- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
válasz LordVader80 #52 üzenetére
Valamit szerintem félreértettél, mert levásárlásra nem kötelezhet senki.
- felajnánlhat egy másik hasonló terméket(ha nincs ugyan olyan, mint az eredeti). Ezt nem vagy köteles elfogadni, de többnyire nem szokott amiatt balhézni senki, hogy kap egy újabb cuccot.
- visszaadja a vételárat. nem az aktuális árat, hanem az eredeti véltelárat, mivel a csere nem jött lérte/nem tudta teljesíteni, így a céggel kötött fogyasztói szerződés(számla) felbontásra kerül. Ebben az esetben, pedig az általad anno kifizetett összeg jár vissza."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Zotya84
őstag
Azon, meg hogy a BF-nek is ekkora tartozása van sose gondoltam volna. A mistralról meg csak hallottam több ismitől, volt ki dicsérte, volt ki lehúzta.
[ Szerkesztve ]
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Lipton
őstag
Nekem meg tönkrement a 10 gigás vincsim, de nem volt már ilyen a boltnak. Megnézték az árát a számlán, és adtak egy 30 gigásat meg egy doboz CD-t az értékegyeztetés miatt. Aztán tönkrement a 30-as is, persze ilyen se volt már, megnézték megint a számlát, és adtak helyette egy 60 gigásat és megint egy doboz CD-t.
Nem hiszem, hogy köteles vagy elfogani egy nem pontosan ugyanolyan terméket.
Kit érdekel, hogy gyorsabb, ha neked nem az kell?
Ez olyan mintha vennél egy drága iPod-ot, tönkremenne, aztán adnának helyette egy Xiungli lejátszót és maradj csendben, mert ebben még zseblámpa is van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest