- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz Oppenheimer #13088 üzenetére
Nekem a jedizős módra van állítva, és így nem merít. Kiveszem a zsebemből, akkor felvillan, ha asztalon van, akkor felé bökök és felvillan szintén. Töltés közben pedig ráér világítani, annyira nem fényes, hogy zavarjon alvás közben.
-
Assdak
őstag
Nekem állandóra van rakva az óra, viszont a telefon tokban van, mikor nem használom, így olyankor a p.senzor lekapcsolja, estére meg éjszakai módra átáll.
-
-
ronson
őstag
Ma én is beléptem a 920-as táborba, bár már régebben volt már 800-am is.
Nagyon baba a telefon, mindenben megfelel az elvárásaimnak, egy szívfájdalmam van csak, hogy a tömegközlekedés tervező a fasorba sincs a Google-hez képest, itt Londonban.
-
zh1972
tag
válasz Assdak #13098 üzenetére
hát ebbe belemenni. minden elismerésem, hogy válaszolgattál. én ennél eccerűbb vagyok. anno vettem egy 820-at a lányomnak, egy hétre lenyúltam, tetszett, vettem magamnak egy 920-at. KIT ÉRDEKEL KINEK MI HIÁNYZIK? A LÉNYEG, HOGY ÉÉÉÉNNNNN TUDJAK VELE EGYÜTT ÉLNI!!!!!! Aki utálja ezt a rendszert, ne vegyen ilyet. méééé fáj az egyeseknek, hogy nekem=nekünk van valamink ami szerintük nem olyan jó mint az övék???? ....mi ez itt ovi??? Szerintem mindhárom nagy os jó, más más előnyökkel, hátrányokkal! ennyi. (most ha valaki beír, hogy mióta nagy os a 3,5%-os piaci részesedéssel rendelkező, akkor azonnal eret meccek!!!) )
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Frissült az extrák+infó menüpont. Ez lehet valami rendszerfrissítés előszele?
[ Szerkesztve ]
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
Воланд
titán
válasz SpeedHUNGARY #13115 üzenetére
peeeersze.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Rob700
senior tag
Jaja én is ma frissítettem. Pár szám megváltozott az extrák-infó menüpontban aztán annyi...
iPhone 12 128GB Black
-
kcsa
veterán
A januárinak ami februárban ér ide
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Khan13
senior tag
Egy hete kb jött egy frissítés, amit itt Magyarországon nem engedett telepíteni, de SysApp Pusher jelezte, na mondom régiócsere és nézzük mi változik. Semmit nem vettem észre. Jött a mai, telepítve, de semmi Előzőnél és most is írták a nagy nemzetközi WP és IT oldalak, hogy jött, de ők sem tudnak semmit, csak hogy frissült. A firmware és OS frissítés majd jövőre jön.
Az olyanokat pedig megütném, akik vagy nem írnak semmi változás listát, vagy csak annyit, hogy javítások Pedig nem vagyok agresszív típus. (Függetlenül, hogy Nokia hivatalos vagy bármely ember által készült)[ Szerkesztve ]
-
sNake^
tag
Kérdés, megérné eladni a BB 9320-am és a Lumia 620-am egy 920ért?
Ha indulsz, ha érkezel, éjjel-nappal étkezel.
-
ricsip
addikt
válasz Assdak #13098 üzenetére
1. ez olyan nehéz szülés volt az MS részéről, mint másnak egy komplett OS-t kihozni
2. szinte.. Erre csak azt tudom mondani, akik munkára akarják ezt a vackot használni, naponta küldenek fájlokat még 2013-ban is. Amelyik gyártó ezt figyelmen kívül hagyja, az szarik az enterprise ügyfelekre. Gondolom mivel a low-end 520 fogy a legjobban az átlagember kategóriában, nem fáj nekik annyira h. a power userek megint le lettek szarva.
3.Megint csak azt mondom, nem vagyunk egyformák. Az a 65 ezer szavazat csak jelent valamit akkor is, ha ott redmondban senkit nem érdekel.
4. Még nem láttam, nekem nincs a 3-as peccs a telefonomon. Amíg nem látom saját szememmel h. hivatalosan is kijött, addig nem hiszem el. Nem voltam mindig ilyen, az utóbbi 5 évben tanultam meg saját káromon hogy azt vehetem biztosra amit akkor tud az elektronikai hulladék amikor megvételkor már tud. Minden jövőbeli tudás nem más mint üres hitegetés egészen addig amíg meg nem valósul.
5. Na ez pl. olyasmi, aminél az eheti lottó 5-ös főnyereményével megegyező összegben mernék bárkivel fogadni, hogy az elkövetkező 2-3 évben egy windows telefon se fogja tudni.Valószínűleg utána sem, de akkora jövőbelátó nem vagyok.Hosszú volt a mai meló, a többire már nem reagálok, okkal akkora a lista amekkora. Vérzik ez a windows phone sajnos sok sebből.
-
-
Alexios
veterán
válasz ricsip #13123 üzenetére
a 4. pont konkrétan kint van, 8x-ek már frissültek is, attól hogy a 920 még nem kapta meg ez egy hivatalos frissités, ez már csak nettó kötekedés hogy aztmondod hogy de nem nem.
de ha ennyire nem tetszik el kell adni, mivel nem a te felhasználói szokásaidhoz van, van ilyen, ettől még nem lesz szar a platform
-
Assdak
őstag
válasz ricsip #13123 üzenetére
1. Nem tudom ez mennyire volt nehéz szülés, én azóta sem állítottam át. Kurvára nem hiányzott eddig sem, hogy tehén böfögés legyen a facebook chat figyelmeztető hangja.
2. Ha ezt tegnap mondod, valószínűleg tökéletesen egyetértettem volna veled. Elsőre ez a pdf küldés, kissé felbaszta az agyamat. Viszont így, hogy ma outofoffice voltam, és egy csomo mellékletet kellett küldenem telefonról, az kell hogy mondjam, hogy sokkal egyszerűbb és kényelmesebb ez a skydrive linkelgetős módi, mint hogy feladatkezelőbe baszodjak. Emellett minden más filet lehet küldeni, tehát ezt a részét nem értem a mondandódnak. Ettől függetlenül 14 elejére ígérik az Enterprise pack-et.
3. Ahogy mondod.
4. Szabad telepíthető a peccs, de ha szükséges levideózom. Hozzáteszem, ez is egy teljesen felesleges funkció, csak arra volt jó, hogy pár tudatlan idiótát elcsendesítsen.
5. Ezt a pontot amúgy nem értem. 920 on nincs micro sd így nem tudtam kipróbálni. Viszont ha nem támogatja, és nem lehet rá semmit menteni, akkor azoknál a telefonoknál ahol van micro sd bővíthetőség, mire használják az emberek? -
ClintEastwoo
tag
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz Assdak #13126 üzenetére
1. ul az irodaban korulotted 3-4 nokias, mindenkinek ugyanaz az ertesitesi hangja emailre, smsre es calendar appointment-re (wp8 on a gyari hangok 2 kivetelvel alkalmatlanok a funkciojukra), akkor kb egy het utan valtanal mar valami egyedi hangra hogy meg lehessen kulonboztetni a tobbieketol. Tovabbra is mondom, ne a gyarto dontse el helyettem mi a jo nekem, hanem adja a lehetoseget, es akinek kell elni tud vele. Nyomjak az ember fejebe a reklamok minden nap, mennyire csak Te szamitasz, Te vagy az egyeniseg, aztan mikor be akarsz allitan valami ilyen trivialisat a telefonon, ez fogad. "Its all bullshit folks, and its bad for ya"
2. Hogy oldanad meg a kovetkezo feladatot: van 1 weboldal, ahonnan letoltesz mondjuk egy tetszoleges fajlt. Legyen jelszavas beleptetes, nehogy elkuldhesd az url-t, nem uszod meg ilyen konnyen. Legyen a fajl pl tetszoleges kiterjesztesu, hogy ne nyithasd meg a telefonon semmilyen readerrel. Na most ezt kene emailben atkuldeni valakinek. Tegyuk fel, h. nem egy 10 fos garazscegnek dolgozol, hanem egy olyan multinal, ahol az adatbiztonsagra van ceges policy, ami tiltja mindenfele cloudos szarok hasznalatat biztonsagi okokbol. Az email mehet titkositatlanul, mert ha azt a forgalmat mondjuk az ISP lehallgatja, akkor perelheto. Ugyanakkor a cloud szolgaltato TOS-ban (terms of service) nyiltan ott van, h minden feltoltott fajlba belenezhetnek, analizalhatjak (nyilvan nem ember hanem automata) ill. masolatot keszithetnek rola maguknak kesobbi felhasznalasra. Szoval bussiness celokra a skydrive es tsai alkalmatlanok, es itt most nem az 1-2 mFtos szerzodesekre gondolj. Az enterprise pack-ban vpn support es tanusitvany management lesz, file managerrol 1 budos szo nincs emlitve.
4. teljesen szabadon azert nem, mert developer unlocked telefont honnan szerezzek, app store developer account regisztracio pedig penzes moka tudtommal. De elhiszem amugy hogy ott lesz az a rohadt close button, csak kerdes kell-e ra varni meg egy negyedevet mostantol szamitva, vagy sem.
5. Valoban, ez 920- on nem gond. Ugyanakkor kicsit vonatkoztassunk el a konkret modelltol, es nezzuk altalanossagban a problemat. Veszel egy 8gb ( neadjisten csoro vagy es csak 4gb belso memorias telefonra tellik) telefont. Veszel bele egy 32 gigas sd kartyat, hogy majd arra mennyi program fog elferni. Erre jon a pofancsapas, hogy a telefon nem enged programokat sem telepiteni, sem kesobb atmozgatni a belso memoriabol az sd kartyara. Valamint a temp storage, terkepek stb. is csak a belso memorian lehet, igy szepen fogyogat a hely, arrol nem is beszelve h. termeszetesen a wp8 rendszer is megeszi a maga 1.9 gigajat. Jon menetrend szerint a kovetkezo other storage bug (mert valami hasonlora azert lehet szamitani majd), elfogy az osszes hely, a telefonrol letoroltel mar szinte mindent, a 32 gigas kartya meg ott virit 29 gb szabad hellyel. Ez minden, csak nem epeszu mukodes.[ Szerkesztve ]
-
-
zsamiatt
őstag
Aki feltette a gdr3-t, tovább javult az üzemidő?
Most lett 1 éves a teló, de használat mellett reggel 7-től este 7-ig bőven eléri a battery saver modot. Van, hogy sokkal előbb is. Nem lehet bele nagyobb akkumlátort kapni?Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
válasz ricsip #13130 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Baromi sok minden hiányzik belőle. Jelenleg a WP8 a világ egyik legnagyobb élő termék tesztje. Kidobbtak valamit a srácok már gyorsan kellett, de még ők se tudták mit, hogyan. Most, hogy meg van az alap reméljük elkezdenek építkezni rá. Mondjuk az más kérdés, hogy ez mirt tart ilyen sokág. Miért ne irányitanak rá nagyobb erőforrást. Én is várom a vállalati funkciokat. Nem csak nagycégnél nem használunk felhőt. Kis cégeknél tiltjuk ezeket a szolgáltatásokat security okokból.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
btudos
nagyúr
4. 2 percbe telik, egyetlen rohadt App Studio regisztrációt igényel ami tök ingyen van, aztán egy alkalmazás letöltését, és már mehet is fel a frissítés. Legalább olvasnál egy kicsit a témában, mielőtt beszélsz róla
1. Ez meg tényleg az a kategória, amit a 4-es pontban taglalt procedúrával megoldhatsz.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Assdak
őstag
1. Mikor 12 iphone gazda ült mellettem és mindenkinek ugyan úgy csörgött és pittyegett a telefonja, akkor sem zavart a dolog, mert van térhallásom.
2. Egy multinál ilyeneket nem telefonon intézünk. Egy átlagos managemant meetingen is már alap, hogy mindenki kikapcsolja a telefonját nálunk, legyen az wp, ios, vagy bb. Hiába próbálod perelni az isp-t, ha nem ő néz bele az adatforgalmadba, csupán kaput nyit valami hárombetűsnek. Az enterprise pack jóval több, mint vpn és tanúsítvány management. Nem is mondtam, hogy lesz benne filekezelő, mert nem is kell, van kisszáz vállalati megoldás az ilyen helyzetekre.
4. Tök ingyenes a regisztráció, többször leírtuk itt is, hogy megy.
5. ilyen problémáról még nem halottam. Ismerőseim körében van pár 520, 620, 720 és senkinek nem volt ilyen problémája. -
SpeedHUNGARY
aktív tag
Szervíz után újra telepítgettem mindent, köztük a Vibert is. Azonban a telepítést és aktiválást követően nem jelez egyetlen egy viberes névjegyet sem, csak meghívni tudok a telón lévő névjegyzékből. Eddig ez nem így működött... Tapasztalt már valaki hasonlót??
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
Assdak
őstag
válasz SpeedHUNGARY #13135 üzenetére
Elvileg, semmi ilyen nem kell. Csinálj egy újraindítást, vagy újratelepítést, hátha.
-
sereeff
aktív tag
válasz SpeedHUNGARY #13135 üzenetére
Én panaszkodtam ugyanerre, a szerviz után, nem ment fel a gyári Gdr2- re a Gdr3-al készített mentés, s visszapakolás után dettó...
Nem is javult meg, míg a Viberen belül a beállításoknál a viber deaktiválása, majd ugyanott ujra aktiválás! Eztán már volt névjegyzék!Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
válasz SpeedHUNGARY #13138 üzenetére
Nem Szentírás, de nekem Bejött. Mondjuk már par napja sztam vele, ugyhogy nekem egyből jött a kód! Majd Írd meg mi lett....
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
ricsip
addikt
-
ricsip
addikt
válasz MikeRenton #13144 üzenetére
Igen, ez az egyik nagy fájdalmam. Androidon Sony telefonon komplett többlépéses makrókat lehet rá programozni, ezen a marhaságon meg kb. URL-ek beolvasása a maximum amit még kényelmesen meg lehet csinálni. 2.) ne kelljen már minden átkozott parancsot okézni minden alkalommal: legyen 1 whitelist amin olyan veszélytelen dolgok vannak mint wifi / bluetooth ki/bekapcsolása, elnémítás és hasonló dúrva veszélyes parancsok, ezeket hajtsa végre szó nélkül. Többet kell nyomkodnom NFC-vel 1 primitív dolog végrehajtásához, mintha magam csinálnám meg NFC közbeiktatása nélkül.
-
-
muci07
tag
Gyerekeeek. Komoly kérdéssel fordulok hozzátok. Egyszerű, de mégis elgondoldtató... nyáron is megéri majd még 920-at venni? Vagy addigra fog annyit csökkenni az 1020 ára, hogy egy átlag embernek is elérhető legyen? Csak mert most nemigen jött ez össze, mert behalt pár olyan dolog ami fontosabb, mint egy új teló... na tehát: nyáron megéri még megvenni egy ilyen telót vagy addigra jön majd valami újdonság a Nokiától? Mindenképp Nokia Lumiát szeretnék venni.
-
Wa2x_
veterán
válasz muci07 #13146 üzenetére
Nem éri meg, akkorra már lesz 100-120 körül az új 1020-ak ára az tuti. Amúgy is leálltak a 920 gyártásával, addigra már lehet nem is fogsz kapni újat, max. GSM boltok maradékait.
Szerk.: ha fontos a kamera, akkor persze.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
muci07
tag
Akkor az 1020-al jobban járok?
-
Assdak
őstag
"Regardless of the nomenclature , what has transpired is that the Nokia Goldfinger will be a high-end smartphone that could release a new 3D feature called Touch , which would be quite similar to the Air Gesture commands that Samsung provides in some terminals her butt range.
It's very likely that has a panel of about five inches and FullHD resolution , and a powerful Qualcomm Snapdragon processor as the Nokia 800 that is integrated into their latest products ."
Normális kamerát bele könyörgöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest