-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
-
tuzpenge
őstag
Most néztem videókat a note 5-ről és azt kell mondjam hogy rohadt jól néz ki és a note 4-től kisebb. Nekem nagyon bejön. Majd 100 körül benevezek rá.
ˣ
-
tuzpenge
őstag
válasz Tav-Csoves #32648 üzenetére
Szia!
Jó leírás. Én így csináltam már az összes telómnál, de egy idő után a samsung feliratnál és a telefon bal felső harmadában mindig belevegősödik. Nem cserélem le emiatt, de mégis nagyon zavaró! Ilyen hiba a fóliával nincs. Nem tudom az üvegekkel miért járok így. 2-3 hónapig minden jó és utána szép lassan belevegősödik, de egy bizonyos szintnél megáll, nem terjed tovább. Hogy ez miért van????ˣ
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Totál nem vág témába, de mivel ilyen (nagyon hasonló) készülékem van itt teszem fel a kérdést. Aki banggood-ról rendelt már xiaomi power bankot az megírná hogy miként kapta meg, akkor ha a doboz nem fért bele a postaládába? Kapott valami értesítőt, vagy csak simán behajították neki az udvarba vagy hogy? Csak mert az én posdtaládámban nem fog beleférni a doboz és valószínűleg nem is leszek otthon majd mikor kézbesítenék. Köszi a váalaszt!
ˣ
-
tuzpenge
őstag
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb távirányító program ami infrán keresztül irányít? A gyári nem az igazi, mivel túl sok jóváhagyás szükséges mire magához a távirányítóhoz eljutok.
Köszi.ˣ
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok.
Feltesz itt is hátha valaki itt már találkozott vele:
Ma azt vettem észre hogy a rámutatás nem működik az email alkalmazásban, ami eddig működött. Azt hittem hogy valami programtiltás miatt, de miután azt összes tiltottat engedélyeztem és mégsem javult a helyzet akkor ezt elvetettem. Csak egy pici jelölőnégyzet jelenik meg a rámutatáskor a szöveg helyett. Az érdekesség hogy pl az üzeneteknél és a naptárnál tökéletesen működik. Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a megoldás?ˣ
-
tuzpenge
őstag
válasz ferrari1 #35164 üzenetére
Szia,
neked az open camera rendesen fut? Kipróbáltam, de nekem sokszor kifagy és failed-et ír ki és a kép is exrém sötét lesz. Nem tudom ez miért van. Gyári mókolatlan a telefon.
Amúgy mindenkihez egy kérdés: melyik a legjobb kamera program (fizetős is érdekel), ami jobb mint a gyári?
Köszi.ˣ
-
tuzpenge
őstag
válasz twollah1976 #35313 üzenetére
Engem tényleg érdekelt volna és mivel nem is vagyok szakértő csak halkan jegyezném meg hogy knox ugrás nélkül semmilyen rendszeralkalmazást nem fogsz tudni eltávolítani. Ha meg ugrik a knox ugrik a gari is, de ezt tudod is. Szóval így nem sok mindenre mész a rootolással (magánvélemény).
ˣ
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok.
Itt is feltenném a kérdésem. A note 3 neo-ra megjelent az 5.1.1. Na ha most én felteszem, de valami nem jó, vagy nem tetszik, akkor odinnal knox ugrás nélkül visszatudom-e tenni a Kitkatot? Vagyis a knox nem is annyira lényeges, mivel ugyse magyar garis és az 1 év már lejáró félben van. Csak hogén mint laikus vissza tudom e rá tenni a KK-t?
Köszi!ˣ
-
tuzpenge
őstag
válasz geryboro #35733 üzenetére
Ezektől mind akkora lesz a telefon mint egy tégla! Totál elveszíti minden egyediségét, és ha szerencsétlenül esik akkor a kijelző is betörik. Ha meg szerencsésen esik akkor meg tok nélkül sem lesz semmi baja a kijelzőnek, "csak" a kereten lesz nyoma a landolásnak. Én is tokpárti vagyok, de sajnos nem találok olyat amitől ne lenne ormótlan a telefonom, ezért vagy nincs rajta semmi, vagy pedig egy átlátszó "legvékonyabb" fajtájú szilikon tok.
ˣ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest