Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz bubibaba31 #4995 üzenetére

    Én azért már sokat próbálgattam, bár nem volt WP-m ezelőtt. Minden ismerősömnek jó volt a tapasztalata vele. Az s5öt szarozták ezerrel, de persze csak addig, amíg nem adtam oda nekik. :D Igaz, nekik nem L930-uk volt.
    Szerintem nagyon próbáld ki, sőt, kérd el egy-két napra valakitől. Vagy vedd meg neten és akkor 8 napig visszaviheted.
    Az android is kezd már tökéletesedni a csúcskészülékeken, sőt már szerintem jobb, mint az ios. Én ezt most azért vettem, mert kifejezetten erre vágytam, nem azért, mert szar az android. Azt kaptam amit akartam, nekem tökéletes. De ha most odaadnám pl az öcsémnek, aki nagy samsung fan, az első kukába kidobná. Szóval van mibe belekötni, de sok a finomság is, ami csak itt van.

    Van valami olyan battery program, ami a csempén a valós töltési szintet írja és nem csak akkor frissíti a csempét, ha belépek az alkalmazásba? Az akkumulátor nevű appot használom most, az sajna ilyen szar... Vagy vegyem meg a fizetős verzát, abban jó lesz?

    (#4996) .LnB: A youtube engem se zavar igazából, ha kell ott a böngésző. Viszont nincs itt az egyetlen játék, amivel szoktam játszani, a miniclip-es billiárd. Na ennek nem néztem utána. Sebaj, úgyis mindig vesztek. Ha nagyon hiányzik, nyomom majd a tablettel.
    A mobilarénás és egyéb magyar tesztekre nehéz alapozni, mert úgy dicsérik ezt a mobilt, hogy rögtön megveszed. :D

    Na mindegy, a lényeg, hogy k*rva jó az egész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák