- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Megérkezett az aliexpressz-ről a rendelt wireless matrica. Mivel S View tokot használok így kénytelen voltam olyat rendelni, aminek mindkét oldalán van érintkező. Sajnos nekem is volt egy kis pukli a hátlapon mikor felraktam( valamelyik kolléga rakott is fel ilyen képet) de ezen gyorsan segítettem. A wireless receiver érintezőjéből illetve az S View tok érintkezőjéből párom körömreszelőjével lereszeltem egy keveset. Így már nincs pukli és a tok is szépen áll( ha az újjunkkal végighúzzuk a hátlapon akkor azért ki lehet tapintani hol is vannak az érintkezők)
Ezt rendeltem: [link]
Rendeltem hozzá egy töltőt is de az sajnos még nem érkezett meg( így nem volt még lehetőségem kipróbálni): [link]
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Nem szakítom meg a sort, én sem egy pozitív hozzászólást írok
Tegnap megérkezett a rizs szeműektől a az alábbi wireless töltő padom: [link] ( nyilván nem eredeti hanem egy elég jó koppintás)
Beleraktam a az S View tokba a wireless modult, majd rá a töltő padra. Gyönyörűen töltötte a telefont! ÖÖMÉBÓDOTTÁ!
Gondoltam éjszakára töltőn hagyom....hát valami kegyetlen módon zakatol a töltő pad!!!! Folyamatosan kattog!!! Rohadt zavaró pedig legalább 3 méterre van a fejemtől.
A töltés elérte a 100%-ot, gondoltam a töltő színe a kékről( ami nagyon állat) átvált zöldre és leáll a töltés. Hát nem! Zakatolt tovább.
Ezek a töltők valóban így működnek? Ilyen hangosak teljesen csendben? Nem kellene leállni a töltés végén?
Szóval nincs túl jó tapasztalatom a hülye wireless töltéssel
-
veterán
válasz vodrosjozsi #34989 üzenetére
Írta a rizs szeműnek, hogy nem f@sza a töltő és kérek pénz visszafizetést. Itt lett elegem az utángyártott szarokból, mindig csak szívok velük. Kénytelen leszek venni egy normális töltőpadot illetve egy wireless-es S View tokot. ( Telekomnál én hülye nem rendeltem be az S4 töltő csomagot 3000-ért )
-
-
veterán
Az Európában szinte az összes nagyon ország megkapta ezt a vodafone-os frissítést: N9005XXUGBOL3
Tudni lehet erről a frissítésről valamit?
-
veterán
-
-
veterán
A gyári időjárás csak akkor frissít ha be van kapcsolva a Hely szolgáltatás?
-
veterán
-
veterán
Érdekes ez a helymeghatározás dolog.
- TW alatt simán be lehet írni az adott várost, hogy frissítse az időjárás információkat, nem kell neki a kapcsolókból kiválaszani a Hely-et
- Nova alatt ez már nem így működik! Ha kitesszük widget-nek a gyári időjárás widget-et, akkor az bizony csak a redőnyből lehúzott Hely kapcsolóval fog működik, tehát nem lehet megadni neki várost
Esetleg valaki tud rá megoldást, hogy Nova alatt, helymeghatározás nélkül tudjam használni az időjárást?
-
veterán
válasz thomas1997 #35198 üzenetére
Lejárt a szerk idő
Ez kevésbé nyomja:
http://s.aliexpress.com/3uaeEzQj
(from AliExpress Android)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz vasutkiller #35257 üzenetére
Azért ne felejtsük el, hogy auto hibernálás csak root joggal van!
-
veterán
Nálam is merül 4G alatt mint az állat! De nem a szoftver hibája, mert nálam csak max 2-3 csík van a térerőnél, ami nyilván sok energiát emészt fel szerencsétlen telefonnak. A 3G meg többnyire fullon van! Személy szerint csak akkor fogom használni a 4G-t ha arra alkalmas lesz a Vodafone hálózata.
Egyébként semmi különbséget nem veszek észre a mindennapi használatbaninternet böngészés stb során...Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz twollah1976 #35305 üzenetére
Nem bírtam tovább megrootúlt a telefonom.
Miket érdemes felrakni egy rootolt telefonra?
Pontosan miért is root-oltál?
-
veterán
-
veterán
Nálam ugyanez volt! Beégést írtam a szervíz bejelentő lapra és szó nélkül cserélték a kijelzőt( Meg sem nézte, hogy be van-e égve a kijelző) .
Amikor szerelte elmondtam neki, hogy el van repedve a keret, azt mondta, hogy erről a típushibáról tud a samsung ergo erre is be lehet jelenteni a garanciális igényt.
De azt tanácsolom, hogy beégésre hívd ki a szerelőt!
-
veterán
Az intelligens kezelő minden délben jelez....hogy lehet ezt kikapcsolni????
Egyébként valami észrevett valami változást ha megy a háttérben ez az Intelligens kezelő?
-
veterán
Létezik olyan wireless lapocska amitől EGYÁLTALÁN nem lesz vastagabb a telefon?
-
veterán
A light manager app miért nem működik?
-
veterán
úgy látom ez a topic megdöglött
-
veterán
válasz twollah1976 #35528 üzenetére
ne fárassz már
más telefonok topicjában nem dolgoznak az emberek???
bitpork: igen , hívd ki a szervizest!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bitpork #35532 üzenetére
hívatkozz arra, hogy sajnos be van égve a kijelződ és kompletten cserélik! De érdemes az usb aljzatot is ilyenkor kicseréltetni...
Lényeg, hogy mindent sorolj fel, mert + alkatrészt már nem visznek magukkal, csak amit a hibalistában megadtál!
szerk: annyian mondják ,hogy mennyit fejlődött a kijelző, hogy ez bizony nehezen ég be! A nagy francokat!!!!!!! Október végén cserélték a kijelzőmet és ha ezt a proggramot ráengedem, kék színnél nagyon halvány mértékben látszik a statusbar! Semmi extra használat nincs! Automata fényerő...általában Chrome böngészőt használom, ahol ugye nem lehet elrejteni root nélkül a statusbar-t.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest