Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kleroo

    veterán

    A Note4 tempója kicsit rapszodikus, nem tudtam még kibogozni, hogy mi lehet.
    Általánosságban pörög mint a veszedelem, villámsebes. De sűrűn vált át Olyan Note1-2 körüli megfontoltabb tempóra. A villám-pattogósság eltűnik. Mintha nem engedné a procit 1,5ghz fölé kb. (pedig de) Minden tiltva ami nem kell, fb vackok nincsnenek, máshol van a baj. Egyszerűen a szoft nem tökéletes. Illetve sokszor akkor gondolkodik el hirtelen, amikor felébresztem, tehát áltlaában amikor kell. Pl kocsiban gyorsan előkapva kell azonnal pötyögni, navigálni, sms-t írni, telefonálni, és közben jegyzeteleni, ilyesmi hirtelen dolgok. bezzeg amikor tesztelegetem, hogy mennyire bírja a multitaskos nagyigényű nyúzást nyugiban otthon a szobában, akkor pörög mint a veszedelem.

    De még legcsigább tempóban sem mondanám rossznak. Ez kb párhuzamban van az akkuidővel. hasonló felhasználásban van hogy 4órát alaig húz ki az akku, és van hogy 6 óráig lazán kibírja.

    Ezt a jó állapotot kéne végre stabilizálni, és akkor öröm-bódottá- A snapi 805nek bírnia kéne, és tud pörögni 6óra kijelzőidővel (egyszerre), tehát tényleg a szoft nem 100%-os valamilyen téren.

    Még1x mondom azonos usecase, minden szanaszét tiltva ami felesleges erőforrászaba.

    Az S-pen, kijelző, featureok, kamera kombót semmi nem veri meg nálam. A G4 is nagyon szimpi de félkaró óriás S-pen nélkül, tömérdek funkciót bukik így az ember, hisz az S-pen nem rajzolgatáshoz való a mindennapokban.
    Egyetlen dolog zavar konstansan. Az akciójegyzet őrjítően lassan jön be, majdnem megöli az egészet.

    nem érzem magam elfogultnak, de továbbrais a N4-et tartom a legjobb csomagnak a piacon, szorosan a G4-el a fenekében amit lehúz az s-pen hiánya a 2. helyre.

    [ Szerkesztve ]

    Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák