- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Watch Dogs feeling. Az E3 trailer kicsit látványosabb volt.
-
djculture
félisten
Multiplayeres játék ubinál még az életbe nem működött normálisan a megjelenéskor..
-
nagyúr
Már várom...
PC elvileg kész van,jöhet a game...Ez DX12-t is tud,hogyan fogjuk kipróbálni a DX12-t ?
Nem néztem még utána,hogy telepíthető-e.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
LÁZ
addikt
gondolkozom rajta én is de itthon csak a sima dobozos meg a ce van, igy lehet külföldről túrok egy fémdobozos kiadást az itthoni normál áráért
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
gekkoXT
senior tag
Hát ez már most nem olyan mint amilyennek beharangozták.
Mik ezek az egymillió lövést kibíró ellenfelek? Fedezékbe bújt ellenfelet jelölő életerő kijelzők? És a semmiben lebegő feliratok pl: a chapter jelölések. -
Sanchez638
addikt
Mitől ennyire nagy ez a játék? Mindenhol megy az ajnározás. Vagy megint csak hype?
Számom az adatlapomon.
-
ViZion
félisten
Csak ez a TPS nézet van?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Dave567
addikt
Hát engem az elejétől fogva lenyűgözött, de most lárva a videót, hát...
Tényleg ennyi lövés kell egy emberbe? Ez így szánalom, meg kicsit buta az MI. -
mettek
addikt
Elnézve a videókat én egy kicsit attól tartok hogy olyan lesz mint a Watch Dogs, nagyok az elvárások, az emberek sokat képzelnek bele a játékba de nem lesz annyi benne. Ahogy látom a fő nyomvonal: sztory mód mmo módra, azaz fedezd fel a várost ahol gócpontokban ellenfelek tömegei vannak jelen...ezekért pontokat meg tárgyakat kapunk. Aztán a másik lényeges elem hogy a fejlődéssel fejlesszük a bázisunkat, 3 fő elem mentén: védelem, egészségügy, technika. És kb ennyi. Mész lősz, fejlődsz.
Nem érzek benne felfedezhetőséget, igazi izgalmat, taktikát. Nem fogunk fosni ha lemegyünk az alagútba hogy mi van ha kiugrik valahonnan egy lázadó vagy veszett állatt mert nem ilyen a játék. Egy-két tár kell még egy gyengébb ellenbe is ahogy minket is tunkolni kell hogy padlót fogjunk...szóval nem az az élet halál harc.
Ettől függetlenül beszerzem de szerintem nem lesz hosszú távú játék csak mint a WD kb.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
warcat
veterán
Mert rpg először és csak aztán lövölde.Fejlődsz valamint jobb lootot(fegyvereket) szerzel,amivel többet sebzel.
Ha alap kezdőként a fejlövések tarolnának,akkor nem sok értelme lenne a nagyobb puskáknak.Viszont jól jött a Dark Zone info,egyből töröltem is a kívánságlistámról.
Ez egy beépített free for all(pvp) zóna kb a város 1/3 részét teszi ki és itt találhatóak a legjobb lootok,nehezebben legyilkolható npc-k ellenében.
Bármikor rádtámadhatnak,ahogy te is másokra,ekkor az illető rogue agent lesz,vérdíjjal a fején.
Ha valami értékest lootolsz,akkor jól látható biohazardos tatyóban kell hurcolásznod (mintha céltáblát ragasztanál magadra)
Korai tizenéveseknek szóló, "melyik kiskakasnak a legnagyobb a taréja a szemétdombon" -mód,meghagyom nekik a játékkal együtt.(Önmagában belefér a dolog,miért ne lehetne benne ilyen,dehogy kötelező legyen résztvenni benne,ha el akarod érni a legjobb cuccokat egy RPG-ben,az nekem sok.)
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
nagyúr
Igazából én sem értem miért kell ennyit beléjük lőni.
Ezzel szerzek jó sok pontot kb.A fejlövés az fejlövés.
Hát szvsz előbb én is kipróbálom és aztán véglegesítem az előrendelést.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Raysen623
addikt
Tessék már túllépni ezen a sokat lövök bele dolgon...ott van a Borderlands 2 ahol szintén mindenkit szarrá kell lőni az elhalálozásért, mégis mekkora játék! Nem ezen fog elbukni vagy befutni...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Beri78
őstag
Ez egy nagyszeru jatek lesz!
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
leviske
veterán
-
lofagi
addikt
Amúgy melyik RPG-ben lehetett megszerezni könnyűszerrel a legjobb cuccokat? Mert én játszottam 1-2vel és mindegyiknél az volt,hogy ahova több emberrel mentél, ahogy többször lewipeoltál és ahol akár az ellenséges játékossal is szembe kellett nézni.
Szerintem ezzel így nem is lenne baj. A baj ott kezdődik majd, hogy valóban egy céltábla vagy. Biztosan lesznek játékosok akik csak arra mennek,hogy 1-1 ilyen ember kiszedjenek. Ha ez valóban így fog működni. Kíváncsian várom a játékélményt a hónap végén.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
mettek
addikt
válasz djculture #17 üzenetére
Na most lehetne szakadék a pc és a konzolok között ha úgy jönne ki a játék hogy pc-n a 2013-as graffal, konzolon meg így....nincsenek is rá szavak mennyire le kelett butítsák és ez nem az ubi hibája hanem a konzolgyártóké. Ma pontoson ott kellene tartani amit 2013ban bemutattak a Divisionből, az ütött. Most olyan mint egy free to play hogy még egy kenyérpirítón is elfusson.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
mettek
addikt
Mit találtam.... Pc gameplay
Azonban egy az egyben mint az xboxos videók viszont mutatja a beállításokat, full lowon tolja 720p-ben
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz torma1981 #23 üzenetére
És 1280x720p ami nagyon kemény mert full hd-ban vagy 1440pben brutális lesz a javulás
Itt egy másik ahol fegyókat, gránátokat tesztelgeti. Végre valaki megmutatja milyen a szélvédő sérülése. Tetszik.Basszus azért nem spóroltak a beállításokon...ennyi opciót még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
-
mettek
addikt
válasz Raysen623 #26 üzenetére
Igen mert megjeenéskor már elavult volt az a hardver amit a konzolokba pakoltak. 8gb ram ok de a cpu és a vga iszonyat gyenge, ráadásul amd. Most nem akarok vitát de mindenki tudja hogy az intel mennyivel erősebb, energiatakarékosabb. Az nvidia pedig stabilabban, nagyobb teljesítményt hoz a játékokban. Szóval ott spóroltak ahol csak lehet és beledobtak egy alvult technikát amiből most megpróbálják kihozni a lehetetlent....a fejlesztők.
Amugy a youtube sokat ront a videók minőségén. Élőben szebb lesz.
-
Raysen623
addikt
Ismét jót nevettem ezen is...mintha a gyártó döntené el mit pakol bele a konzolba. Talán inkább a megrendelő nem?! Szóval szerintem se vitázzunk inkább...meglátjuk mit hoz a Division.
A DX12 hiánya pedig már frusztráló az MS részéről is. Valaki tudja mi a folyamatos halogatás oka?
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
mettek
addikt
válasz Raysen623 #29 üzenetére
A gyártó alatt a sonyra és az Ms-re gondoltam. Egyértelmű szerintem. A baj csak az a videojáték iparral, hogy a konzol eladások viszik a hátukon az egészet igy ez az elsődleges platform, célközönség. Pc-t csak a hardcore vagy idősebb korosztály épít, főleg kifejezetten játékra. Amig a konzol fogy mint a cukor addig igy lesz és a pc többnyire csak portokat kap mert a pénz beszél. Majd a Star Citizen pl megmutatja milyen lehet egy pc játék.
-
nagyúr
válasz djculture #17 üzenetére
28.-29. kiderül meghagyom-e az előrendelést.
KnockOut87 :
Sztem ezért lesz dádá neki !
Nem is lehetne beszélni róla,nemhogy pc-s gameplay-t feltenni.Szerk:
A videó Ubisoft anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt.Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
djculture
félisten
Kipróbálás nélkül én se ugrok be. Siege is valami szörnyszülött lett, negyed óráig kínlódik az ember mire betud lépni utána jön a fekete leves hogy nincs csaló szűrés és már láthatatlan csalóktól kezdve falon átjárókig van minden.
Ebbe is ha nem lesz csaló szűrés értelmetlen megvenni sok pénzért. Ez a leglényegesebb nem is a grafika..Jó tudom a csalások ellen folyamatosan dolgozni kellene akkor is nehéz megfogni, de nem az a válasz rá hogy akkor sz@runk bele minden csalást engedünk..
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz djculture #32 üzenetére
+1
Csalók miatt nem egy-két online multit hagytam abba. BF megvan, de már rá sem nézek.
Nekem MWO lett a befutó, foltozgatják, csinosítják is (van is mit), de csalók többnyire csak makróznak, az adatok java a szerveren van. Autoaim és hasonlóak is kibuknak hamar, meg ugye itt van report is. A mittomén bő 2 év alatt 2-3 TK és hasonló mennyiségű csaló gyanús játékos valt nálam.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Dave567
addikt
(#14) Raysen623:
De benne van az hogy lövölde, már pedig a lövöldözős játékokban illik beledögleni max 10 lövésbe szerintem.
az ilyen mese szerű akármikbe oké mint a WOW meg a LOL, ráküldöd a varázsló bizbaszokat, de ne már egy ilyen kaliberű játéknál, szerintem meg igen is lényeges a sebzés. Nem Terminátorokat megyünk ölni.[ Szerkesztve ]
-
dredbiro
senior tag
jónak tűnik a játék, várós, de látom megint a pc a háttérbe szorult megjelenésileg
Good hunting,STALKER !
-
nimfas
addikt
Az nekem nagyon is bassza a szemem hogy 20 golyó kell egy emberbe, ha gránát robban tőle 30 cm-re akkor sem hal meg. Ha gugol mögé mész és lövöd... Semmi, meg sem fordul. Ez még a Watch Dogs-nál is gyengébb ai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Synology NAS
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Amazon Fire TV stick/box
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest