Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    válasz gothic20 #7043 üzenetére

    Épp most használom. Az alap ROM néha újraindult, de Feeyo készített egy frissebb kernelt DSI fixszel, nos azzal épp most indult újra, hogy megnéztem valamit, miközben ezt írtam. A programok futnak, egy-kettőt újra kellett telepítenem és beállítanom, mert összeomlott, valamiért nem tudtam őket Titanium Backupból visszaállítani. Sajnos egy játék is volt köztük, így az eredményeim is elvesztek.
    A CPU frekvenciákat nem módosítottam, néha kicsit mintha lomhának tűnne, de például 62 MB szabad RAM-ot jelez ebben a pillanatban a szokásos háttérben futó programjaim mellett, bekapcsolt JIT-tel és Surface ditheringgel.
    WLAN kapcsolat van, a hálózat is működik rendesen... de a Widgetsoid néha nem tudja bekapcsolni a WiFi-t.
    Emellett nem tudok programokat mozgatni a microSD-re, azt írja nincs elég hely rajta. Szóval még bugos, de ez jelen pillanatban nem meglepő. Feeyo-t ismerve hamar javítja, persze az is lehet, hogy az Android 2.3.5-ben vannak a gondok.. akkor az tovább fog tartani, addig is az 1.5.1 legalább stabil.

    (#7042) nuke7: OpenRecovery-ben belépsz a Console-ba, beírod ezt:
    cp /etc/init.d/10overclock /sdcard/
    exit

    Majd elindítod a Mass Storage módot és számítógépen tetszőleges szövegszerkesztővel átírod a kívánt részeket. Elmented, majd kilépsz a Mass Storage módból, újra Consol és:
    cp /sdcard/10overclock /etc/init.d/
    reboot

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák