Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
GTX160 egész tetszetős lehet közepes notikba. Durvább noti VGA-knak továbbra se látom értelmét.
-
oPalRx7
aktív tag
Már nem azér a 7 krajcárér, de eddig még köszönőviszonyba voltak a mobil és az asztali GPU-k ha az elnevezésekről volt szó.
de basszus. egy 260M ami kb semmi hasonlóságot se mutat a gtx260ra, illetve a 280M a gtx280ra?
oké a g92 jó, persze, de ne így nevezzék már el, mert ez szándékos megtévesztés notik között. ("hehe vettem egy 280M notit, és ez majd jobb lesz a te gtx260 (216SP) kártyádnál")
(persze, g200 esélytelen hogy notiba kerüljön jelenlegi állapotában, de akkor ne úgy nevezzék, mintha...) -
kagyula
aktív tag
Nem úgy volt hogy nincs tovább Hybrid SLI?
Legyen minden, sokszor.
-
Enton
addikt
Szal ezeknek semmi köze nincs az "új" GT2xx-as chipekhez.
Még mindig a G92 vel operálnak csak kissebb csíkon.
Mindegy legyen ez is minnél kisebb hogy kevesebbet fogyassszon.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Egésszen addig lesz, míg vistát használsz, és hozzá megfelelő vga-t.
Mivel az MS legjobb tudomásom szerint már a win7-től kezdve nem szándékozik támogatni a technológiát, sem nv, sem ati oldalon (szerintem sajnálatos módon), így szerintem egyik gyártó sem fog pénzt ölni a további fejlesztésekbe.
Ezért mondhatni, hogy a jövőben nem lesz.
Más:
Viszont szerintem a hírben szereplő "leggyengébb" megoldás is tökéletes lehet egy notiba, és talán nincs igazam, de én úgy vélem, hogy 128-256 mega ram társításával egy ilyen, megváltás lenne sok intel, vagy sys igp-vel szerelt lapitopi gazdájának.
Anyósék most vettek egy zsír új notit, valami sys "vga"-val, siralmas, a google földet nem tudja rendesen futtatni.
-
kagyula
aktív tag
válasz antikomcsi #8 üzenetére
Pedig a kezdeményezés jó volt, remélem kitalálnak valamit helyette, pl hogy az 1000X stream prociból 2D-s feladatokkor csak 30 működjön...
Legyen minden, sokszor.
-
bteebi
veterán
Mondjuk megadhatták volna, hogy mennyit fogyasztanak... Amúgy én nem látom értelmét az ekkora teljesítményű mobil videokártyák létének. Meg mihez kell 1 giga RAM rájuk? A Krájziszhoz, vagy a 2560×1600-as felbontáshoz? Vagy csak simán túl sok memóriachip van raktáron??? A hybrid SLI amúgy jó dolog (lenne), de azzal együtt se látom értelmét ezeknek a kártyáknak.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Devid_81
félisten
Egész pofásak ezek.
Játékra is kiválóak akár....
-
littlelion21
addikt
Ezeket a csodajó mobil-vga-kat a föld mely pontján lehet kapni? Heti szinten jelennek meg az übersirály mobil-vga-k, de mégis az MSI-s 9600GT-nél jobbat nem nagyon láttam a magyar noti-piacon.
Vagy vak vagyok? -
enamessias
aktív tag
GTA4 kisebb felbontáson is megeszi azt az 1GB-ot!
Nekem a notiban 8600GT 512 DDR2 van, ezzel a karival a legtöbb játékot nem tudom nativ (1680x1050) felbontáson tolni! Én speciel nagyon várok egy használhato MXM2-es kártyát, mert a most elérhetö 9600m GT inkompatibilis a gépmmel.A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz littlelion21 #14 üzenetére
A Magyar piacon nem nagyon foglalkoznak a fél millás notikkal. Há evvan.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
bteebi
veterán
válasz enamessias #16 üzenetére
Ez a GTA-s dolog érdekes és meglepő . De ettől függetlenül továbbra is fenntartom azt a makacs véleményemet, hogy a laptop nem játékra való , hanem elsősorban munkára.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
enamessias
aktív tag
Fenntartod a véleményed, mert nem utazol sokat! Elég macerás egy asztali gépet + monitort + egyebeket folyton cipelni, még kocsiban is, nem beszélve a repülögépen!!! Igy csak összecsukom és mehetek is. Ráadásul kézipogyászként felviszem a gépre, igy nem terheli a böröndöt, amit lemérnek. Igy bárhova utazok tudok netezni, filmet nézni, játszani.
A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest