-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz tuzpenge #31951 üzenetére
hmm... nem néz ki rosszul, de szerintem ezt a tokot is hidegen hagyja hogy mi történik a kamera lencsével.
elég sokat fotózom a készülékkel, ezért szeretném ha nem karcolódna össze ha leteszem valahova.egyenlőre maradok a szilikon toknál, ha meguntam majd váltok.
smart full window vagy dot view tokon gondolkodom...[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
code1005
senior tag
válasz fujifilm1 #31947 üzenetére
Fel is ment szépen minden. Az normális, hogy eleinte sok volt a fagyás (rendszer nem válaszol, akármi nem válaszol, akármi leállt)? factory reset volt, de mindenem meg van (adat) a telefonon. Ha én ezeket is törölni szeretném, tehát a telefon saját belső tárhelyét akkor mit kell tenni? TWRP recoverym van.
plata o plomo
-
fujifilm1
senior tag
válasz code1005 #31964 üzenetére
Mostmár biztos felrakták egy páran a POF3-at.
Emiatt kérdezem; Nektek is kevesebbet mutat a térerő ikon?
Nekem határozottan kevesebb szignált mutatott amikor feltettem a POF3 stock lolit.
Szerintem viszont a vétel nem lett rosszabb ténylegesen, csak vizuálisan.
Vodás vagyok, és szépen stabilan van gsm/wcdma és 4G is, de csak 1, 2 pálcikát mutat.
KK alatt 3,4 volt szinte mindig.Mivel nagyon szépen jön az adat,(10mbit/s fel és le, 25ms ping mellet) és nincs olyan hogy nem tudok telefonálni ezért nincs jelentősége. Csak rosszul néz ki...
Ez kitkat alatt is ennyi volt ugyan ott mérve. -
Tibcsi68
tag
válasz geryboro #31969 üzenetére
Én egyszer a Full Wlndow tokot próbáltam, de a hozzá tartozó szoftver borzalmasan merítette a telefont, úgyhogy kb két nap használat után le is tettem. Gyanítom, hogy a Dot View is valami hasonló lehet...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7, + 180 piros, 0 feketepont!
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Kezeli a 128gb-os micro sd-t a telefon?
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni! A www.volanbusz.hu-n szeretnék jegyet venni. Sajna nem jelennek meg a jegyvásárlási folyamatban a gombok. Tinektek megjelennek? Sok böngészőt kipróbáltam már, de hiába.
Firefox, Chrom, Opera, Dolphin alatt se jön be.A telón XXUGNG1 Alapsávú KitKat, teljesít szolgálatot roottal. Gyanakodtam a reklám blokkolásra, de hiába oldottam fel, semmi.
Kép: [link]
Köszi! -
Hitch
senior tag
válasz Tav-Csoves #31972 üzenetére
-
Venyera7
senior tag
Próbáltad asztali verzióba az oldalt?
-
Weeman1
veterán
Aryamod V7
Eddig minden ok vele.
Xiaomi 11T Pro
-
twollah1976
őstag
Atlas Browserrel minden ok az oldallal.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
twollah1976
őstag
válasz Tav-Csoves #31977 üzenetére
Eloszor probald meg ujrainditani a telefont.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Tav-Csoves
őstag
válasz twollah1976 #31978 üzenetére
(Ez már hónapos problémám, csak ezidáig megoldottam laptopról, de multkor fentragadtam pesten, és az már igencsak betett )
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
Pár nap official POF3 használat után azt kell mondanom van remény... Egyenlőre semmi hibát nem találtam. BT. WiFi GPS akku... minden megy flottúl.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
hunluigi
senior tag
Megerősítem. Piros ikonos ACR immáron tökéletesen rögzít Bluetooth-on alap beállításokkal. Azt hiszem az őszi telefon update kérdés eldőlt. Marad a n3. Kékbékával rakatok egy új kijelzőt ha már nagyon bántja a szemem a beégés, de nekem innentől jódarabig még elég lesz.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
fujifilm1
senior tag
válasz hunluigi #31984 üzenetére
Várj várj, minek az ACR? Tisztázzuk már légyszi...
POF3 alapbol tudja a hangrogzitést ugy tudom. csak be kell kapcsolni minden hivásnál a "rogzités " gombbal.
ha ezt nem akarod nyomkodni akkor egy akármilyen call recorder program kell, pl az Androrec ami kicsi, pár száz kilobájtos, és ingyenes, szemben az ACR -el ami több mega és talán pénzes???Egyébbként nekem is tökre elég ez a teló akár évekig... pedig már 2 éve megvan, de még mindig van amire rácsodálkozok. Jé ezt is tudja?
[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
válasz fujifilm1 #31985 üzenetére
>Jé ezt is tudja?
Például az tökre meglepett hogy hivás kozben jegyzeteltem, - Persze hogy telszámot diktáltak - És amikor legkozelebb a tárcsázobol egy számot hivtam, akkor feldobta a hivás kezdetekor az akciojegyzetek ablakot hogy legutobbi hiváskor ezeket jegyzeteltem...
Ez annyira jokor jott, mert pont azt a számot kellett bediktáljam amit elozoleg felirtam...Hát akkor egy kellemes melegséget éreztem és azt gondoltam hogy rögtön magamhoz ölelem, és adok neki egy puszit, hogy ilyen kis figyelmes...
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
-
hunluigi
senior tag
válasz fujifilm1 #31985 üzenetére
Nem tudom, nekem ez fel sem tünt, hogy segédprogi nélkül is rögzít... régóta acr-t használom. Van free változata is, ha nem kellenek az extrái. Szeretem mert nem kell nyomkodni semmit. Rögzít és kész.
-
ADAM1337
nagyúr
Akit érdekel pár fotóm: [link]
Kicsit gyengécske a kamerája a note 3-nak de lehet vele azért alkotni olykor. -
Tibcsi68
tag
válasz twollah1976 #31993 üzenetére
+1, és kiegészítésül csak annyit, hogy valóban ideális fényviszonyok között azért egy-két telefonnal is lehet "szép" képet csinálni, de nyilván igaz, hogy versenyezni nem lehet a fényképezőgépekkel készült képekkel.
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7, + 180 piros, 0 feketepont!
-
Locutus
veterán
Szerintem szimplán idővel romlik a fénykép minőség. Az enyémen pl nincs kitkat a mai napig se, mégis érezhetően romlott a képek minősége. Az asszony S5-je lényegesen jobb képeket csinál, munkatársam S6 edge meg ég és föld.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz twollah1976 #31996 üzenetére
Volt már porosodó lencsém Padfone2-vel, de a Note3-é teljesen tisztának tűnik.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
tuzpenge
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest