Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  Ahogy olvasgatom a cikkeket erről, egyfajta tartalomáruháznak néz ki, amilyen a Kindle is. Valószínűleg meg fogják válogatni a rá kerülő appokat, sőt le merem fogadni, hogy gyárilag csak az Amazon saját app boltjából lehet majd letölteni az ingyenes és fizetős appokat is. Ezt mondjuk nem tartom rossz megoldásnak, mert így szelektálhatnak a minőséget szem előtt tartva.

  Aki már fogta a kezében a prototípust az azt írta, hogy bár máshol emlegetnek SD kártya slotot, de ők nem találtak rajta. Persze ez változhat még. A konkurens készülékben van.

  Gyárilag csak 6GB a tárolóhely és ez állítólag elég is (szerintük), mivel az egész kütyü az Amazon felhő alapú szolgáltatásaira lesz építve, szóval főleg streamben gondolkoznak, nem letöltésben.

  Állítólag aki ezt megveszi az Amazon Prime szolgáltatást ingyen kapja évi 79 dollár helyett. (persze nem tudni, hogy csak 1 évre lesz ingyenes vagy tovább is) Sajnos ebből nekünk sok hasznunk nem lenne, mivel ez a szolgáltatás azoknak ideális, akik sokat vásárolnak az Amazonról (olcsóbb és gyorsabb szállítás, de csak az USA-n belül és ott se mindenhová, pl. Alaska vagy Hawaii már kizárt ) Az Amazon Prime-ban több ezer filmet érhet el. Az Angol Amazonon is van Prime szolgáltatás, de ott is csak a szigetországban élőkre vonatkozik. Egyébként a Prime-hoz jár talán pár ezer mozi és TV sorozat ingyenes elérése is, de a szerzői jogi korlátozások miatt a franc se tudja, hogy nálunk ezek elérhetőek lennének-e.

  Nem hiszem, hogy nálunk érdemes lesz-e megvenni ezt.

  Ez is olyan mint az iPad...a tengerentúlon minden szép és jó, nálunk meg a szolgáltatások nagy része tiltott. iPadon se mozi, se video, se könyvek, sőt még az appok jó része nem elérhető nálunk.

  Kíváncsi lennék, hogy nálunk a szerzői jogi, vagy gazdasági szabályozás hiányos vagy ennyire rossz a besorolásunk a kalózkodást tekintve, mert jó lenne előrébb lépni.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák