- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Fantasztikus, kár hogy még mindig nem kaptam választ arra, amit kérdeztem. Arra a felbontásra tök fölösleges egy olyan gép, ami neked van.
#158: Istenem.
Miért nem veszel nagyobbat? Nincsen rá szükséged vagy milyen oka van? Olyan felbontásra megtenné egy sokkal olcsóbb proci is... Csak ezt nem értem.[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
Most miért kell erőltetni ezt az Intel dolgot? majd ajánlanak olyat is de 8000 Ft már kapsz AM3 lapot újat, 1155 -rol nem mondható el.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Chosen
addikt
-
Chosen
addikt
válasz atti_2010 #159 üzenetére
Nem vagyok semmilyen fan, csak objektíven nézve a tiszta előnyei miatt választottam i3-mat:
-Jóval kevesebbet fogyaszt
-Teljesítményben közel azonos a 955-tel
-Fejleszthetősége messzemenően jobb, mint az AM3+-nak. Az i3 helyére akkor veszel i7-2600K-t amikor akarsz és ezzel a piac egyik csúcsprocesszorát veheted a helyére, de AM3+-ba max Bulldozer mehet, ami játékos fronton igen gyenge egyelőre, és a cikkben játékos konfigokról van szó.[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
Igen, de E6400-at megkapta asszony, es a moncsit hoztam ehhez a gephez. O meg vett egy 19eset
Nekem teljes mertekben megfelel. Nem szorom a penzt. Az a pc is 2006-ban lett osszerakva, de meg a mai napig birja a strapat, csakhat a Geforce7900GS mar egy kicsiket nem futtat tobb mai jatekot, aztan ugy dontottem aldozok a masinara 130-at.
Es nem voltam megelegedve az Intel HD3000-el, a crysis2-t csak 15 fps-el futtatta lebutitva, a metrorol ne is beszeljunk a min grafika 1024-ben 15 fps alatt... Ugyhogy hozzadobtam meg 45ot es vettem egy 6870-et. Na itt megallt a koltekezes es ujabb komplett gepcsere 2018-ra van beutemezve
Szoval moncsi is akkor ha tonkre nem megy
-
Shing
őstag
Az igen! 140 ezerért egy fos! A 6 éves gépem ebben az évben sem cserélem le az fix.
Valami hihetetlenül sz*r volt az első táblázatra ránézni. És gondolom ezzel mindenki így van aki mostanában akar gépet venni. Jó cikk lett természetesen, köszi az infókat. -
törölt tag
válasz MZperX75 #128 üzenetére
Az " igen is lehet" -el nem tudok vitatkozni.
Az AnandTech, a ProHardver, a guru3d, a hardwaresecrets, az overclockersclub, a bit-tech és még sorolhatnám oldalak tesztjeit, nem hiszem hogy a "gyerekes" jelzővel lehetne illetni.
Azt sem tudom, a játékosok közül hány % vesz konzolt, igazából nem is érdekel. Rudi cikkje nem konzolról szólt és mi a PH-n sem konzolt ajánlunk játékra. Konzolhoz egyébként sem értek és nem is akarok.
Az én minimal inetező irodai konfigom, csak SSD-vel:
LAP: ASROCK s1155 H61M-S B3 DVI ~ 13k
CPU: Intel s1155 Celeron Dual Core G530 2,4GHz/1MB BOX ~ 12k
RAM: Kingmax DDR3 1333MHz / 4GB - CL9 ~ 5k
SSD: Silicon Power 32GB 2,5" SATA2 MLC E20 ~ 17k
VGA: Integrált INTEL HD2000 Graphics
ODD: SONY SATA AD-7280S-0B OEM Fekete ~ 5k
TÁP: FSP 350W FSP350-60APN ~ 9k
HÁZ: Sharkoon Vaya ~ 8k
OTH: Arctic Cooling F12 házventik (1k/db) ~ 1k
Gar: 2-3év, Készítette ShellK. / össz: ~ 70kAz összes SB cpu-ban van IGP. Hol a hiányosság? Egy full HD mkv videót is visz ez a CPU 60% cpu terhelés mellett. Tudom, mert mértem.
Brazos-hoz nem értek, mennyi egy Brazos?
-
coolpet
senior tag
válasz TazLeacher #165 üzenetére
Tegye fel a kezet, aki 2 fullHD monitoron tolja a legujabb jatekokat max graf minosegben!
Ha tervezel, programozol, grafikazol, ez a kartya 3 fullHD moncsit is lazan elvisz, ha meg jatszasz, akkor 3 moncsihoz cf vagy sli konfigot valaszt az embor, mert megteheti.
Ide eleg a 6870 egy fullHD moncsira szvsz. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz #98593280 #166 üzenetére
Én inkább a RAM felét elengedném, a házventit is kihagynám (nincs a gépben semmi, ami melegedjen), de - több pénzért, persze - mindenképpen 60-64GB-os SSD-vel raknám össze. Win7 mellett a 32 GB semmire nem elég, főleg hogy formázva kevesebb, és 20-25%-át illik üresen is hagyni... Így persze 10k-val több lenne.
(#167) coolpet : de pont te írtad, hogy 5-8 évre kell gép. Akkor pedig vásárláskor a lehető legerősebbet kell megvenni (akár pénz nem számít alapon is), különben a fele időt sem éri meg használható állapotban...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
atti_2010
nagyúr
Igaz is meg nem is, az i7-2600K már nem 8000 K alaplapokba működik, pláne ha Ivyt akarunk rakni bele, egy i7-2600K árán meg lehet venni az alaplapot és a PII 955 is, ha pedig csak játékra kell akkor bizony az Intel vonal egy nagy ráfizetés, ezzel együtt az sem eldobandó de nem játékos szemszögből.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
törölt tag
Pont a videos része a leggyengébb a SB IGP-jének. Abban a leggyérebb Brazos is ezerszer jobb. Minimál irodai gépbe meg a Brazos messze jobb, főleg ha már a fogyasztást is szempontként hoztad fel. Ráadásul az egészből messze kompaktabb gépet lehet építeni, ami irodában megint csak szempont lehet.
franc0: Nekem meg egy 19"-es CRT van a monitorra kötve. Lehet elavult, de hasonló képminőséget produkáló TFT-t nem vennék 100k alatt. Annyim meg nagyon nincs rá.
MZperX75: C= Plus/4-en nyomtam nem keveset. Abból kellene egy remake, de csak annyiban, hogy menjen nagyobb felbontásokon. Tökéletesen kiváltaná a pasziánszt és hasonlókat szimpla unaloműzőnek.
-
törölt tag
válasz Bogyó bá' #168 üzenetére
2GB DDR3-on kb. 2500 Ft-ot spórolsz. Ha valami olcsó, az még a RAM. Szerintem érdemes egy irodai gépbe is most 4-et venni, de egyébként talán igazad van, részletkérdés.
A win7 64 bit ultimate feltelepítve + egyéb kisebb segédprogramok, 20GB-ot foglal. Kb. 10GB szabad hely marad még az SSD-n. Szerintem az több mint elég. Néhány XLS meg DOC doksinak, PPS-nek biztosan. Természetesen ha a felhasználó több anyagot tart a gépén, kell egy HDD is. Akár lehet az SSD helyett egy ~250GB-os HDD is.
(#171) daa-raa: Irodai gépbe miért kell erős IGP? Netezni és office-ozni nem jó egy HD Intel Graphics? A fogyasztást nem emléxem hol említettem, egyébként az i3-2100 és a G530 is diszkrét VGA nélkül konnektorból (a teljes gép) 25 wattot fogyaszt. Mértem... az sok?
[ Szerkesztve ]
-
Mittu88
senior tag
azért ez a durva:
ez a konfigom, 2011. januárjában raktam össze, most egy évvel később ennyi lenne:
használt cuccoknál nem számoltam értékcsökkenéssel, tekintettel a drágulásra. (kivétel az SSD, ott levontam azt a párezret, amennyivel olcsóbban vettem akkori új árához képest.)
-
fondorlatos
aktív tag
Köszi. Hasznos cikk.
Ahogy folyamatosan telt az idő és lassan emelkedtek a hardverárak fel sem tűnt annyira drágulás, de amikor összehasonlították a múlt évi összeállítás árát annak mai árával, majd leesett az állam... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz #98593280 #172 üzenetére
Alapvetően ugyanúgy látjuk a dolgokat, nincs közöttünk semmi nézetbeli ellentét.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a mai program méretek mellett (Office 2010, stb) a 32 GB nagyon hamar be fog telni, még egy irodában is. Egy irodai gépet viszont akár 5-6-8 évre szoktak venni. A memórián én is csak kínomban spórolnék, hogy minél kevesebb érvágással lehessen duplájára növelni az SSD méretét. Még inkább a bóvli 5000Ft-os házakat is bevállalnám, úgyis az asztal alá megy...#173 Retekegér: Köszi, hálám a sírig üldöz!!!
[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
Szerintem irodai gepekbe jo 5let az ssd rendszernek, adattarolasra meg ottvan a nas raidben a biztonsagert.
mar minden lapon ottvan a gigabit lan meg occsoert lehet venni routert tobb gephez, amin van tuzfal is.
Virusveszely is kisebb, es az user vegre nem tarol 20 giga poreszt meg crackelt gamet az irodai gepen, mert nem fer ra, a nas-ra meg nemteszi fel
-
BlackPriest
őstag
na én sem mostanság fogok gépet fejleszteni
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
TazLeacher
nagyúr
Tegye fel a kezet, aki 2 fullHD monitoron tolja a legujabb jatekokat max graf minosegben!
Attól, hogy ez nem tömeges jelenség, attól nem kellene badarságokat beszélni. Én is tehetek kijelentéseket, hogy az autóm bármikor legyorsul egy F1-es gépet. Amikor meg szólsz, hogy ez azért nem úgy van, akkor azt kelle válaszolnom, hogy "Tegye fel a kezét, aki F1-es autóval nyomja?" Tehát teljesen biztos lehetsz benne, hogy aki 3 monitoron nyomja, az nem 6870-el teszi.
Én ismerek olyat, aki 3 monitoron tolja...az, hogy grafikához mi elég, avagy mi nem, az lényegtelen (és nem is szeretném véleményezni, révén ahhoz nem értek), itt most játékról volt szó. És az a kijelentés, hogy a te konfigodhoz 3 monitor illene nagyon jó indulttal csúsztatás. Volt 5850-em, gyári húzott. Kb. annyit tudott, mint a Te kártyád. 1920-ra éppen jó. De csak éppen. Ez egy középkategóriás VGA, így még annak is lehet örülni, hogy az 1920-al megbirkózik szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz #98593280 #178 üzenetére
Pedig a legtöbb helyen, de! Saját tapasztalat.
Most megveszik a gépet, megveszik az OEM Win7-et, megveszik a legolcsóbb OEM Office2010-et, és Gizike 5 év múlva is ugyanazon gép, oprendszer és Office mellett fogja eltölteni a napjait. Így pedig nem változik a teljesítményigénye.
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
Hát ,manapság amivel kezdtem az első hozzászólásomat ,az az volt,hogy most semilyen konfigurációt nem szabad venni Ft-ért!
"Az AnandTech, a ProHardver, a guru3d, a hardwaresecrets, az overclockersclub, a bit-tech és még sorolhatnám oldalak tesztjeit, nem hiszem hogy a "gyerekes" jelzővel lehetne illetni."
Igen gyerekes,gyerekek és a gyerekes felnőttek gondolkoznak ilyesmiken!
Az már szerintem tök mindegy,hogy ez a hülyeség ,mennyire ragályos és terjed a neten!A gép,amit leírtál szerintem még ma is Best Buy vétel!+1
A brazosom AMD APU E-350)
Tavaly áprilisi áraGigabyte MIB 5140 miniITX házikó 65W-os paneltáppal(2db 3.5" HDD+5" DVDíró vagy akármi férőhely) 12.000ft volt! (sajnos ma kb 15-20ezer)
Lap: MSI E-350IS-E45 lapocska AMD E-350 X2-1.6Ghz Igp HD6310. 19.600Ft volt(most 24.000)
4Giga kingmaxDDR3-1333 ram 4800Ft(kb most is!)
DVD író 4000Ft(most 5500)
HDD WD 3.5" 500G(32M) 9.000Ft (most 23-24.000)
Monitorom maradt a régi Benq 2420HDB(24"1080p) 2éve vettem 43.000FtKB:49000Ft!(vinyó nélkül vettem) csak elötte 2 hónappal,egy vásárlásból maradt egy 500-as vincsi.
Ami még Igaz ,hogy a prociventit lecseréltem egy 12cm-esre,mert volt itthon ,és vinyom is !
Sokkal halkabb,és hidegebb így a konfig.Net+film+letőltés tökéletes kombinációja.(persze office csomag prímán fut,a CS3-al egyetemben.
+egy két játék is belefér!(CODMW2-multi 1024x768low) Crysis2 800x480low stb
Nem egy játékgép,de vannak régi jó játékok amikkel elég szépen el lehet szórakozni ,NFS sorozatból is!(konzolvezérlővel projektoron)
Alap konfig fogyasztás konektornál mérve idle:19.6W,load 29.6W!És milyen konfiget cseréltem le?
Phenom2 945@3.3Ghz,4giga Ram DDR2-800 Giga MA-ga 790DS4 lapocska,2db HD4870-1G CFX,+TVtunner kari.
Ház gigabyte, nem tom a nevét 2hónaposan adtam el a fenébe egy cheiftec500-as táppal!Ma már nem érdekelnek annyira a játékok,mint néhány éve.
Az embernek végig keletett nézni a valós igényeit,mire van tényleg szüksége,mit használok ki 100%-osan,mi az ami tök felesleges.Az évi több 10.000Ft-os gép újítás! Ne ez az ami tök felesleges!
-
Apika
addikt
válasz BlackPriest #179 üzenetére
Osztozom megállapításodon. 2012-ben csak tovább fogunk avulni...
-
Silentfrog
veterán
válasz goodboy007 #84 üzenetére
Azt azért nem mondható,hogy kevesebb a kocsi az utakon,hisz sokszor mutatják,hogy most sokkal gyorsabban át lehet menni a mint eddig.
A buszoknak ,szállitmányozási cégeknek,őstermelőknek,vonatoknak, kell az üzemanyag
Ezért is emelték meg a gázolaj jövedékiét mert aki az használja az nem tudja nélkülözni.
A benzinnek miért nem emelte meg a jöv.adót? Mert leraknák az emberek a kocsit?
Aki tehetné az biztos.
A mai világban kell a jármű amivel eljuthat az ember A bol-B-be.
Én is elsőnek tankolok számlát fizetek kaját veszek és ha marad elmegyünk nyaralni,sörözni,vacsizni.
De nem marad már.
A hardver is a "nem létszükséglet" kategoria igy a hd 7000 széria kimarad. -
BlackPriest
őstag
-
törölt tag
Amikor drágán adták az 5800-as Radeonokat nem vettem meg. Kivártam az efogadható HD6850-et. Késöbb jöttek az akciós 5850-ek, mert kiszorták a megmaradt készleteket ( a mázlisták lecsaphattak, jól jártak). Nekem is jutott a tortaszeletből! 2x1TB Samsung HDD-t, AMD Phenom II 970BE újítottam be piszok jó áron, és ebből kell ellennem cirka egy évig. Ha a PC ágazat szereplői sokat akarnak fogni, ha drágán adják nem veszem be, rajtuk marad, még tőbb vásárlót vesztenek.
-
BlackPriest
őstag
-
coolpet
senior tag
Munkahelyre: Rasberry Pi
Arqamfelvetele: USB-hubbal 700mA, anelkul 300mA
Hitelkartya meret, 35$, arm, tehat win8 tamogatni fogja, mi kell meg?
-
frescho
addikt
válasz #98593280 #178 üzenetére
Nagyobb cegek 3 evre vettek hardvert regebben. Most kihuzzak 5 evig is, ha elobb bedoglik, maximum akkor csereleik.
Az Office 2003-XP paros 2006-ban elfutott mondjuk egy T60-on. Csak akkor kell ma erosebb, ha atallnak Windows 7-re. A munkas ne nezzen HD filmeket, vayg jatszon a gepet, csak csondben huzza az igat. Az extra netmeeting/chat/webcam-hez pedig boven eleg a C2D ereje. (Ugyanez igaz egy SB IGP-re.)
https://frescho.hu
-
Televan74
nagyúr
Én már végeztem az asztali konfigurációkkal, jobban kifizetődőbb a konzol + notebook páros.
A közeljövőben több százezer forintot költeni egy középkategóriás gépre, hát nem tudom megéri e.Drágulni fognak még az asztali konfigurációk.
22 évig volt asztali konfigurációm, eddig kitartottam mellette.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
törölt tag
Igaz, a fogyasztást TheChos3nOne írta. De ez egy általános megjegyzés minden esetben az intel előnyére.
Ezt viszont Te írtad: "Az összes SB cpu-ban van IGP. Hol a hiányosság? Egy full HD mkv videót is visz ez a CPU 60% cpu terhelés mellett. Tudom, mert mértem."
Nos ez egy Brazos esetén 0-5%, pedig messze gyengébb a CPU. Csak ugye van mellette egy normális IGP megfejelve egy UVD 3 motorral, ami gyakorlatilag minden Full vagy QuadHD videot képes gyorsítani, illetve akár a Blu-Ray 3D-t is. Feltéve ha a lejátszó is így akarja. A Llano-kban is ott az UVD 3, egy még erősebb IGP, egy jelentősen erősebb CPU, szóval annak még annyira sem megterhelő a FullHD és a QuadHD, BR 3D. Ezzel szemben elég szánalmas mind teljesítményben, mind fogyasztásban a 60%-os CPU terhelés SB esetén.
Úgy nehéz egyébként hihető ellenvéleményt felmutatnod valamivel szemben, hogy magad is elismered, hogy nem ismered.
-
MZperX75
addikt
válasz #65675776 #171 üzenetére
" C= Plus/4-en nyomtam nem keveset. Abból kellene egy remake, de csak annyiban, hogy menjen nagyobb felbontásokon. Tökéletesen kiváltaná a pasziánszt és hasonlókat szimpla unaloműzőnek."
Hát ez így van!
86-ban vettem 2 évi spórolt pénzből Commodore plus/4!
(szüli nap névnap karácsony ) 5Ft-osával+üvegvisszaváltás stbC-64 szerettem volna,de az kis hazánkban beszerezhetetlen volt,csak Bécsben lehetett hozzájutni.(kb 20-25.000Ft-ért)
7300Ft-ért volt az alapgép,a magnót meg ajándékba hozzá 4.000Ft-ért(persze a keravill-ban volt protekciónk,mert csak így ment)
(hozzá kell tenni akkoriban 1 havi fizú
kb 3000-4000Ft volt a jobbaknál!Mennyire ment már akkor is a Warez!
Kis csavarhúzó ,a magnófej beállításához+60perces TDK HF norm magnó szallag
650db játékom volt ,valahol még a plus/4-ids megvan a pincében 1 vagy 2 db joy-al!
CSERE -BERE! games!
Mercenary1-2 ,ACE2,pogo pete,Auriga,Major blink,Zeppelin,Airwolf,sabotuer,Treasure Island,Barbarians,...elvarázsolt kastély.stb.......Hát a pasziánszt,azt még 320x200-ban is kiváltja
Na de elég a nosztalgiából![ Szerkesztve ]
-
Gallowgater
tag
Sziasztok!
Kíváncsiságból elővettem a 2011 szeptemberében összerakott gépem számláit (a különálló alkatrészeket májustól szeptemberig bezárólag vettem meg), majd rákerestem a mostani árakra a megbízhatóbb és nem elrugaszkodott webáruházak kínálatában.
A szomorú valóság az, hogy ugyanazt a konfigot ma 80-100k plusszal tudnám abszolválni.
Pár példa:
Corsair 600T white: 41.800 ---> 57.000 Ft
Core i5 2500K: 45.000 ---> 61.000 Ft
Corsair AX850 46.000 ---> 57.000 Ft
Sapphire 6950 2Gb Flex 68.000 ---> 84.000 FtÁldom az eszem, hogy tavaly nem vártam a Bulldozer-re és végül Sandy lett.
Egyik ismerősöm fia, most spórolt össze egy átlag gamer gépre (tavaly őszi árkalkulációt vette alapul ), melyet még meg kellett toldani egy könnyed 25k-al, hogy meg tudja venni.
Egyszóval ha nem létszükséglet, akkor a kivárás az egyetlen taktika.
Üdv, Gallowgater
Z68X-UD7-B3 // Core i5-2500K // Noctua NH-D14 // G.Skill RipjawsX 16GB // MSI GTX 1070 gaming X // OCZ 60GB Agility 3 // WD 750GB Caviar Black // Corsair AX850 // Corsair 600T White // Corsair SP2500 // Roccat Tyon // Isku
-
Boxi88
őstag
Ha így maradnak az árak, szerintem elég kevesen fognak gépet fejleszteni a közeljövőben...
Durva ez az áremelkedés!
-
Chp
őstag
FÉLELMETES árak vannak!!!
-
törölt tag
A cikkhez hozzáfüznivalóm lenne... A memóriák sebessége, időzítése sokkal nagyobb befolyással van az alkalmazásokra, mintha 2x2 GB helyett 2x4 GB-ot telepítenék a rendszerre. Belépőszintű Gamer gépnek is illene 1680x1050-es felbontás élsimítás nélkűl már vagy három éve ( Radeon HD4850-nél erősebb VGA kártyával főleg). Most jó áron voltak a 24 colos, TN paneles FullHD-s monitorok, már ez sem elérhetettlen kategória. 2011-ben játékokra fullhd-t tették alapszintűvé, de már hardcore szinten túl is lépték.
-
franc0
őstag
válasz TazLeacher #189 üzenetére
A számítógépes játék gyerekes, ez vitán felül áll.
De persze nem feltétlenül baj, ha egy kicsit megmarad az ember gyereknek. Illetve jelentheti azt is hogy tele vagy zsetonnal, mert van időd játszani munka/tanulás helyett.Aki viszont picsog, hogy nincs pénze ilyen meg olyan karira felnőtt létére, az nézzen magába. Ha családos, akkor főleg.
Zsébernardo
"A memóriák sebessége, időzítése sokkal nagyobb befolyással van az alkalmazásokra, mintha 2x2 GB helyett 2x4 GB-ot telepítenék a rendszerre"
Ez így ebben a formába nem igaz.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
MZperX75
addikt
válasz TazLeacher #189 üzenetére
Attól még,hogy te azt gondolod ,hogy nem az,pedig az , gyerekes,
csak sok gyerekes felnőtt van ,aki ezzel takarózik!Persze vannak kivételek,de pont ,hogy magadnak mondasz ellent,mivel ,hogy a pókerhez,és a sakkhoz nem kell játékos konfiguráció!
Egy 10-éves gépen is vígan tudsz neten pókerezni,és sakkozni!
Ja és rossz hasonlatot ,teszel még hozzá!"Vagy a filmet nézni? Mennyivel építőbb és felnőttesebb dolog egy kitalált történetet bámulni 2 órán keresztül, mint ugyan azt a kitalált történetet játszani? "
Nálunk a kikapcsolódás és a filmnézés,nem minden esetben jelent ugyanazt!
Persze abban is van igazság,hogy játszhat még az ember egész öreg koráig,csak valami szocializálódással kapcsolatos(hú de szépem mondom) társasági játékot.
A filmet sem egyedül szeret az ember nézni,na de ez már egy más beszélgetőműsorba is elférne!
OFF[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest