- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
PSP-n nem emlékszem, hogy baj lett volna az időzítéssel. Arra viszont annál inkább, hogy amikor megvettem a "folytatását", az UM Jammer Lammy-t PS3-ra, PSP-n hiába játszottam korábban rongyosra és tudtam fejből az összes hangot, az első pályán nem tudtam túljutni. Aztán rájöttem, hogy a tv-m input lagja lehet a ludas, pedig korábban nem tűnt fel, hogy magas lenne. Szerintem az lehet a gond, hogy ezeket a játékokat még a régi képcsöves tévékre tervezték és az átírás során nem figyeltek arra, hogy egy kicsit magasabb input lagos tévén is játszható legyen. Kár érte.
-
haxiboy
veterán
A Patapon valahogy jobban izgat. Amint megjelenik veszem is
-
waccamár
senior tag
demóját kipróbáltam, jópofa nagyon, de tényleg nem jól érzékel. Megnéztük Youtube-on a "walkthrough"-t, az teljesen elég volt
a videóban a tag is szenvedett, aztán a végére az lett a "megoldás", hogy nem figyelte a sávot, hanem próbálta saját magától eltalálni a beatet. Nem lenne ez még így sem rossz, de nem ennyiért.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Dance Aerobics nem tradícionális ritmusjáték. A Family Trainer sorozathoz tartozik, tulajdonképpen egy zenés aerobic játék. (Fitneszz játék) Külön "táncszőnyeg" is volt kapható hozzá.
Technikailag a Parappa volt az első valódi ritmus játék, de ha nagyon kötjük az ebet a karóhoz, akkor az 1987-es Simon volt az első pre-rythm játék/gép.
Az ipar a valódi ritmus játékokat a Parappától eredezteti, hiába voltak előtte hasonló alkotások.
-
Fitzgerald
veterán
Jesszum, ennek már 20 éve? Még emlékszem a bemutatójára, asszem valamelyik PC Zedből...
-
-
trufa12
addikt
-
glutamin
őstag
válasz
kriszpontaz #4 üzenetére
-
Yodafon
őstag
válasz
kriszpontaz #4 üzenetére
<3 <3 <3
-
GreatL
őstag
Ez a vacak biztosan nem az első ritmusjáték volt.
-
zone
őstag
"remaszterizálók", "remaszterizálták"
Ez a nyelvújítási törekvés elég szörnyű, akárcsak a játék.
Az első szóra konkrétan 1 találatod dob a Google, ami ez a cikk... -
Az eredeti anno az 576-ban 99 pontot kapott
-
mad1
veterán
Siralmas hogy 20 ev utan is csuszik az idozites.Ezt nem lehet erzekelni pfff.
-
Katorga12
csendes tag
Egyetlen egyszer sikerült végigjátszanom és elnyerni Sunny Funny szívét.....
Az utolsó pálya kiidegel teljesen.
-
Yodafon
őstag
Kiadhattak volna egy gangsta verziot olyan nevekkel mint Ice Cube, Lil Jon, Xzibit, Lil Kim es mondjuk Busta Rhymes.
A legutolso palya meg lehetne mondjuk ez:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Legion Go 8APU1
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest