Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz reggi #2143 üzenetére

    Csak ezzel nem tudsz mit kezdeni, bár tény, hogy ha az Infuse üzletpolitikája nem ilyen lenne akkor simán működne minden verzión, ahogy pl. a MrMC is csinálja. Tény, hogy az Infuse "support" kimagaslóan jó, nagyon sok véleményt meghallgatnak, tesztelnek és nagyon sok frissítés jön ki, egyelőre jobbnál jobb verziókkal. De drága :(, viszont már túl tettem magam a vételáron, megvettem és "k@pják be" :) , legalább annyi előnye van, hogy iOS és tvOS-en is használható, MrMC csak azon a rendszeren amelyiken megvetted.

    (#2144) devil-k
    Az minden esetben fontos, évekkel ezelőtt a Dune-nél megtanultam amikor elkezdtem oda is borítókat készíteni, amióta minden normális nevet kap minden program meghálája és csak minimálisat kell javítani, érdekessége a dolognak, hogy mindegyik app-nak mással van gondja, Infuse-nál pl. a Hawaii Five-O teljesen 0 találattal bír, filmeknél pl. tökéletes, Emby nálam 10 filmnél tévedett, Kodinál a Universal Media Scraper a Star Wars-aokat nem találta meg, hibásan azonosította, a TMDB meg a Da-Vinci kód és társainál hibázott. Szóval tökéletes nem lesz de 1 adatbázis esetén azért egyszerűbb a dolog, mert csak 1x kell javítani.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák