Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcsa44

    tag

    válasz 71István #1414 üzenetére

    Köszönöm a véleményedet, akkor még kicsit "buzergálom" testvérem L625-ösét és várok a vásárlással. Bár engem ezek a dolgok nem zavarnak annyira (mondjuk a magától bezáródó böngésző nonszensz), amiket leírtál. Engem inkább az foglalkoztat, hogy pl a forrasztás milyen benne, mennyire lesz időtálló, mennyire viseli a környezeti hőmérsékletváltozásokat, mennyire beázós fajta. Mert sajnos a Lumia 520 nem az. Ugyanis szervízesek szerint a legtöbb telefon beázás miatt megy tönkre. Na nem víz alá merítés miatt, hanem a hőmérséklet változása miatti lecsapódás, illetve az izzadság is belefolyhat.

    Amúgy ha jól tudom (és tuti jól tudom), kikapcsolt állapotban az ébresztést csak és kizárólag az MTK procival szerelt telefonok tudják. Mert ezt a hardver oldja meg és nem a szoftver. Nézd meg a Samukat, Sonykat, Lumiákat, mind Qualcommos procival mennek és szoftveresen ébresztenek.

    Ha kikapcsol a telefon, ott a hardver veszi át az irányítást. A jelenlegi telefonom egy Alcatel Pop c3 (ot-4033), és ez tudja a kikapcsolt állapotbani ébresztést sőt, időzített ki-, és bekapcsolást is (ez is hardveres dolog). Mindegyik MTK proci tudja ezt, szóval nem kell verziószámra keresni (sajnos ez azt is jelenti, hogy csak az Android marad neked). Remélem tudtam segíteni!

    Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)

Új hozzászólás Aktív témák