Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aureal

    senior tag

    válasz johnnyjungle #6892 üzenetére

    (#6892) johnnyjungle
    Köszi, szívesen veszem bárkitől ha válaszol és megosztja tapasztalatait. :)
    Igen, az alma nagyon nagy designban, nem véletlen hogy az egész taper vonulat tőle indult, tehát régi motoros a pályán, bár azt hallottam, hogy ott is inkább a fizetős appok a használhatók, mint a free dolgok, persze ez lehet szóbeszéd is...
    Ha jól értem Defyre váltanál? Mi az amitől elpártolsz az iPhonetól?

    (#6896) kano
    Nem mondom hogy nem lehet igazad, nem volt samum még, de engem a game része nem is annyira foglalkoztat és ha gyorsabb a samu, szerintem ez a terület az. Az emailed ott se kapod meg gyorsabban hogy több a MHz, tehát az általános használatban szerintem egál a két dolog.
    A tuning kérdésedre válaszolva, már korábban is írtam itt valahol, valamikor, hogy én nem szándékszom "kibelezni", túlhajtani a teláimat, azt meghagyom ABE-nek és a bátraknak. :) Elsősorban mert nem érdekel a téma, PC-t se húztam túl sose, és inkább azt szeretem ha valami működik biztosan, sem mint hogy azon parázzak, hogy ha szükség lenne rá pont akkor kelljen szervízbe adni, mert hazaküldtem. (mellesleg nem is érzem magam túl ügyesnek vagy tapasztaltnak e téren, ezért inkább óvatos vagyok, mint elkönnyelműsködjem a telámat, ezt nyíltan vállalom)

    (#6897) afonyaDS
    Értelek. Hasonlóakról volt nekem is tudomásom, viszont ezt a appstore hackinget még nem hallottam. Szumma-szummárum nekem nem hiányzik az iPhone, az esetlegesen jobb appok miatt kizárólag, jobban örülök a Defynek mindennél hogy ez van, csak nekem picit több idő belerázódni ebbe az Andro világba, annak ellenére hogy sokszor körüljártam előtte és előremutatóbbnak tartom pl. a Badánál, a symbianról nem is beszélve, csak ki kell még forrnia magát jobban asszem, de nem vitás hogy az olyan OS-ek amik mögött konkrét gyártó áll jelenleg alapból összeszedettebbek keresztmetszetében, ami pont fordítva kéne legyen, hisz az Andrón meg több cég alkotta közösség munkálkodik sok ötletet megengedhetően. Talán később beérik majd ez a platform és az hogy terjed, segít rajta!

    Nos most a kérdésem:
    Volt szíves Zsírfecske kolléga privátban neki felvetett problémámra válaszolni, de nem hozott megoldást nálam, ezért fordulnék a többi szakértő kollégához immár itt.
    A kérdés az Anysoft keyboard magyar kiosztás aktivizálása Defyn!
    Idéznék a problémáról:
    (Anysoft keyboard a magyar pluginnel sikeresen telepítve van a Defyn, de hiába állítom be a settings/keyb&lang. alatt, nekem gépeléshez sehogysem akar aktivizálódni)
    - Settings / language & keyboard alatt bepipálod az anysoftot és az anysoft settings alatt a keyboard pontban kiválasztod a neked tetsző magyar billt és az angol elől kiveszed a pipát
    - Ezt én is végigjátszottam nem is egyszer minden variációt kipróbálva...
    Az angol elől is kivettem a pipát, de megjegyzem szerintem egyszerre több nyelvet is támogatna így, azonban ha a gépelős felületen a virtual keyboardot tekintem, ott akkor is az angol kiosztás van nálam. A Q-t hosszan nyomva ugyan feldobja a lehetséges nyelvek listáját, de ott csak a gyári Andro kiosztások szerepelnek és igazából azt hittem van valami más lehetőség is aktiválni az Anysoft megoldását.

    Szóval, mi lehet a hiba? Esetleg szedjem le és telepítsem újra ezt az appot?

Új hozzászólás Aktív témák