilyen téren, csak azokkal a Xiaomi-kkal, amikben nem volt szenzor, ezért más módon volt virtuálisan megoldva. S22-nél soha nincs ilyen gondom.

    - Néha belaggol egyeseknek, még akkor is ha zsír új a teló

    Ez nekem Android 12 alatt előfordult ritkán, Android 13 óta ilyen nincsen, illetve 3 napja a Viber időnként befagy, de hogy hogy nem pont 3 napja volt a Vibernek frissítése. Szal azért az időnkénti laggolásokat nem csak a telefon számlájára kell írni.
    Jah jut eszembe! Simple alkalmazás is laggol pár napja, mert a listába beraktak egy hirdetést, így amíg az látható a kijelzőn, addig laggol görgetéskor. Mondanom sem kell, hogy előtte nem laggolt, szal itt megint a pancser külsős programozóknak köszönhető.

Új hozzászólás Aktív témák