Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atos23

    senior tag

    Memento:

    Bátran mondhatom, életem eddigi legjobb és legszebb (!) telefonja volt a Samsung Galaxy A8 2018.

    Utolsó darabosként vettem egy Mediamarktban 2019 legelején, azaz kb. 2,5 évet használtam. Kihagyhatatlan áron volt kitéve. Amikor még a Telekomban 130-ért árulták, akkor vettem meg 70-ért újonnan, 2 év garival az üzletből. :)
    Soha, semmi baja nem volt. Mindössze egyszer küldtem garanciális szervízbe tavaly nyáron, ahol kapott egy akkucserét. Erre a cserére amúgy nem is lett volna szükség, csak féltem attól, hogy a gari letelte után előjön az általatok említett akku-probléma.
    Sajnos a belső tárhely egyre kevesebb lett, nem akartam tovább az SD-kártyát sem bővítgetni, és úgy éreztem, hogy a legutolsó frissítés nagyon belassította a telefont.

    Tegnap este bementem nézelődni ugyanabba a MM üzletbe, hogy mégis milyen Samsung telefonok vannak. És a sors megismételte önmagát, ott volt kitéve kihagyhatatlan áron egy utolsó darabos Iphone 11 Pro Max készülék. :D Elhoztam.

    Szóval ez lett a Samsung (talán méltó?) utódja, remélem ugyanolyan szép és megbízható társam lesz, mint az A8 volt.

    Fontos megjegyeznem, sohasem fogom elfelejteni az Androidos telefonoknak, hogy az utolsó frissítésekkel szinte szándékosan megölik a telefon gyorsaságát. Mivel a barátaimtól azt hallom, hogy ilyen jelenség egyáltalán nincs az Almás társaságnál, ezért bátran váltottam most a konkurenciához.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák