Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz oxox #1805 üzenetére

    Csak érdemben válaszolok: az említett lg, mint mostani egybe gép olyan, amilyen, a jelenlegi gépek között még a jobbak közé tartozik, de az biztos, hogy nem lesz annyira tartós, amennyire a motorra vonatkozó 10 év alapján gondolnád, mivel szinte sosem a motor pusztul meg egy mosógépben, hanem a csapágyai, szimmeringek, elektronika, amikre ez a szép hosszú garancia nem terjed ki. A dd motoros gépeknél pont a szimmering miatt azok vezérlése ázik el és távozik az örök vadászmezőkre (nagyjából négy-öt év után)...máris hajadra kenheted a 10 év garidat, mivel az elektronikára a hosszú garancia nem vonatkozik.
    Már írtam, ez puszta parasztvakítás.
    Ha helyhiány van nálatok és mindenképp új gép kell, akkor vedd meg, de csodát ne várj, mert ezek a tartós (?) fogyasztási cikkek is csak ipari hulladékok. Lehet, hogy spórolsz vele rövid távon némi vizet és energiát, viszont a rövid élettartam miatt hosszabb távon már csak pénzkidobás és valójában óriási pazarlása az energiának és a nyersanyagoknak.
    Ez a fogyasztói társadalom, ami, tulajdonképpen szar és káros, csak hát, az a csodálatos marketing és csomagolás...

    Nagycsaládos technikus vagyok, aki maga javítja a cuccait és sok szakember (többek között mosógépszerelő) ismerőssel rendelkezem. Ám ez nem igazán tartozik a témához és mondhatni irreleváns, mivel rengeteg a felhasználói tapasztalat az emberek részéről, amik bizony kellő muníciót biztosítanak ahhoz, hogy nyugodtan le lehessen írni az igazságot, ami nem a pr blődséget erősíti a valóságban.

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák