Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Vasinger! #24460 üzenetére

    Hasonlóan vélekedtem a ppi-ről, amíg kollégám X7esét nem telepítettem fel. Pixeleket vártam, de nem igen láttam. Még pont jó. Jobb 3,5"on, de még pont elmegy azon a méreten.
    Cserébe az előnyöket tudjuk.
    Ha választhatnék hogy qhd vagy nhd 4"on, és ez plusz fél nap készenlétben, gyorsabb UI/kevesebbet zabáló hw(főleg effektekkel), akkor másodpercig nem haboznék ( így, hgoy már próbáltam) hogy qhd. 3,7es droid képe nem tűnt szebbnek mellette (Desire Z). Persze, atom közelről látszódott a különbség, de normál távolságból nem.

    Persze kinek apap, kinek a papné, a divat engem nem érdekel, a saját szemem és igényeim meg igen. (Fénykép vagy monitor terén nem vagyok kompromisszum kész, tehát nem vaksi vagyok :) )
    Megjegyzem a 808 legalább jó symbianos, az X7nél nincs oldalsó retesz, droidoson lehet zárni-oldani - mekkora szar-, tölteni is csak mikro usbről(nekem hátrány) lehet. Igaz, ezt a tepsit is(?), hogy r***k meg hogy ekkora készülékbe nem lehet belezsúfolni a régi töltő aljzatot :(

    Ácsi, hol a fenébe az első,meg a hátsó mikrofon???
    kép
    Most az alul mikrofon luk, vagy töltőcsati?

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák