Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Amerigo57 #12 üzenetére
Ezt a palm gripet sosem értettem mi benne a jó, ha rátenyerelek az egérre, mivel mozgatom fel-le? Finger gripnél ugye adott hogy az ujjakat lehet kinyújtani-behúzni, de itt a tenyér az egéren, az alkar nem teleszkópos, marad a lebegő könyök, ami meg baromira fárasztó. Ugyanakkor egy szavazás szerint az emberek kb. 50%-a ezt használja. Mi benne mégis a jó? Olvastam véleményt hogy könnyebb vele a gyors hátraforgás, de oldalra amúgy is "ablaktörlőzik" az ember, azt lehet lepakolt könyökkel is. Finom célzásra meg... Tollal is könnyebb írni ha ujjal fogod, mint marokra. Aki használja, az hogy tud túllendülni ezen? Nem fáj fél óra után a karja?
-
Amerigo57
őstag
Palm egérfogáshoz , tökéletes méret (133 x 77 x 43 mm).
Tetszik.
-
5150
aktív tag
Vödröt kérnék. Meg a következőt.
-
persil
nagyúr
Mi a tokomre jo ez a cucc az oldalan?
Nem trollkodas, nem lattam meg ilyen egeret. Szimulatorokat emlitettetek, ott mire lehet hasznalni? -
30z.Samu
félisten
Hol tart a technika, már csakrával is lehet kurzort kergetni...
-
kromatika
veterán
Bizony hogy "Nem lett rossz" .Tetszik.
-
Prof
addikt
Maradok a kis LogitechMX518-amnal ami nem is tudom de valoszinu lassan tinedzser korba lep.
-
Nem mondom, hogy nem vagyok elcsábítható, de ez valahogy nem hoz lázba a Logitech G502-őm mellett.
-
Predatorr
őstag
Én úgy látom, hogy nem csak ram.
A joyt nézve remélhetőleg eldobható áron adják majd. Szimulátorhoz úgyis joystickot használ az ember, az tartósabb, mint egy ilyen pöcök. -
Dr. Akula
félisten
Igazából csak 1 baj van vele: hogy nem egy Logitech Anywehere házba pakolt Logitech GPro.
Mondjuk elég sok egérnek épp ez a baja, kb. mindnek.
-
Fred23
nagyúr
Ha lesz Media Marktban fogdosható példány, tuti le fogok csapni rá, Star Citizenhez jól jöhetne egy joyos egér!
-
NightGT
senior tag
Kezdem megérteni a ROG cuccokhoz való fórumos hozzáállást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az első tapasztalatok egész szimpatikusak voltak az ASUS új egerével, és aki drágállaná, annak lesz egyszerűbb változat.
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,512GB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest