- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Ez jó hír, azt is jelzi, hogy azért hallgatnak a felhasználókra is valamelyest.
Plusz az egyéb bugfixek között a legapróbb dolgot várom a legjobban :Call sound disappears when you switch to loudspeaker.
The notification and call sounds are quiet.
Three random dots appear right next to the WiFi icon in the notification bar.
There's no option to display the battery percentage - only the icon serves as an indicator.
There's no scheduled DND feature.
There seem to be some issues with autofocus in the camera app
The some apps are cuts off or overlap when the notch is disabled from settings.
Selfie portrait mode still unavailable. -
CHIPman
nagyúr
Nem csak az iqpro flottában van korlátlan net. Ráadásul ha telefon is kell mellé, akkor pont nem az iqpro a legolcsóbb megoldás. Viszont ezeknél az is jó, hogy bizonyos flottáknál minimális összegért van adatmegosztó SIM, illetve hogy nem kell hívni róla havonta 1x.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
tibcsi0407
félisten
Zsír!
Látható, hogy faragtak az ISO-n és a záridőn. Kisebb ISO-val hosszabb záridőkkel készültek a képek. Alig várom, hogy 6-ra is megérkezzen ez az update.
Szabad szemmel is jól látható, hogy milyen szépen dolgozik.
A nightscape-től viszont nem ájultam el.(#4260) csenor
Ja, jönnek is a hírek a Pixelről, hogy nem bírja a memóriában tartani az alkalmazásokat.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
veterán
Én mindig azt mondom, hogy az időtállóság szempontjából nagyon nem mindegy, mennyi is az annyi. Most lehet, hogy elég a 4 GB (nem), de mi lesz másfél év múlva? Egy ilyen vételárú készüléket az átlag user nem pár hónapra veszi. A másik meg, hogy ne mentegessük már a sz*revő gyártókat, hogy bőven 250 ezer forint környékén sem hajlandók legalább 6 gigabyte RAM-ot rakni, amit a OnePlus már 2 évvel ezelőtt megtett!
-
oba
addikt
Éjjel merül max 3% -ot a telefonom. Tényleg baromi sokat eszik ez a ram modul Ráadásul gyors töltésünk is van. Ez a ram akku fogyasztás eléggé felfújt dolognak tűnik nekem. Inkább legyen szabadon 2 gb ramom minthogy állandóan ki legyen centizve. IPhone X - en 3 gb rammal ha írsz egy SMS-t és közben átugrasz böngészni, majd vissza smshez, jó eséllyel oda a begépelt szöveg. Mindezt 3 zsák pénzért. Inkább legyen nagy az ePénisz a sok rammal.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
Nekem ismerősöm tapasztalt ilyet Xen, igaz nem rendszeresen de előfordult. Magyarósi is csak a saját tapasztalatait mesélte el, nem hinném, hogy ettől ő idióta lenne. Én még mindig azt mondom, hogy legyen csak sok ram minthogy kevés legyen.
-
oba
addikt
Amúgy a ram modul fogyaszt áramot mint olyan gondolom. Tehát lényegtelen hogy az adott ram modul kapacitása mekkora, csak áram alatt van és kész. Nem vagyok tisztában, hogy mennyivel több ram modul van egy 8 gb-a OP6ban mint egy 4GBos telefonban. Gyanítom egyel... Hibátlan az üzemidőm OP6on, nem érzem semmilyen hátrányát a 8 gb ramnak. Ellenben ha csak 4 gb lenne akkor valószínűleg kompromisszumos lenne a telefon használata. Itt még soha nem lőtt ki nekem appot vagy töltött újra valamit.
-
joey04
titán
a pixelnél valamit nagyon elszabtak...
és tényleg.
Google issues statement about RAM management issues on the Pixel 3
We’re rolling out a software update in the coming weeks to keep background apps from being prematurely closed in certain situations.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok