- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
hmm
érdekes dolog.
tegnap néztem a telefont, és 100.x.x-es szoft volt rajta.
próbáltam frissíteni, de nem találta a telót. ennek ellenére, most nézem, és most 228.02!
ezt nem igazán értem, hogy miképpen is lehet.
de a legjobb, h így már megvan, h miért merült le az akksi délutánra| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
ehh
mekkorát sikerült mellé néznem
úgy tűnik, hogy nem kicsit okoz már lassan gondolat a fáradtság.
Valóban én voltam most a júzer, rossz sort néztem...
akkor vissza az előzőek
lehet le kellene lassan feküdni tényleg aludni..| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
nah,a zt hiszem sikerült, fent van az új szoftver, most meg állítgatom vissza a telót
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
ajjjaj. félek, a szignózással szopok majd rendesen.
Az egyik régebben, karma által ajánlott kínai oldalon reg után valami nagyon nem úgy ment,a hogy kellett volna, a hello ox sem megy fel| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
nekem már magát a cer fájlt sem sikerült megszereznem, mert az oldalon elvileg ahol a telefon számot kellett volna beírni, oda mail címet kellett, és akárhogy írtam a címet, sehogyan sem akarta elfogadni
nemtom, h mi volt a gond bár lehet, hogy az, h nem tudok kínaiul)| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
nemtudom, h a te oldalad volna, hanem azt ajánlottad itt az egyik hsz-ben, egy leírás egy kínai oldalról. ott néztem, de nekem nem stimmelt regisztráció után a kínai oldal, a képen lévővel(már amennyire látszik, így hogy nem volt nagyítható), és nekem ami bejött, ott imeit, és amilt kért.
lehet, hogy én kattintottam rossz helyre, nem is kizárható, hiszen azért nem igazán érzem magam otthon a kínai jelek világában| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
mindjárt meglesem azt is!
egyébként nagy nehezen megtaláltam, amit mondtam : ez volt az, amivel szembesültem| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
magyarul akkor minden valószínűséggel az előző tulaj is ezt használhatta?
Akkor mit tudok tenni, hogy szignózzam?
Szerk.:gondolom másik e51-es imei-jét beírva sem érek majd semmit az én telefonomon, igaz?[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz nfsu17 #13813 üzenetére
a lezárolásól nem tudok nyilatkozni, viszont az e60-al még én is jártam így,h benyelte a pénzt, szó nélkül.
Én akkor azt csináltam, h az előre beállított csatlakozási pontokat töröltem, és így még véletlenül sem tudott kapcsolódni máson, mint wifin| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Ez a Phyton is hack lenne?
vagy tudtok erről valamit? mert nekem se kép, se hang| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gelencser26 #13824 üzenetére
Akkor még mindig nemtom, h kellene szignózni a telefont
OPDA-t vagy valami hasonlót vág valaki, aki tud segíteni?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Hello OX-el hackelnék, de 3 perce megy az Applying patches...
ez normális?
vagy valami végtelen ciklusba került?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz z0d1AK #13847 üzenetére
valami nagyon nem jó, telefon újraindult, bekapcsol, és utána is csak újraidnul, nem lehet vele semmit sem csinálni
Szerk. Hard resettel gyalultam a telón, így most jó. De mi lehetett a probléma???[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz izomhod #13917 üzenetére
Hát nem maguk ellen beszélnek, hiszen a mechanikai hiba, az elvileg nem garancia vesztéssel jár, már meg ha felküldik, akkor még ők fizetik annak az útiköltségét is(jó-jó, több telefon egyben, olcsó..), illetve fizethetnek egy alkalmazottat azért is, hogy az visszadobja a telefont, lévén mechanikai hibás, ugrott a gari..
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Lokarson #13921 üzenetére
Aki itt van, annak meg ezt érdemes megnéznie:
amit tiltunk fórumunkban:
...
szakmai topikokban való hirdetést, saját apróhirdetés, vagy bolt linkelését, vagy bármilyen termék eladásra kínálását.
...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
z0d1AK
nagyúr
A telefon teljes szétszedéséről tud valaki valamit?
Nem szeret a google, nem adott ó tanácsot| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz mesakos #14073 üzenetére
rotateMe lenne ilyen, de nekem az nem indult
enddav: Kipróbáltam, amit ajánlottál, 0 volt alapból, de azért nulláztattam, kipróbáltam, és nem írt ki semmit, szóval gondolom, h jó az 12345.
Egyébként nem újonnan vettem.
De holnap is jön egy e51 hozzám, hibásan, nem tudni mi a baja, de talán lényegtelen is, bontom majd[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
nah, itt van az E51 bontásra, de az egyik csavar feje eléggé szét van menve
valami ötlet a kicsavarásra?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gelencser26 #14089 üzenetére
A házat már hogy ne akarnám használni, nem akarom szétbaszni! késsel próbáltam bele vágni vájatot, de azzal nem nagyon sikerült. Dremel meg nincs nekem, valahogy meg kellene oldani a kireszelését
Chop: Már hogy lenne műanyag? hány telefont láttál már műanyaggal össze csavarozva? Egyébként meg ha letöröm, utána dobhatom ki az előlapot is, és a házat is, mivel nem lehetne utána rendesen össze csavarozni...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz rootkiller #14118 üzenetére
egyelőre nincs, de ha nincs gond, akkor minek újabb?
elég ez egy időre| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Nem tom, még, h mivel jobb az újabb frissítés, de elképzelésem szerint felesleges, nem hiszem, hogy bármi újdonságot hozna, amiért megéri frissíteni. Amíg meg nincs hack, addig meg főleg!
-
z0d1AK
nagyúr
Nem tudom miért, de a best profiles az istennek sem akar váltani nekem a beállított időpontban.
6.16-re van beállítva, h kapcsolja a nappali profilt, majd 22.30-kor kellene átkapcsolnia Offline-be, de ezt nem teszi.
ugyan úgy van beállítva, ahogy eddig volt, csak a kettő között történt egy sw frissítés.
Mi lehet a gond?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz asadasad22 #14273 üzenetére
nem jó a link!
valami jó megoldható volna?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz asadasad22 #14290 üzenetére
reggel már jó volt, csak akkor nem volt időm.
most nézem, de most megint nem jó| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest