Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clavell29

    csendes tag

    válasz s3nsitivity #4035 üzenetére

    Én is több év android használat utána váltottam erre. Hozzád hasonlóan úgy, hogy lehetőleg szeretnék maradni a google cloudon. Pár hét WP (Lumia 930) után:

    - címjegyzék: nekem semmi bajom vele, a google-ét tökéletesen használja, az account összekapcsolás (pl. google + facebook) szerintem ráadásul sokkal következetesebb és intelligensebb mint az utolsó droid phone-mon (Huawei Ascend P6) volt.
    - naptár: ugyanez, tökéletesen kezeli, ha másnak van megosztott naptára és te ezt is használod, akkor kicsi trükk: http://m.google.com/sync/settings/ a TELÓN megnyitva és kiválasztod a megosztott calendart, amit szeretnél látni ill. syncelni
    - gmail: ez nem annyira kifinomult, mint a natív, droidos gmail app-al, de működik, használható
    - keep: ezt nem próbáltam még, app van hozzá: http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/google-keep-free/a39a9761-be70-4266-8b4f-8a85f05afb72 , ill. a phone saját böngészőjéből eléred
    - google drive: van hozzá app

    Pár szóban ennyi, nomeg, még annyi, hogy droid hívőként sem bántam meg a váltást, sőt. Sokkal stabilabb és kiforrottabb a WP véleményem szerint. Igaz, hogy kevesebb hozzá az app, mint az Androidhoz, de ebben az is benne van, hogy míg droidon mondjuk 15 féle zseblámpa app van, itt mondjuk csak 6. A lényeget itt is ugyanúgy meg lehet találni a Storeban.

Új hozzászólás Aktív témák