- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Objektívek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiteCross91
aktív tag
Olvasgattam, hogy beszélitek feljebb az üvegfólia kérdést. Találtam egy ilyet ebayen:
Átlátszó full üvegfólia
Ezzel volt már vkinek tapasztalata? Mert ez nekem full fedőnek tűnik és átlátszó is. Vajon jó lehet? -
LiteCross91
aktív tag
Eddig nem játszogattam, de feltettem a Real Racing 3-at és kicsit fura nekem az irányítás. Nem vízszintesen kell fogni a telót, hogy egyenesen menjen a kocsi, hanem ilyen féloldalasan.Ez vmi gyroscope hiba? Lehet ezzel vmit kezdeni? (újraindítottam, 7.0 van fent)
-
-
LiteCross91
aktív tag
válasz LiteCross91 #2714 üzenetére
Ha másnak a gépe sem látná egyáltalán a telefon tartalmát, akkor találtam rá megoldást oneplus fórumon.
Yes. Go to device manager, right click the unknown device, choose manually, choose from list, portable devices and choose usb mtp.
Let me know if it works for youMagyarul: Eszközkezelő---> Ismeretlen eszközre jobb klikk-->Illesztőprogram frissítése--->Kézit kell választani (legalsó)-->A listából a hordozható eszközt kiválasztani--->MTP USB eszköz és kész, nekem már látja is.
A Total Commander meg régen sem kezelt MTP eszközöket. -
LiteCross91
aktív tag
válasz boros44 #2734 üzenetére
Csak 2017-ben ez a tiszta telepites egy frissítés miatt eleg elmaradott dolog. Jol neznenk ki, ha windowst is ujra raknank ha kijon egy frissites. Persze az legtisztabb megoldas, de azert na en csak azt akarom mondani, hogy jo lenne eljutni arra a szintre, hogy batran lehessen frissiteni anelkul, hogy aggodni kene...
-
LiteCross91
aktív tag
Hali. Nektek is szokott olyat csinalni, hogy egyszercsak gondol egyet a telo es nem jatszik le semmilyen videot, semmilyen appban (youtube, twitch, insta, face, chrome), semmiben. Youtubnal hibakodot ir a tobbinel csak karikazik es hibat dob. Olyankor a gyari kamera appal videot sem tudok rogziteni. Kiirja, hogy hiba a rogziteskor. Restart utan egy napig kb megint jo. 7.1.1 gyari szoftver van rajta. Nem mokoltam semmit. Nem is akarok.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz Macika66 #3011 üzenetére
Köszi a valaszokat. Nem akartam en ekkora lavinat inditani ezzel. Mostmar tudom, hogy masnak is csinalja. Az a kerdes, hogy ilyenkor melyik szolgáltatás ragad be es miert? Ezt nem lehetne jelezni a oneplus support felé? Amúgy en is újrainditom a telomat idonkent, de szeretem azt magamtol tenni es nem azert mert vmi nem mukodik egy fel nap utan. Ugy gondolom, hogy ez nem az a kategória mar. Elotte egy Xperia z2-m volt. Az is ment boven 2 hetet is hiba nelkul, sajnos alaplap hibas lett es 75 ezerert akartak megcsinalni, igy vettem ezt. De meg is vagyok vele elegedve, csak ezek a kis nüanszok zavarnak.
-
LiteCross91
aktív tag
Most ott tartok, hogy két óránként indítom újra. Minden újraindításnál újabb hiba jön. Már a kamera sem jön be sokszor. Semmilyen videó nem indul el. Most mit csináljak szerintetek? Hogy tudom clean flashelni? Leszedtem xda-ról a 4.1.1-es romot. Most is 4.1.1 van, erre tegyek twrp-t? EZ jó lehet erre a célra?
[link] -
LiteCross91
aktív tag
válasz csipuka #3059 üzenetére
Segítséget kértem a supporttol. Remote Sessionben újra telepitettek a telomat. Visszaraktak a sima 7.0-at (170208) és konkrétan azóta ujra sem inditottam a telom. Jelenleg 340 oranal tartok. Nem tapasztaltam a video hibákat, tehat nem hardveres gond volt. Tokeletesen megy minden funkcio. Nem ertem ezt a naponta ujrainditgatos dolgot, az nem normalis... Azt tanacsoltak hogy varjam meg a kovetkezo OTA updatet es nyugodtan telepitsem, nem kell tiszta telepites. Gondoltam megosztom veletek a tapasztalatom. Sztem keressetek a supportot, ne kezdjetek magatok hackelni. Amugy a Communityben is fent vagyok es ott is ezt írják. Nagyon segitokeszek, persze angolul folyik a kommunikáció.
-
LiteCross91
aktív tag
Egy idő után nem jatszott le semmilyen videot (youtube, face, insta, snap). Ilyenkor a kamera app nem tudott rogziteni sem. Tarhely hibat irt ki. Az appok egytol egyig elkezdtek nem valaszolni, majd mar a restart sem jott be a bekapcsolo gomb nyomasara. Ezt eleinte egy újraindítás egoldotta, de aztán mar ket óránként teljesen osszeomlott a telefon. Magatol is ujraindult. Teljesen tisztan újra telepitettem a gyári oldalrol letoltott verziot, de utana is ezt csinalta. Akkor jott a support... Azert irom le, mert masnak is lehet ilyen hibaja es ha jelzi a support felé, akkor ok is tudnak róla es tudjak javitani az updatekben.
-
LiteCross91
aktív tag
Chaten egyeztettünk egy időpontot, ami megfelel. Ekkor otthon kellett lennem a gépnél. Aztán a kezdéskor kaptam egy mailt, hogy a gépre mit töltsek le. Be volt zippelve jelszóval, szóval én nem tudok belenézni. Kezdéskor kaptam egy linket, onnan vmi belsős remote appot kellett elindítani, azt hiszem vmi java alapú dolog. Átvette az irányítást a supportos a gépem felett és chat ablakon beszéltünk a gépen, írta, hogy mikor mit csináljak a telefonnal.
-
LiteCross91
aktív tag
Üdv! Fekete gyári curved tempered glasst tud itt valaki honnan tudnék venni? A gyári oldalom csak feher van. OnePlus 3T-m van. Elegem van a kamu kínai foliakbol. Szeretnék gyárit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Trump vagy Harris
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest