- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz himpulator #260 üzenetére
Simán felrakhatod, csak a Root miatt ugranak. ODIN kell neked, amiben a PDA-hoz kell betallózni a letöltött zipben lévő MD5 fájlt. A telót előtte download módba kell tenni, a re-partitiont ne pipáld be ODINban, és akkor megmaradnak a beállításaid!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz himpulator #262 üzenetére
Kies-sel nem, mivel ez a ROM nem a mi régiónkhoz tartozik, azért nem szedné le. ODIN: [link]
*Hajrá Loki!* i15+
-
scyllarus
veterán
válasz himpulator #262 üzenetére
A Kiest felejtsd el gyorsan, örökre Én is Skate-ről váltottam, egy év S Advance-os kitérővel, ott megtanultam egy életre, hogy a Kiest ne használjam. Minden funkciójára van jobb program, és rengeteg elcs.szett frissítés köthető hozzá.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz himpulator #266 üzenetére
Nekem nem hozott érdemi változást, de én nem játszom komoly játékokkal a telón. Előtte is jó volt, ez is jó. Szezso15 fórumtárs írta, hogy a komolyabb játékok ezen akadásmentesen mennek, a régivel nem így volt, őt kérdezd esetleg, jobban beleásta magát a témába.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
kristi78
csendes tag
válasz himpulator #266 üzenetére
Nekem annyiban változott hogy most nem akad maga a rendszer. Próbaképp felraktam a Minion Rush-t. Hááát azért vannak problémák.Lehet a telefonnal van a gond? Viszont most nem tudok én sem saját képet rakni a zárolt képernyőre, mert blokkolva van. Még a külön locker progik is alig-alig müködnek (néha felugrik a gyári képernyő) Tudtok erre valamit? Eddig simán tudtam cserélni.Ezeken kívül nekem gyorsabb lett.
-
scyllarus
veterán
válasz himpulator #276 üzenetére
Valamit nem értek. Mi köze az Odinnak a recoveryhez? Az egyik a számítógépen, a másik a telón van. Ugye nem léptél be a recoverybe (Home+Power+Fel gomb) az Odinos frissítéshez? Annak Download mód (Home+Power+Le gomb) kell!
-
scyllarus
veterán
válasz himpulator #278 üzenetére
Ez ugyan az S Advance-hez van, de a konkrét romot leszámítva ugyanaz a menete. A rom gondolom, megvan, ha nem, a leírás megadja a nekünk való rom beszerzési helyét is. (Nekünk nem 9070, hanem 8730 lesz az eleje)
Az Odin használata
Ezen program használatával tudjuk visszaállítani a telefonunkat a gyári állapotra.
Javaslatom szerint az Odin használatakor használjunk laptopot illetve szünetmentes tápot, mivel flesselés alatti áramszünet esetén a telefon biztosan nem fog elindulni.
Csak jó minőségű USB kábelt használjunk, lehetőleg nem USB hosszabbítóval illetve kivezetett USB porttal. A legjobb az alaplap hátsó USB portját használni.
A sammobile oldalán egy regisztrációt követően letölthetjük a telefonunk típusa, PDA, CSC alapján a telefon eredeti firmware-ét. (tárcsázóba *#1234#, így megvan a PDA, PHONE, CSC adat)
Az eredeti, módosítatlan firmwarek letölthetők a Samsungtól is.
Töltsd le az Odin programot (pl. ezt). Ha még nem lenne fenn a gépen telepítsd a telefon drivereit. Az Odin könyvtárába csomagold ki a letöltött eredeti firmware-t. (pl. I9070XXLF4_I9070TMHLF1_HOME.tar.md5).
Indítsd el az Odint rendszergazdaként. (fájl néven hosszan jobb gomb, majd a felugró menüben futtatás rendszergazdaként)
A PDA részbe betallózod a kicsomagolt firmware *****.tar.md5 fájlt. (pl. I9070XXLF4_I9070TMHLF1_HOME.tar.md5)
Nagyon fontos, hogy csak az AUTO REBOOT és az F. RESET TIME legyen bepipálva, SEMMI MÁS!
A telefont kapcsold ki, majd indítsd download módba.
Kapcsold össze a telefont a géppel az USB kábel segítségével majd nyomd meg a Hangerő fel gombot a továbblépéshez.
Várd meg, míg az Odin program felismeri a telefont. (ez első alkalommal kicsit több időt vesz igénybe a driverek telepítése miatt)
Ha megvan, katt a START gombra. Ekkor kezdődik meg a telefonra a firmware írása mely akár öt percig is tarthat.
Várd meg, míg kiírja, hogy PASS, de ne húzd még le a gépről.
Újraindul magától, ekkor lehúzható az USB kábelről.
Indítsd Recovery módba a telefont és csinálj egy factory/data reset-et."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz himpulator #285 üzenetére
Akkor szuper
-
scyllarus
veterán
válasz himpulator #339 üzenetére
Nekem nincs vele baj, igaz jobb sem lett igazából.
-
Angel2014
addikt
válasz himpulator #371 üzenetére
Szia! itt is csak a t mobilos van független nincs már megtaláltam ezt köszi
De ha találsz függetlent megköszönném ....
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz himpulator #373 üzenetére
És abban szerinted lesz magyar nyelv? Ja és gondolom az XX et nézted igaz? Ezt :
CSC: I8730OXXAME1 [link]Modell neve: GALAXY Express
Ország: Olaszország
Verzió: Android 4.1.2
Changelist: 1164874
Építési Dátum: Thu, 25 ápr 2013 03:33:13 +0000
Termék kód: ITV
PDA: I8730XWAMD6
CSC: I8730OXXAME1
MODEM: I8730XWAMD6[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz himpulator #375 üzenetére
Köszi, Mondjuk ez Tré mobilos volt ...úgy függetlenítettem később gondolom ez nem baj?
És így szerinted fog rá érkezni frissítés? Az a bizonyos juliusban beigért KITKAT 4.4.2 [link][ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz himpulator #387 üzenetére
Te melyiket raktad? a wodást vagy a sima olaszt?
A swájci is jó sőt az meg is egyezik a magyarral is .....I8730XWAMG1 [link][ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz himpulator #463 üzenetére
http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_express_ltexpressz/hsz_443-443.html
A linkben minden le van írva, én is az alapján csináltam, egyszerű és gyors.
A másik ügyben nem tudok nyilatkozni, mivel az enyém nem garis (független és rootolt), így nem is foglalkoztam a kérdéssel.
De visszaállíthatónak tünik.[ Szerkesztve ]
-
Martine
tag
válasz himpulator #1397 üzenetére
Fel kell raknod egy twrp-t vagyis ki kell cserélned a recovery menüt mert a gyári menüről nem tudod telepíteni.
Ezt ugyanúgy megtalálod ott az oldalon és én inkább a rashr helyett a flashify-t ajánlom nekem az műkódött tökéletesen[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz himpulator #1397 üzenetére
Így van ahogy martine is mondta a recovery lessz a ludas ....azt még tedd fel a megfelelőt.
-
zolikaDB
veterán
válasz himpulator #1405 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest