Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spuros

    őstag

    Én úgy gondolom hogy a rendszerrel nincs semmi gond. A Holo felület az eddigi legszebb amióta android van. Szebb még a továbbfejlesztett KK felületnél is (ez szubjektív). Memória kezelés? Hát igen az már picit fájóbb, de hamar együtt lehet élni vele.. Nem ugrom miatta vonat elé. Ami gond, hogy a gyártók (főleg a HTC, Samsung és LG) olyan szinten leterhelik a rendszert, hogy az megrokkan még az ütősebb vason is. Olyan alkalmazás ami szemed mozgását figyeli (Samsung) vagy ha 2x koppintasz felébred a teló (LG) és akkor még a HTC csudijó Sense felületéről nem is beszélve (ami tényleg fasza, nem arról van szó).. Én ezt teljesen felesleges erőforrás elemésztésnek tartom és egy rakás ilyen szarságot tudnék még ide sorolni.. Ugyanakkor azt is tudom, hogy ezek azok a ficsőrök ami miatt sokan felkapják a fejüket és esetenként ezért is lesz valakinek egy adott készülék szimpi. Tehát ez kell, csak nem győzik a gyártók.

    Nekem anno pont az ilyenek miatt lett tele a bakancsom a mindenféle gyártókkal. Azért is vannak ekkora késések a frissítésekkel, mert mind ezeket a szolgáltatásokat bele kell pakolni az updatekbe, tesztelni, javítani...stb...stb.. és a tavalyi csúcsmodell (bármelyik) meg lehet meg sem kapja a frissített rendszert mert olyan csúszások jönnek, hogy lehetetlen tartani. Ja és közben okádják ki az újabb készülékeket. Legyen az android olyan amilyennek a google gondolja. Tiszta, egységes.. Viszont itt már megint kezd hibázni a dolog, mert ezzel a KK frissítéssel pl. az N4-esek nagyot szívtak, mert közel sem olyan rendszert kaptak mint ami a N5-tel megjelent.

    (#21766) pszichiáter Hogy ne érje szó a ház elejét, odavetik, hogy a Nexus 4 most akciósan kapható. De, ha én, mint GNex tulaj nem akarok Nexus 4-et venni, akkor mi a helyzet? Ja, le vagyok tojva... Köszönöm szépen! És rajtam kívül még több millió ember is. :U Gusztustalan egy dolog, de tényleg így van.. Ez tipikus példa a fogyasztói társadalomra. Mellesleg az N4-nek sincs már olyan sok ideje..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák